cbf 150 satıp bmw f650 almayı dusunuyorum ne dersınız

arkadaşlar gecende benım motorla ankara gittim ama tatmın olmadım ondan dolayı motoru satmaya karar verdım mtoru daha yenı aldım mart ayında 2008 model 1820 de daha
motor sadece gunde 10 km yapıyor genelde hem kapalı grajda ben sadece işten eve evden işe yapıyorum bırtane bmw f650 buldum 2000 model 35 km benım motoru satıp bunu alıyım dıyorum

motorumu satarsam yanında yan canta arka canta ön cam ön koruma demrı vericem

NEDERSİNİZ
BU BMW F650 ALICAM MOTOR

BUDA BENIM MOTOR BÖYLE SATIYORUM [FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM]

Son düzenleme:
Şartlar uygunsa BMW'yi al gitsin.Ancak çok iyi bir şekilde kontrolden geçirmeyi ihmal etme.Malum BMW yedek parçaları !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neden tatmin olamadın ki,almadan önce bunları düşünmen lazımdı.

Neden tatmin olamadın ki,almadan önce bunları düşünmen lazımdı.

aslında dogru söyluyorsun ama hiç aklıma gelmedı bu motoru uzun yola göturucegım yanı bır anda oldu ankara gıttım baktım hep 110 120 hafıf yokuş ama allah var hıç şişmedı yanı yorucu gectı sonra ist geldım bmw f650 araştırdım tam boyuma göre ama motor bıraz sorunlu motor kullanların cogu az tıtremesı sonra bazı barcaların cabuk bozulması yetkın bmw servıslerın olmamısın da şiketçı olması sorun oldu hala araştırıyorum bakalım temız bişey bulucaz

cbf den fazla yakacağını zannediyorum göz ardı etme istersen. sonra motordan soğuyup daha binmek istemeyebilirsin.

cbf den fazla yakacağını zannediyorum göz ardı etme istersen. sonra motordan soğuyup daha binmek istemeyebilirsin.

cbf 150 ye haftada 10 koyuyorsam f650 yede 20 koyarız o sorun degıl perfonmas önemlı uzun yol dedınmı benı uzmesını ıstemıyorum

Siteden Gültekin 150'lik Zongshen yerine almıştı bu makineden, 6-6,5 liteye ulaşıyor tüketimi diyordu.

Son düzenleme:
sormak lazım nasıl memunmu dıye benzın sorun degıl cunku ben fazla kullanmıyorum

resimdeki f650'yi örnek olarak koyduysan bilemem ama eğer resimdeki motoru alacağım diyorsan ön çamurluğun neden orjinal olmadığını sormayı unutma...

resimdeki f650'yi örnek olarak koyduysan bilemem ama eğer resimdeki motoru alacağım diyorsan ön çamurluğun neden orjinal olmadığını sormayı unutma...

yok örnek degıl bu bunu alıcam işte bende bu konuda yardım ıstıyorum bak
sen çözdun bır parcasını sagol
işte banada engın tercubesı olan yardım etmesını ıstıyorum

F650 hakkında bilgi almak için alttaki linki inceleyebilirsiniz.

http://www.motosiklet.net/forum/tek...4-2000-arasi-sikca-karsilasilan-sorunlar.html

ben 2 ay önce aldım. kullandığım 125 ve 200 cc. motorlardan sonra, fişşek gibi geldi bana.
tek şikayetim benzin sarfiyatı. 100 km.'de 5.85 lt. benzin tüketiyor.

iyi bir usta bulmanız gerekiyor. parçadan da güzel giydiriyorlar. bunlara dikkat etmek gerekiyor.
ben parçaları yurtdışından uygun fiyata alabiliyorum, dolayısıyla sıkıntım yok.

genel kullanımı son derece zevkli. performans 10 numara.
taş gibi motor. asfalt ve stabilizede keyifli sürüş veriyor.
altında güçlü ve güvenilir bir makina olduğunu hissettiriyor.

yakıt tüketimi biraz daha makul olsaydı, satmayı düşünmezdim.
ne kadar yakarsa yaksın, sadece yine bir BMW (F650GS) almak için satarım. :wiinkk:

Son düzenleme:

ddh

kardeş sen şimdi eşşekten inip ata binecen eşşek hız yapmaz masraflı olmaz fazla ama şimdi at biraz ele gelir masraflrı olur yedek parçalar, benzin, bakımları.... derken cebinde sıkışan paraları alırlar
bu arada sen CBF yi kaça satıyon kaç istiyon ?

Sizin boy kaçtı :silent:

bayum 1.65

yanı ayaklarım rahat yere basıyor sorun olmuyor

kardeş sen şimdi eşşekten inip ata binecen eşşek hız yapmaz masraflı olmaz fazla ama şimdi at biraz ele gelir masraflrı olur yedek parçalar, benzin, bakımları.... derken cebinde sıkışan paraları alırlar
bu arada sen CBF yi kaça satıyon kaç istiyon ?

motoru resımdekı gıbı istiyorsan full istersen canta demır,koruma demırı.camı.cantademırı.alarm

yanı ful artı ful ıstrese 3.500 bırakırım eger ruhsat falan dıyorsan orda bıraz yardım ederım pazarlık yaparım yanı :cat:

Ha Bu Arada Gultekın Bey Motoru Kac Km De Aldın Aldıgında Ne Gıbı Bakım Yada Nelere Dıkkat Ettın

Son düzenleme:
aslında dogru söyluyorsun ama hiç aklıma gelmedı bu motoru uzun yola göturucegım yanı bır anda oldu ankara gıttım baktım hep 110 120 hafıf yokuş ama allah var hıç şişmedı yanı yorucu gectı sonra ist geldım bmw f650 araştırdım tam boyuma göre ama motor bıraz sorunlu motor kullanların cogu az tıtremesı sonra bazı barcaların cabuk bozulması yetkın bmw servıslerın olmamısın da şiketçı olması sorun oldu hala araştırıyorum bakalım temız bişey bulucaz

110 -120km hız adamın canını nasıl sıkar anlamadım yahu?Bu arada BMW 35bin km de mi?Birde kaça alacaksın?

110 -120km hız adamın canını nasıl sıkar anlamadım yahu?Bu arada BMW 35bin km de mi?Birde kaça alacaksın?

motor 6 mılyar adam 35.000 dıyor görmedım daha ama temızse alınız benım kı sahıbınde.com koydum cok arıyon oldu enson bır bmw takas istedı ama ustune verıcegım para cok ucuktu olmadı ben de vazgectım satmaktan ılanıda kaldırdım ben nereye o oraya nedenı dersen buyuk motor sorunuda buyuk olur cunku gecende yolda kalanı gördum adam tek basına ıtemıyordu gıttım yardım ettım :cat: honda hayat onda cbf 150 hayat cızgısı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar