[MT İZMİR] 13.06.2008 CUMA Bak burayı Hatırladın mı Toplantısı

Arkadaşlar 13.06.2008 Cuma günü
Gaziemir Altay Spor Klübü Tesislerindeyiz. Mekanı bilmeyenler için kısaca tarif edeyim. Gazemir Migrosun arka tarafında kalıyor. Açık havada çimenler üzerinde sohbetimizi edelim, Pazar günü yapacağımız doğumgünü pikniğini detaylandıralım.

Yer:Gaziemir Altay Spor Tesisleri
Saat:19.30 ve sonrası

Arkadaşlar 13.06.2008 Cuma günü
Gaziemir Altay Spor Klübü Tesislerindeyiz. Mekanı bilmeyenler için kısaca tarif edeyim. Gazemir Migrosun arka tarafında kalıyor. Açık havada çimenler üzerinde sohbetimizi edelim, Pazar günü yapacağımız doğumgünü pikniğini detaylandıralım.

Yer:Gaziemir Altay Spor Tesisleri
Saat:19.30 ve sonrası

abi harita kimin görüntülü bişeyler ayarlayabilirmisiniz ben net olarak bilmiyorum oralari

abi harita kimin görüntülü bişeyler ayarlayabilirmisiniz ben net olarak bilmiyorum oralari

bakayım ayarlamaya çalışayım ama gaziemir migros ana yol üzerinde . orayı kolayca bulabilirsin sanki izmirden havaalanna giderken sağda, dönerken solda kalıyor

Teşekkürler Wallace'ım çay bardağım:mrgreen:
Altay Spor Tesislerini Gaziemirde kime sorsanız tarif eder....
haydi bakalım buluşmak üzere:cat:

Murat abi biz iş çıkışı uzak olacağı için toplantıya gelemiyoruz; fakat pazar günü için kaskımız var ama motosikletimiz yok:( lütfeenn sesimizi duyun ,bizi motordan mahrum etmeyin:)

Şahsen Altayın Lisanslı Basketbolcusu Oldugumdan Dolayı 1-2 Kolaylık Saglayabilirim :cat:

Ben de aranıza yeni katıldım beni de alırsanız aranıza çok sevinirim :)..
Şaka bi yana çok uzun zaman oldu muhabbetten ırak. Finaller, okul, projeler derken özledim hepinizi. Çok bir aksilik olmaz ise bende olacağım aranızda.

Gaziemir çok uzak bi yer.İşi olmayanın yolu düştüğüne pek inanmadığımdan :), biraz size yardımcı olayım mekanı bulabilesiniz die :wiinkk:..

Aşağıda teknik bir çizim ile karşı karşıya olacaksınız :bounce: :queen:..

Özetle merkerzden gelirken havalimanı tabelasını takip edeceksiniz. Yol sizi serbest bölgenin önünden sonra abidik gubidik yerlerden götürecek ve uzun uğraşlardan sonra ana yola çıkaracaktır. Ana yolda yeni yer altı geçitleri yapıldı. Açıkcası söneceğiniz yeri geçmemek için onlara girmemenizi tavsiye ederim. Neyse ana yoldan H.Limanına doğru giderken TANSAŞ ı göreceksiniz. Ardından bi 800 m sonra SHELL ve 200 m sınra METRO AL VER MErkezi. Onun önünden üst yoldan devam ederken kipa solunuzda belirdiği vakit yoldaki ışıklardan sağa girecek ve ilk ışıklardan sonra tekrar sağa sapıp yolu takip edip geleceksiniz. Puuhh ::xtongue:::xtongue:. Ne zormuş bea :p..

Son düzenleme:
Bu hafta yine üzülerek katılamıyorum.Motorumu komple revizyondan geçirmek için söktüğümüzde sibopların iflas ettiğini öğrendik.Siparişi MotoKolaydan pazartesi günü verdim ve daha hala gelmedi.Nedeni ise Motokolayda çalışan Halim arkadaşımızın annesinin ağırlaşması ve 4 gündür hastanede başında beklemesi.Olsun canı sağolsun.Önemli olan sağlık.Keyifli geçeceğine yürekten inandığım toplantınızda herkese güzel sohbetler diliyorum.Şimdilik hoşçakalın.

merhaba bende aranıza yenı katıldım umarım yarın yuz yuze tanısmak nasıp olur tabı benıde aranıza kabul edersenız . hepınıze saygılar

slm ben urladan gelecegim eger toplantıya gelmek isteyen ama vasıta bulamyan olursa gecerken alabilirim bilginize profilimde iletisim bilgilerm yazıyo ya da özelddende görüsebiliriz...

oy oy oy uzak yer bu hafta toplantıda yokuz yani =)
Bu da nedemek kardeş.....
Önemli olan kapınızın önünde yapılan toplantılara gelmek değil,uzakta olanlarada
katılmak:bounce:
Yakıt harcar diye çekiniyorsanız çıkmayın caddelere:silent:

Ben maalesef gelemiyorum arkadaşlar. Size iyi eğlenceler :p

Autobahn'lar ( otoban ) yani bittiğinde İstanbul - Ankara - İzmir bir Kedi sıçraması kadar yakın olacak:mrgreen:
O zaman günübirlik uzak yolculuklar daha rahat olur ve katılırız karşılıklı toplantılara:queen:
Motosiklet tutkunu olmak başka değilmi.....

Son düzenleme:
Merhabalar Murat abim;
son üç toplantıya katılamadım afedersiniz..
bir zamanlar bir iki siparişimiz olmuştu ama onlardan vaz mı geçmeli yoksa bu toplantıya tedarikli mi gelmeli ne dersin Murat abi.. akşam görüşmek dileğiyle..

İş yerinde nöbetçi olmam nedeniyle toplantıya katılamıyacağım.Hepinize bol eğlenceler diliyorum.Bu kadar yakında olup gelememek çok kötü herkeze sevgiler.:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
toplaşın toplaşın yakışır izmir mt ye götürün çayları muratta çayı pek sevmez ama neyse idaree etsin artık:p:queen:

İnşallah bulurum... :p
Ya bu arada kimse wireless olayına değinmemiş ???
Artık kerkes biliyo mazeretim var :salut: asabiyim ben. :pr:
Net olsun toplantı nerede olursa olsun... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar