eveeettt zatımı aldım işlh en kısa zamanda resimlerini göreceksiniz
bu arada aklıma bir soru takıldı yardım ederseniz memnun olacağım ZAT'ın tekerlek hava basıncı ne kadardır??? ne kadar derecede hava basılmalı ?? bazı kişiler 30 diyor ama bu arabalar için??
Maccaly'e cevap
Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.Bir abi olarak sana tavsiyem..Motoru yeni aldığına göre yanında kullanım el kitabını da vermişlerdir onu ÖSS sınavına hazırlanır gibi sındıre sindire oku hatta 2 3 sefer oku kitapçıkta kafana takılan , takılıpta soramadığın bütün soruları bulacaksın.Motorun kakkında tam anlamıyla bilgi sahibi olacaksın.
Lastikle ilgili soruların cevabı el kitabının 38 inci sahifesinde açıklayıcı şekilde var. Oku ve kararını kendin ver....:silent:
Kazasız belasız vevkli sürüşler..
arkadaşlar bizim motorlarda far yükseklik ayarı yapılıyomur bilen varmı.bugün far ampüllerini mavi olanlarla degiştirdim .farlar tavanı göstermeye başladı
selam .abiler ben 17 yasındayım 150 zat hastasıyım ben surebılırmıyım boyum gayet uzun ve zayıfım ne dersınız almalımıyım.eger almamı istıyosanız sıfırmı alayım yoksa 2.cı elmi ne dersınız abiler.iyi gunler
lütfen bana cevap verin:salut::salut::salut:
selam .abiler ben 17 yasındayım 150 zat hastasıyım ben surebılırmıyım boyum gayet uzun ve zayıfım ne dersınız almalımıyım.eger almamı istıyosanız sıfırmı alayım yoksa 2.cı elmi ne dersınız abiler.iyi gunler
lütfen bana cevap verin:salut::salut::salut: