arkadaşlar bişey sorcaktım ybr ters vites değilmi eğer öylese 1. vitesten boşa nasıl alınıyor
arkadaşlar bu kontağı yağlayamayız mı.az zorlanıyor gibi oluyor bazen yağlasak bu seferde anahtar hep yağlı kalacak
Aynen öyle. (Et markasına benziyorAbi manet dediğin , sol elcikte sıktığımız debriaj kolu öyle değil mi
dur kalkın çok olduğu durumlarda ister istemez yarım debriyaj yapıyorsun bu da ömrü kısaltıyor öyleyse...
Aynen öyle. (Et markasına benziyor);
Valaa bende tebrik ederim eşinizi:cherry: 2oo7 model 9ooo km de bitireni görmüştük ama 4ooo bin başarı olmalı :queen:2,5 yılda, 2000 km.'de debriyajı bitiren hatunumu tebrik ediyor, kendisine başarılar, kendime sabırlar diliyorum.r:
Benim motor da 9000 bakımından yeni çıktı.Balatalar daha yarıya anca gelmiş, halen değişen hiçbir parçası yok aslanlar gibi gürlüyor yolda. :cherry:
Benim tek acemilik hatam jigleyi 1 defa unutup egsoz borusunu sarartmış olmam. Rahmi baba bir yolu olduğunu söylemişti ama kullanılan malzemelerin tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum. Rahmi baba veya bilen bir arkadaş yazabilirse, ya da başka bir yolunu bilen varsa, yazarsa sevinirim.
Dikiş makinalarında kullanılan yağı da kullanabilirsin.Malum kumaşa bulaşsa bile leke yapmaz.arkadaşlar bu kontağı yağlayamayız mı.az zorlanıyor gibi oluyor bazen yağlasak bu seferde anahtar hep yağlı kalacak