[MT İstanbul]13.06.2008 saat 20:00 de merter beyzade

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cuma akşamı saat 20:00 de merter beyzadede yoplanalım çaylarımızı meşrubatlarımızı içerken koyuda sohbet ederiz varmı gelen birzda marmoğu konuşuruz.

mekan e5 üzerinde içkısımda tpkapıdan gelirken solda avcılardan gelirken sağda merter sapağından dönülcek

gelenler:

1.ümmet perkitan
2.tüzün
3.mrsago
4.onuray+1

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sayı 4 ü geçerse bende ordayım :wiinkk:
geçmezse bile sorun değil ben tam vaktinde orda olcam. gelen olursa laflarız olmazssa 2-3 kişi zaten beraberiz biraz takılır uçarız.hafta ortası milletin işivar dücü var.:bounce:

geçmezse bile sorun değil ben tam vaktinde orda olcam. gelen olursa laflarız olmazssa 2-3 kişi zaten beraberiz biraz takılır uçarız.hafta ortası milletin işivar dücü var.:bounce:

yolum biraz uzak olduğu için kimse gelmesede gelmeye çalışıcam niyeyse bu sıralar mt istanbul pek buluşma ayarlamıyo :salut:

Bizde biricik eşimle gelelim diyoruz. Bu arada Ümmet abi yeni uzun süredir siteye giremiyordum.Yeni motorun hayırlı olsun.Görüşmek üzere.Herkese saygılar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bizde biricik eşimle gelelim diyoruz. Bu arada Ümmet abi yeni uzun süredir siteye giremiyordum.Yeni motorun hayırlı olsun.Görüşmek üzere.Herkese saygılar
teşekkür ederim gelirseniz yarın görüşürüz inşallah:rendeer:

ümmet abicim nasılsın iyisin inşallah yakın olsaydım bende gelirdim mallum izmirdeyim size iyi sohpetler iyi eylenceler kazasız belasız :rendeer:

Ooo Ümmet abi buralarda:)
Çok uzak be abiii sende ne yaptın!!
Hem benim Marmokta burs müracat tarihimden yalan oldu:(

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Cuma gunu benim eve varmam zaten 20:30 gibi olur. Gecen Bakirkoye geleyim dedim Cuma Cuma ama yetisemedim. Geldigimde yeller esiyordu.

Haftasonuna felaket işim var. Hatta bu gece mesaideyim. Kaçabilirsem gelirim.

ümmet abi katılım 4 ü geçmiş ben kesin geliyorum ama bi sorun var oda mekanı bilmiyorum :) online olursan bana açık adres bide mümkünse cep numaranı verirmisin ben akşama doğru siteye giremessem numaram bu 0536 704 83 56 ararsan sevinirim :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ooo Ümmet abi buralarda:)
Çok uzak be abiii sende ne yaptın!!
Hem benim Marmokta burs müracat tarihimden yalan oldu:(

evet sen uyu oralarda geleli 3 gün oldu sorun değil bibuluşmada hisarda ayarlarız

Cuma gunu benim eve varmam zaten 20:30 gibi olur. Gecen Bakirkoye geleyim dedim Cuma Cuma ama yetisemedim. Geldigimde yeller esiyordu.

sıkıntı yok kardeşim mt buluşmaları bitmez birinde kesin denk gelirsin:cat:

Haftasonuna felaket işim var. Hatta bu gece mesaideyim. Kaçabilirsem gelirim.

bekleriz renk katarsın

ümmet abi katılım 4 ü geçmiş ben kesin geliyorum ama bi sorun var oda mekanı bilmiyorum :) online olursan bana açık adres bide mümkünse cep numaranı verirmisin ben akşama doğru siteye giremessem numaram bu 0536 704 83 56 ararsan sevinirim :rendeer:

numarana mesaj attım bulamazsan gelip alırız e5 merter sapağına geldiğinde mesaj at.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
toplantı amacına ulaştı kumburgazdan gelen hikmet kardeşe ve tüzün kardeşime gkn kardeşime onun resmini alamadık azkaldı gitti taksime gidiyomuş arada bizede uüradı geldikleri ve sıcak sohbetleri için çok teşekkürler katılım olmadıama buluşmamıza değdi gelende gelmeyende sağolsun bide çoğu kimse görmedi geç açtık başlığı

pic1440ib4.jpg

pic1441ma2.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar