Emin herkes bişeyler yazmış,doğrularıyla yanlışlarıyla hayat tecrübelerini aktarmışlar ,aynı duygu birilerine mutluluk verirken,birilerini ölümün
eşiğine getirebiliyo,aynı kişi seni mutluluktan havalara uçuyorken,bir gün sonra kalp krizinden öldürebiliyo,ben ( her ne kadar bunu buraya
yazmam doğru olmasada,hayatım açısından

) bu olaya çıkar çatışması diyorum,iyi iken çok iyisin ama iş beklentilere ,isteklere yada
değişkenliklere kaldığında ,dünyanın en kötü insanı olabiliyosun ,doğru olan ( yapabiliyorsanız ) bişey beklememek ,yüreğinin götürdüğü yere
gitmek ,onuda yüreğinin götürdüğü yere göndermek,aşk acı verir doğru ( mu ? ) yalnış olduğunu çok sonraları öğrendim inan,aşk acı vermez
emin ,aşkı ızdıraba dönüştüren şey ,tutkudur,bunuda yapanlar ne yazıkki bayanlar,önce bakarlar gülerler ,laf dokundururlar,kalbine o ateşi
atarlar,sonrada ben hiç böyle düşünmemiştim sen benim arkadaşımsın deyip,yanışını izlerler ve bundan mutlu olurlar,devamlı etrafında birisinin
onun için ızdırap çektiğini bilmek onlara dayanılmaz bi haz verir,şu durumda yapacağın çok fazla bişey yok emin,artık bu acı ile
başbaşasın,platonik aşklar karşılıklı aşkların verdiği ızdıraptan daha çok canını yakar,sevmek karşılık beklemeden sevmektir,çıkar çatışması
yaşamadan sevmektir,sevmek 1 sene görüşmediğinde bile,onu hep yanında gibi hissetmektir,dikkat etmelisin,sana tavsiyem yalnız kalma ,slov
arabeks ve türevi müzik tarzlarını dinleme ,bulabiliyorsan en yakın zamanda birisini bul,sevmesende gez toz,( her ne kadar bu 3. kişiye
saygısızlık olsada ) işine yrayacaktır,hı yaramadığını anlarsan o zaman halin harap,bu acı içinde uzun süre kalır,coq hocamın dediklerine kısmen
katılıyorum,yaşadığınız aşkta kafanızda oluşturduğunuz bi talep listesi varsa ve bunu karşı taraf sağlamıyosa size,ilişkide ciddi problem var
demektir,ya kendi yaşayışınıza uygun birini bulacaksınız,yada karşı tarafı anlayacak kültür seviyesinde olacaksınız,bunun için karşı tarafında sizi
anlayacak kültür seviyesinde olması gerekecek,eşim ne derse o olurcu bi bayan ,sadece eşinizdir,ama fikirlerini sizinle paylaşan ,duruma göre
kendinden ödün vermesini bilen duruma görede mantıklı düşünceleriyle yol gösteren,hayatınıza müdahele ederken kendi kafasındaki listeye
uygun değil,aranızda her hangi bi kişilik çatışması yaratmayacak ortak görüş birliğini sağlamasını bilmeli ,ya emin nerden çıktı şimdi bu eşk
mevzuuu ,abi hiç işin yokmuydu başka