[MT Ankara] 8 Haziran Pazar Murti06'yı Batman'a Askere Yollama Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Buluşma noktası doğru değil mi?

adsz11ih2.jpg

Abooow çıkmışlar bile.. Ben de kaçayım bari...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Saat 16:30 ve ben eve gelmiş bulunmaktayım. Onur'un Ebru için yaptığı tariften yola çıkarak Ahlatlıbele gidip gruba süpriz yapmak istemiştim. Özellikle de "Gelmezsen konuşmam, bir daha abin olmam." diyen Murat abiye süpriz olacaktı ama bütün hazırlanıp yola çıkmalarım bu sıcakta boşa gitti. Ulusa vardığımda dakikalarca İncek dolmuşunu bekledim. Birkaç kişiyi aradıktan sonra koskoca pazar günümün rezil olduğunu farkettim. Kaç kişi gidildi, kaçta orada toplanıldı, kaçta başka bir mekana geçildi, ne yenildi ne içildi, kola mı yoksa bira mı tercih edildi çok ama çok merak ediyorum. Aile ortamı oluşturmaya çalışmanın en güzel fikir olduğuna bir kez daha inandım. Ve en önemlisi de adam akıllı yapılmayan etkinliklere gitmemeye kesin bir şekilde karar verdim. :farao: :farao: :farao: :farao:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Saat 16:30 ve ben eve gelmiş bulunmaktayım. Onur'un Ebru için yaptığı tariften yola çıkarak Ahlatlıbele gidip gruba süpriz yapmak istemiştim. Özellikle de "Gelmezsen konuşmam, bir daha abin olmam." diyen Murat abiye süpriz olacaktı ama bütün hazırlanıp yola çıkmalarım bu sıcakta boşa gitti. Ulusa vardığımda dakikalarca İncek dolmuşunu bekledim. Birkaç kişiyi aradıktan sonra koskoca pazar günümün rezil olduğunu farkettim. Kaç kişi gidildi, kaçta orada toplanıldı, kaçta başka bir mekana geçildi, ne yenildi ne içildi, kola mı yoksa bira mı tercih edildi çok ama çok merak ediyorum. Aile ortamı oluşturmaya çalışmanın en güzel fikir olduğuna bir kez daha inandım. Ve en önemlisi de adam akıllı yapılmayan etkinliklere gitmemeye kesin bir şekilde karar verdim. :farao: :farao: :farao: :farao:
Aytaç buluşma saati 13:30 olarak yazılmış sen beni 15:37 de aramışsın, motor üzerinde olduğum için doğal olarak yanıtlayamadım. Demekki organizasyondan kaynaklanan bir hata yok. Hazırlık yapmam gerektiği için ben eve dönmek zorundaydım ve döndüm arkadaşlarda Eymir'e geçtiler

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
gürselin haritalara rağmen buluşamıyosanız yazık yau :cherry:

gürselin haritalara rağmen buluşamıyosanız yazık yau :cherry:

Haritayı kullanmak yerine dalga geçiyor bizimkiler.

Pek sayın ve bir o kadar da muhterem Angara MT bugünkü resimlerini buraya mı şeyettittiriyoruz yoksa başka biyere mi şeyettittiriyoruz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aytaç buluşma saati 13:30 olarak yazılmış sen beni 15:37 de aramışsın, motor üzerinde olduğum için doğal olarak yanıtlayamadım. Demekki organizasyondan kaynaklanan bir hata yok. Hazırlık yapmam gerektiği için ben eve dönmek zorundaydım ve döndüm arkadaşlarda Eymir'e geçtiler

Tamam abicim sizin organizasyonunuz süper, bir şey demiyorum :cat: :cat:

Son düzenleme:
Haritayı kullanmak yerine dalga geçiyor bizimkiler.

Pek sayın ve bir o kadar da muhterem Angara MT bugünkü resimlerini buraya mı şeyettittiriyoruz yoksa başka biyere mi şeyettittiriyoruz?

yaw gurcel abı kımı beklıon son otobuslerde kalktı koyda resımlere bakalım unutma haa kötü olanları koymıycaktın:farao:

Hoşgeldınız ahtallıbel Cankaya Tesislerine Karşınızda guneş kırmızı kadıllagı olan aynı zaman hemşom bide aynı universite mezunu nerdeyse akraba cıkıoduk konuyu degıstırdım.Gürcel Orhun Ve Emrah:bounce:

Emrah&orhun

Emre&Murat

Emrah&Murat

Uçurtmalar nekadar guzel ama

Zıpzıp yeri walla gıdecektım cocuklar korkar dıye gıdemedım

Ben böle top oynama gormedım en fazla emrah crosu olan 5 aylık olmuştu annemız o oldu ehehhe

Murti06&emrah nutkum tutuldu acayıp bır dıyolga gırmışlerdı cunku

Emre buarada nekadar ıçtıyse ellındekı şişeleri sayamadım bıde cevrecı oldugunu gosterdı helal olsun

Eğmire gıderken motorların genelını kadrana almaya calıstım

VE SIRADA Egmır 7 kişi gittik bayagı guzeldı ben böle konwoy gormedım:bounce:
Gozlugunu sılerken gurcel abi:farao:

burda altta kalanın canının nekadar cıktıgını goruyorsunuz altta kım aldı Gurcel abi:wiinkk:

of beah ne yorucuydu bitti işte :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tam beklediğim gibi bir toplantı olmuş :bounce:

Ohh olaya bak yafuuu....

buluşmada 2 hemşerim var ben altta debelenirken biri resim çekiyor diğeri ise yığının en üstüne ölümüne atlıyor. Eee ben şimdi size ne edeyim pek bi muhterem topraklarım...

Ayrıca baysal ve hatta orhun bey ve bir o kadar robocop abi teessssssssssssssssüüüüfffler yanii.. O barbarı ve xxxxxxxxxxxxxxxenonu ve hatta biricik masum komutanımız emrahımızı galyana getirdinizya alacağınız olsun. Ben bu adam evli barklı adam fazla üstüne gitmeyeyim diyordum lakin siz benim üzerime çullanaran davetiyelerin en açığını vermiş oldunuz haberiniz olsun...

Offf be amma dolmuşum yaz yaz bitiremedim...

Son düzenleme:
Ohh olaya bak yafuuu....

buluşmada 2 hemşerim var ben altta debelenirken biri resim çekiyor diğeri ise yığının en üstüne ölümüne atlıyor. Eee ben şimdi size ne edeyim pek bi muhterem topraklarım...

Ayrıca baysal ve hatta orhun bey ve bir o kadar robocop abi teessssssssssssssssüüüüfffler yanii.. O barbarı ve xxxxxxxxxxxxxxxenonu ve hatta biricik masum komutanımız emrahımızı galyana getirdinizya alacağınız olsun. Ben bu adam evli barklı adam fazla üstüne gitmeyeyim diyordum lakin siz benim üzerime çullanaran davetiyelerin en açığını vermiş oldunuz haberiniz olsun...

Offf be amma dolmuşum yaz yaz bitiremedim...
Şimdi gürcel abi okadar dıodum bana fotojenık resımler lazım siteye koymak lazım bır turlu bulamadım napıyım organızasyon eksıklıgı oldugu için daha fazla kışı ustune atlar dıye dusundum gene hafıf sıyrıklarla atlattın.Hemşolar hemşoları sevmez bunu ogretemedım sana ben ovakent sen yer köy kac km fark var bılıonmu aramızda aaaa:bounce:

Şimdi gürcel abi okadar dıodum bana fotojenık resımler lazım siteye koymak lazım bır turlu bulamadım napıyım organızasyon eksıklıgı oldugu için daha fazla kışı ustune atlar dıye dusundum gene hafıf sıyrıklarla atlattın.Hemşolar hemşoları sevmez bunu ogretemedım sana ben ovakent sen yer köy kac km fark var bılıonmu aramızda aaaa:bounce:

Canım ve Toprağım morumun öte tarafı, foto ve jenik kavramları bir garibanın üstüne 3-5 kişi atlayarak olmuyor ne yazıkki. O eksiği var dediğin organizasyonun ilk yarısında siz başka yerlerdeydiniz. O üç vahşi savunmasız benliğimin üzerinde tepindiler. Ayrıca o gözlüğü temizliyor dediğin resimde gözlüğü yeniden monte etmiştim. Anla işte üzerinde nasıl tepindi bu acımasızlar.

Bir Barbar
Bir Robocop
Bir Komutan..
Bir tane de nişanlı vardı onu unutmayalım :)

Ne diyeyim daha

:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Canım ve Toprağım morumun öte tarafı, foto ve jenik kavramları bir garibanın üstüne 3-5 kişi atlayarak olmuyor ne yazıkki. O eksiği var dediğin organizasyonun ilk yarısında siz başka yerlerdeydiniz. O üç vahşi savunmasız benliğimin üzerinde tepindiler. Ayrıca o gözlüğü temizliyor dediğin resimde gözlüğü yeniden monte etmiştim. Anla işte üzerinde nasıl tepindi bu acımasızlar.

Bir Barbar
Bir Robocop
Bir Komutan..

Ne diyeyim daha

:queen::queen::queen:
abi bu sefer organısazyonu senle yaparız ilk katlıyamı kımın uzerınde yapcaksan ona göre yanımda dumbel getırırım hıc degılse agırlık yapar altta kalanın suyu cıkar :bounce:

abi bu sefer organısazyonu senle yaparız ilk katlıyamı kımın uzerınde yapcaksan ona göre yanımda dumbel getırırım hıc degılse agırlık yapar altta kalanın suyu cıkar :bounce:

Walla ilk katliam için seni düşünüyordum aslında... EEee şimdi ne yapcaz...
Seni katlederken yardım da etmezsin sen şimdi....

:queen::queen:

Walla ilk katliam için seni düşünüyordum aslında... EEee şimdi ne yapcaz...
Seni katlederken yardım da etmezsin sen şimdi....

:queen::queen:

abı okadar ıstıosan ben yere yatayım ankara mt ustume atlasın tabi sağ kalırsam köylülerime pilav pide yapıp yedırırsın

son ana kadar orada olacaktım ancak bir arkadaş motorunu satıyordu alıcısı gelmiş orada oldum..resimlerden görüldüğü kadar iyi bir hafta sonu olmuş umarım bir dahaki sefere ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar