[TRAKYA MT]-havalar ısındı! şarköye Gidiyoruz 15 Haziran Pazar

Herkese MerhabaLar!Yine Harika Bir Güzergah Ve Harika Bir GEzi İle Beraber Toplanıyoruz!! 15 Haziran Pazar Günü Tekirdağ ŞARKÖYE gidiyoruz... Bu Güzel TaTiL BeldeMize Tüm MT Dostlarımızı Bekliyoruz..
4183TRAKYA_HARITA.JPG
[/URL][/IMG]

Buluşma Yeri Tekirdağ SAHİL Lİman ÇAy Bahçesi SAAT 11.30 ÇAY FASLINDAN SONRA 11.50 GİBİ Yolumuza çıkarız.. Bu arada Edirneden GElecek Arkadaşlar UZUNKÖPRÜ HAYRABOLU GÜZERGAHINDAN COK YAKIN OLDUGUNU DUYDUM.. ORAYI TERCİH EDERLERSE Tekirdağa gelmiş olurlar..ÇAnakkale MT 'Den ARkadaşlarımız GElirse Bolayırı GEçtikten Sonra ŞArköy Yolundan Gelebilirler ve onlarlada 13.30 gibi Şarköyde Bulusuruz...

Yapacaklarımıza gelince GÜzel Bi Yerinde İlk Önce ÇAylarımızı İçer ARdından Bir Denizz Yaparız Diyorum :mrgreen: Ondan Sonrada Güzel Bİr Yerinde Hem MAngalımızı Yapar Hemde Sohbet Ederiz:)

Tüm Trakya_MT Cİlerini MT DOstlarımızı Bekliyoruz...

Bİkaçtane Buldugum Şarköy Fotorafı Koyayım Bende :)
b-191843-mavi_bayrak.jpg

tanitim.jpg

İStanbuldan GElecek ARkadaşlar Biz Sabah 11.30 da Tekirdağ Liman ÇAy Bahçesinde Olucaz :) Motorları görürsünüz Zaten :cherry:

eğer Gelirseniz Ve Bize Ulaşamazsanız Numaram 0 538 842 8210 (ÖZER)

O gün Öğrenci Seçme Sınavı var ortam olmayabilir isterseniz birkaç gün sonraya erteleyin

üniversite finalleri falan bitmek üzere o günde muhtemelen güzel olur sakal.. Bence Güzel Olur Dostum

ohooo Sen Bizim CAnerle Tanış Bence .. Altınızdaki Motorların Değerini Bilmiyorsunuz Ya.. CupLar Efsane oldu CAnerim Sayesinde :D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
faruk sen gitmiyormusun musait olurda gidersen banda haber ver

Abi gel Sende Faruk GElir İşi Uyarsa GErçi Pazarları pek uymuyor ama İstanbuldan Gelecek ARkadaşlarımızı Bekliyoruz Yani :)

bu KAdar Mıyıız Yahu Topicte Bi FaaLiyet Göremiyorum ::silent:

arkadaşlar istanbulu neden çağırmıyosunuz yoksa bizi beğenmiyonuz mu ? eğer gidilecek bi yolsa istanbuldan gidenler olursa bende gelicem

arkadaşlar istanbulu neden çağırmıyosunuz yoksa bizi beğenmiyonuz mu ? eğer gidilecek bi yolsa istanbuldan gidenler olursa bende gelicem

baba ben gıdıyorum gelıyorsan beraber gıdelım vallah gıdıcem ne olursa olsn pazar ordayım bekleyın benı gelıyorum

baba ben gıdıyorum gelıyorsan beraber gıdelım vallah gıdıcem ne olursa olsn pazar ordayım bekleyın benı gelıyorum

ok dir üstat 192 km bi yolmuş çok diğil sabah erken çıkar 11 12 gibi yetişriz istanbuldan başka geliceklerde olur illaki ben yolu bilmiyomda :queen:

senle bluşuruz sabah 7 yada 8 gibi cunku en az 3 saat surer yolculugumuz edırneden hop tekırdaga baglanıcaz

senle bluşuruz sabah 7 yada 8 gibi cunku en az 3 saat surer yolculugumuz edırneden hop tekırdaga baglanıcaz

Abi İStanbuldakileride CAgırıyoruz Cagırmaz olurmuyuz :) Öyle bişimi Demişim Anlamadım ki müdür :mrgreen: Valla İStanbuldan Geleceklere güzergah falan Herseyi Anlattım yani :mrgreen: Bu arada DÖnüşünde TEkirdağa Çekeriz Güzel Bİr Rıhtım Kenarına motorları Kahve İçeriz Hocam Tekirdağın KİRAZ FESTİVALİ BASLIYOR BU Cuma Hem. Tekirdağa Yol 3 saAt sürmez Hocam! 1.30 Saat En fazla Oda ... Yani...

bu Arada istanbuldan Sİlah 1 Abide Gelmek İstiyordu Onada Geleceğinizi Haber Verseniz Aslında olur Beraber Gelmiş Olursunuz...

tmm ozmn istanbuldakıler bıryerde buluşsun hep beraber gıdek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar