[TRAKYA MT]-havalar ısındı! şarköye Gidiyoruz 15 Haziran Pazar

evet Nerede Bulusulabilir ? Gelecek ARkadaşlardan Bir Öncü Mutlaka olacaktır Avrupa Yakasında Bir Yer Belirsin Olmassa :)

anadolu yakasında içerenkoy carrefour da bauhaus un kapısınıda buluşabiliriz avrupa yakasıda gideceğimiz güzergaha gore belirlensin

hiç bişey olmaz .. bizim caner diye kardeşimiz var 100 lük cup var heryere gidiyor kardeşimiz :) Bu geziyede GElcek Taa Edirnelerden Gör Bak :) bu arada Sorun olursa Ben takım alıyorum yanıma 12 senedir motorlarla ugrasıyom ayarlarız sorun olmaz

BU GÜN İTİBARİ İLE GEZİYE GELECEK ARKADAŞLAR

1)Savaskayan(çorlu)
2)Ömer abi(çorlu)
3)Caner22(edirne)
4)Aytac 22 "
5)Ben :) (Muratlı)
6)Hasan (muratlı)
7)Ahmet (çorlu)
8)rafel (istanbul)
9)Sametrix (istanbul)
10)Mustafa ( İStanbul)
11) Erdem+3 motorize (ÇErkezköy)
12)DEniz Abi(Tekirdağ)
13)

Herkesi Bekliyoruz... :)

Son düzenleme:
bu gezı harıka olur allah nasıb ederse bende cıbırımla gelmeye calısıcam trakyalı olsun tastan olsun kardesım..:salut::rendeer:

ee bukadarmı gelıyorlar az ya olmadı şimdı hanı istanbul bukadarmıyız

Ben gelmiyorum arkadaşlar bu sıcakta o yol çekilmez :)
Şarköy güzel harika biyer belkide ama yol bana ters :p

burgazdan iki zamanlı ile yola cıkmak ve o yolları tepmek en az 80 milyon demek kırklareli ise 140 milyon :D satın şu 2 zamanlıları :d

herkesi bekliyoruz arkadaşlar bu kadarmıyız :)

Son düzenleme:
bu arda Savas Abinin Tavsiyesi İle İnecikte şarköye giderken Oğlak Yemeye durucaz :D TAnıdık yermiş ve Fiyatlar müthiş uygunmus :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu arda Savas Abinin Tavsiyesi İle İnecikte şarköye giderken Oğlak Yemeye durucaz :D TAnıdık yermiş ve Fiyatlar müthiş uygunmus :)

Oğlak dışında sucuk da bulunabiliyor İnecik'te
bir kaç kez malak ve keçi sucuğu bulmuştum

caner ile ben maddi durumların kötü olması nedeniyle gelemiyoruz kusurabakmayın :salut:

abicim bizler için yani fotograf cekebilirseniz sevinirim abilerim. Ehliyetim ve yasım büyük olsaydı bende aranızda olmaktan büyük zevk duyardım. [İPSALA-MT]

tabiki çekeriz bu arada çanakkaleden gelecekler var abiler yarın... şarköyde bulusacagız !!! :) Şimdi Özelden Ulaştılar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar