hemşo bizimkiler enaz 100 ykr yakıyo kmde bunu unutma tabi senin için bu 70 80 ykr nedenini sorma 
abicim zaten ybrmiz bir tane onun yerini tutan onun sınıfında motor tanımıyorum ama yakışıklı olduğuna katılıyorum zaten YBR nin adı ve şanı yeter
teşekkürler
hemşo bizimkiler enaz 100 ykr yakıyo kmde bunu unutma tabi senin için bu 70 80 ykr nedenini sorma![]()
:biliom cok agresıf kullanıyom demi hemşo:rendeer:
Arkadaşlar dün yan sehpayı açık unutmamdan dolayı giderken düştüm
ve düştükten sonra direksiyon darbe aldı ve düz dengede duracağına hafif sağa meyilli yatmaya başladı , sizce direksiyonu eski dengeli haline çevirebilirler mi
Depo üstü çanta tam olarak göstergelerini engellemez.Ben kullanıyorum.Böyle bir sıkıntım yok.Tabi çantayı doğru takman şartıyla.Yalnız depo üstü çantalar da çok ucuz değil bilesin.Yan çanta olarak Armode diye bir marka var.Çifti Edirne'de 95 YTL.Eğer depo üstü çanta kullancaksan depo kılıfı da alman gerek.Aksi halde deponun boyası bir süre sonra çizilecektir.İyi bir depo kılıfı da 35-40 YTL.Arkadaşlar ben yançanta almayı düşünüyodum ama pahalı olduğu için depo üstü çantalara bakıyorum. Yalnız bu çantalar göstergeleri görmeyi engelliyor mu? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. ha birde depo kılıfı şart mı ?

birde adını bilmediğim bişey var bizim sitede doktor kendılerı ybr 125 i var..adam dizlerine deri birşey örtüyor gövdeye bağlı..aynı örtü gbi..değişik bişe rüzarı kesmek için sanırsam utancımdan adama da soramıyorum..sen ne biçim motorcusun der diye :cherry:
Bugün motoru tamirciye götürdüm..ve sorunun gidon ile tekerlek arasındaki metalik renkte olan uzun demirde olduğunu(adını bilmediğimden),hafif bir eğilme olduğunu söyledi bu yüzden sağ tarafa çekiyormuş..
Sornun o parçanın pirese sokularak çözüleceğini ve yaklaşık 45-50 ytl civarına halledilebileceğini söyledi..
fiat makul mu??

Pekii maviergün göstergeler arası km nasıl degişiyo mu fazla ?