bende yalovalıyım.fırsat buldukça iznik gölüne geliyorum.her zaman girerken göle korkuyorum çünkü su yılanı görmüştüm 1-2 defa bide her sene boğularak ölenler oluyor
Emeğine sağlık. Başka geziler yapmanıda dilerim.
su yılanından mı korkuyosunsu yılanı insana dokunmaz abi.. ama görünüşü adamı ürkütür.. gölde var evet.. ama sazlık yerlerde olur genelde... bi de gölde yüzmek deniz de yüzmekten oldukça zordur.. çünkü su tatlı su.. tuzlu su kadar kaldırmaz... yazın boğulan insan çok oluo.. boğulanların çoğuda deniz olan bi yerde oturan insanlar... göle alışık olmadıkları için boğuluyorlar...
yaa ister istemez ürkütüyo adamı.ewet tatlı su olduğu için hemen dibe batıyorsun bunun farkındayım ama dikkatsiz insan çok
ale: yalovaya yolun düşerse beklerim.sizin orda motorsikletlilere denetim çok fazla olduğunu biliyorum nedenide bilinçsiz kullanıcı çok olup çok sık kaza olduğunu duymuştum.zaten ne zaman ordan geçsem illa biri benimle yarışmaya kalkıyor
ben geçmekten bıktım onlar yenilmekten bıkmadı :queen:
evet gerçekten öle arkadaşım burası bilinçsiz motorcu dolu.. ne kadar motor topluyorlar bir bilsen.. motor kullananların sadece %15inde a2 ehliyeti vardır... kask takmazlar...(bu arada bazı arkadaşlar kaskın nerde diyorda ben ilk sayfada açıkladım... kask vardı.. ama arkadamda amcamınoğlunda yoktu... benim kaskın camı kırıldı.. servise verdim camı değişcek.. yarın alırım nasipse..) benim pazar günü sınavım var öss yalova'da.. imam hatip lisesinde giricem...![]()
0535 506 79 86 benim teL sınavdan sonra ara tanışalım:cat:
arkadaşım sınavdan sonra ben babamla çınarcığa gidicem yaa.. işimiz var biras.. ama yalova'ya başka sefer geldiğimde tanışırız.. kaydettim numaranı![]()