Tüm MT'cilere Selamlar!!! Ben Geldim, Bir Hoşgeldin Yok Mu?

hoş geldin :rendeer:

Hoşbulduk abi.Kazasız sorunsuz sürüşler.:bounce:

aramıza hoşgeldin:rendeer:
umarım kalıcı ve katılımcı olursun
ama önce eehliyetini al sora trafiğe çık:cat:
her zaman full koruma giyin bizleri üzme
aklı başında sürdün mü çok zevklidir motor kullanmak
her zaman dikkatli ol maceralara girişme:cat:

Hoşbulduk abi.Önce ehliyetimi önümüzdeki yıl alacağım yaşım gereği.Full korumamı da en kısa zamanda temin etmeye çalışacağım.Öğüt verici sözlerin için teşekkürler.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.:bounce:

aliyim motoru ilk kemalpaşaya geleceğim şelaleyi görmeye. ne güzel yermiş orası :) bursa ya işin düşünce beklerim kardeşim..

Evet abi çok güzel bir yer.Şuan sezon da açılmış durumda olduğu için balık da var.Çok güzel yapıyorlar balığı.Sadece şelalede değil, şelalenin yanında çok geniş bir orman sahası var.Yani buyur gel abi, beklerim.İnşallah sen de istediğin motosiklete kavuşursun.Bu arada Bursa 'da nerede oturuyorsun abi?
Ayrıca kemalpaşa değil, MUSTAFAKEMALPAŞA.
Saygılarımla.:bounce:

Son düzenleme:

szr

İmzanda farkettim:) , gerçi kartlaşmışsın biraz ama:p hoşgeldin diyelim , Ybr ye kavuşman dileği ile:cat:

Hoşgeldin, kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle.
Aman korumalara dikkat..!

Hoşgeldin sefalar getirdin.Bende aynı senin durumundaydım 2 sene önce.Ama motorum yoktu benim.İnşallah sende hayaline kavuşursun.:rendeer:
Bu arada bende tanışma başlığı açmadım daha:mrgreen:

ömer güzel kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin ...
zaten vardın ama olsun adet yerini bulsun :mrgreen:

Yaw ömercik, 280 mesajın var, hoşgeldin mi istiyorsun?

Şimdiye kadar nerdeydin :D

Neyse hoşgelmişsin :)

İmkan bulur da bi vespa px ya da agility alırsam ilk o tarafa gelirim gelmişken de uğrarım sana :) Motoru büyütmeden korumaları tamamla derim,sonuçta daha iyi motorla da düşülüyor o ihtimal hep var ama korumalar olmadı mı canın çok sıkılır Allah korusun.Dikkatli sür,kazasız belasız nice gezilere :rendeer:

Bu arada demeyi unutmuşum;hoşgeldin !! :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel bir yerde yaşıyorsun ..Hoş geldin ve kazasız sürüşler..

İmzanda farkettim:) , gerçi kartlaşmışsın biraz ama:p hoşgeldin diyelim , Ybr ye kavuşman dileği ile:cat:

Hoşbulduk abi.İyi dileklerin için teşekkür ederim.Saygılarımla.:bounce:

Hoşgeldin, kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle.
Aman korumalara dikkat..!

Hoşbulduk abi.Doğru söylüyorsun.Saygılarımla.:bounce:

Hoşgeldin sefalar getirdin.Bende aynı senin durumundaydım 2 sene önce.Ama motorum yoktu benim.İnşallah sende hayaline kavuşursun.:rendeer:
Bu arada bende tanışma başlığı açmadım daha:mrgreen:

Hoşbulduk abi.İnşallah abicim inşallah.Sen de bir an evvel tanışma topiği aç da seni de daha yakından tanıyalım.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.:bounce:

ömer güzel kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin ...
zaten vardın ama olsun adet yerini bulsun :mrgreen:

Hoşbulduk celil sadıcım.Hayalindeki motosiklete kavuşman dileğiyle.:bounce:

Yaw ömercik, 280 mesajın var, hoşgeldin mi istiyorsun?

Şimdiye kadar nerdeydin :D

Neyse hoşgelmişsin :)

Evet istiyorum abi.:cherry:Valla şimdiye kadar açmak nasip olmamıştı.Hoşbulduk.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.:bounce:

İmkan bulur da bi vespa px ya da agility alırsam ilk o tarafa gelirim gelmişken de uğrarım sana :) Motoru büyütmeden korumaları tamamla derim,sonuçta daha iyi motorla da düşülüyor o ihtimal hep var ama korumalar olmadı mı canın çok sıkılır Allah korusun.Dikkatli sür,kazasız belasız nice gezilere :rendeer:

Bu arada demeyi unutmuşum;hoşgeldin !! :)

Hoşbulduk.Buyur gel abi.Msn Adresiminden haber verebilirsin.Onun için uğraşıyorum abi.Allah hepimizi korusun.İnşallah istediğin motosiklete kavuşursun.Saygılarımla.:bounce:

Çok güzel bir yerde yaşıyorsun ..Hoş geldin ve kazasız sürüşler..

Hoşbulduk abi.Eyvallah.Size de kazasız sorunsuz sürüşler dilerim.Saygılarımla.:bounce:

Son düzenleme:
hoşgeldin ama dkkat et fazla hız yapma kazalar yapmana yol açarsın ALLAH KORUSUN :)

Merhaba ve hoşgeldin genç kardeş:rendeer:
Sürücü belgeni almadan kullanman olumlu karşılanabilecek bir davranış değil ama yapma densede yapacaksın mutlaka:bounce:
Evdekiler ne diyor peki bu duruma? senin sağlığını hiç düşünüyorlarmı?

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Kardeşim, fotoğraflar çok güzeldi, sağolasın. :cat: Makineyi de parıl parıl parlatmışsın valla, eline sağlık. :) Allah kaza bela vermesin. YBR'ne kavuşman dileğiyle...

hoşgeldin ama dkkat et fazla hız yapma kazalar yapmana yol açarsın ALLAH KORUSUN :)

Hoşbulduk.Dikkatli olup hız yapmayacağım; söz.:cat:Allah hepimizi korusun.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla:bounce:

Merhaba ve hoşgeldin genç kardeş:rendeer:
Sürücü belgeni almadan kullanman olumlu karşılanabilecek bir davranış değil ama yapma densede yapacaksın mutlaka:bounce:
Evdekiler ne diyor peki bu duruma? senin sağlığını hiç düşünüyorlarmı?

Merhaba abi hoşbulduk.Ben de farkındayım sürücü belgemin olmamasının olumsuz karşılanacak bir durum olduğundan.Polislerden plaka ve diğer belgelerimin eksiksiz oluşuyla, kask kullandığım için ve de bu civardaki polisler az çok beni bildiği için yırtıyorum.Zaten burada ehliyetsiz plakasız kullanan o kadar çok motosiklet sürücüsü var ki ben içlerinden sıyrılmış oluyorum.Yani plaka ve kask sayesinde yırtıyorum.Açıkçası bir de sadece hafta sonları binmeye çalışıyorum.
Tabi sadece kask yeterli değil onu da biliyorum ve full koruma edinebilmek için uğraşıyorum.
Motosikleti babam almıştı.Kask kullanmadan motosiklete binmemize izin vermiyor.Ama diğer korumalar hakkında açıkçası pek de bilgisi yok.Zaten zırt pırt gezmeme de izin vermiyor.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla:bounce:

Kardeşim, fotoğraflar çok güzeldi, sağolasın. :cat: Makineyi de parıl parıl parlatmışsın valla, eline sağlık. :) Allah kaza bela vermesin. YBR'ne kavuşman dileğiyle...

Eyvallah abicim sen de sağolasın.Allah hiçbirimize kaza bela vermesin.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.:bounce:

Son düzenleme:
Hoşgeldin Ömercik,İsmin bir an bana film yıldızı Ömerciği anımsattı.Yaklaşık 38 sene önce aynı mahallade oynar,aynı okula giderdik.

Suuçtuyu çoook merak ediyorum bir gün çocuklarımı da alıp geleceğim oralara.

Bu arada büyük evladımın yaşındasın,ilgimi çekti....

Sağlıcakla kal......

Aferin Ömercik, gördüğüm kadarıyla gerçekten motosiklet sevgisine sahip, bilinçli bir sürücü olma yolunda ilerliyorsun. Umarım en kısa zamanda paranı biriktirip eksik kalan korumalarını alırsın, ehliyetini de aldıktan sonra önce kutlar sonra da bol bol sürüşler yaparız hep beraber inşallah. Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum. Hoşgeldin :)

Hoşgeldin Ömercik,İsmin bir an bana film yıldızı Ömerciği anımsattı.Yaklaşık 38 sene önce aynı mahallade oynar,aynı okula giderdik.

Suuçtuyu çoook merak ediyorum bir gün çocuklarımı da alıp geleceğim oralara.

Bu arada büyük evladımın yaşındasın,ilgimi çekti....

Sağlıcakla kal......

Hoşbulduk abi.Demek gerçek Ömercik senin arkadaşındı.:wiinkk:
Buyur gel abi.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.:bounce:

Aferin Ömercik, gördüğüm kadarıyla gerçekten motosiklet sevgisine sahip, bilinçli bir sürücü olma yolunda ilerliyorsun. Umarım en kısa zamanda paranı biriktirip eksik kalan korumalarını alırsın, ehliyetini de aldıktan sonra önce kutlar sonra da bol bol sürüşler yaparız hep beraber inşallah. Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum. Hoşgeldin :)

Eyvallah abi sağolasın.Benim için bölye düşünmen beni çok mutlu etti.İnşallah söylediğin şeyler çabucak gerçek olur.Ben de size kazasız sorunsuz sürüşler dilerim.Hoşbulduk.:bounce:

Hoşbulduk abi.Kazasız sorunsuz sürüşler.:bounce:

hoşgeldin . yolun acık kaskın kafanda olsun her zaman :)

Hoşbulduk abi.Her zaman.Kazasız sorunsuz sürüşler.:bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar