- Konu Yazar
Evet arkadaşlar bugün pazar olması sebebiyle evde durmak istemedim. hava da gayet güzeldi.. aldım amcamınoğlunu arkama.. memleketimizi gezerek size anlatayim dedim... biras orhangaziden bahsedelim isterseniz. orhangazi Bursa'ya bağlı olup yalova'ya 20 bursa'ya 47 km'dir. istanbul-bursa karayolunun ortasında bulunur. rakım 75, nüfus ise 84bindir. işte fotoğraflarla orhangazi ve gezilecek yerleri...
Bu motosikletim.. bakmayın böle çan çin çon olduğuna canavar o

ilk baştan iznik gölünde görüntüler... orhangaziye 3,5 km

bu da amcaoğlu benim... 16 yaşında... geleceğin çılgın motorcularından

bu da ben...

yazın tüm orhangazi halkı buraya serinlemeye gelir... oldukça güzeldir... sabah saatleri olmasına rrağmen göle girenler var...

gölün iskelesi.. yaz akşamları arkadaşlarla gelir burdan olta atarız..

ama insanlarımız böle yerleri mahvetmeyi çok seviyor... şu iskeleyi kirletenler varyaa...

motosikletim ve ben...

göl yolu..

orhangazi zeytiniyle ünlüdür arkadaşlar... gemlik zeytini diye bildiğiniz orhangazi zeytinidir... gemlik zeytinin yarısını orhangaziden alır...

bu gördükleriniz zeytin tarlaları..

orhangazi kalesi...

tepeden orhangazi...

orhangazinin piknik alanı olan nadıra götürelim sizi... özellikle insanlar ailecek piknik yapmak için buraya gelirler... fakat çok kalabalık olur... erken gelip yer tutmanızda fayda var
nadır orhangazi:'ye 2km uzaklıkta..
nadır yolu..

tepeden nadır görünüşü..

nadırın suyu meşhurdur.. civar yerlerden nadıra su doldurmaya gelirler.. kaynağı dağın zirvesindedir..

burası orhangazinin kordon boyu
gece olunca insanlar buraya yürüyüşe gelirler..

burası da orhangazinin meşhur iznik imren köftecisi... genelde herkes uğrar buraya... yolunuz düşerse mutlaka uğrayın... çok lezzetli köfte yapıyorlar..

evet arkadaşlar... böle bi ufak tur yaptım size orhangazi'yi anlatmaya çalıştım... eğer yolunuz buralardan geçerse beklerim... konuşur tanışırız...
Bu motosikletim.. bakmayın böle çan çin çon olduğuna canavar o

ilk baştan iznik gölünde görüntüler... orhangaziye 3,5 km

bu da amcaoğlu benim... 16 yaşında... geleceğin çılgın motorcularından

bu da ben...

yazın tüm orhangazi halkı buraya serinlemeye gelir... oldukça güzeldir... sabah saatleri olmasına rrağmen göle girenler var...

gölün iskelesi.. yaz akşamları arkadaşlarla gelir burdan olta atarız..

ama insanlarımız böle yerleri mahvetmeyi çok seviyor... şu iskeleyi kirletenler varyaa...

motosikletim ve ben...

göl yolu..

orhangazi zeytiniyle ünlüdür arkadaşlar... gemlik zeytini diye bildiğiniz orhangazi zeytinidir... gemlik zeytinin yarısını orhangaziden alır...

bu gördükleriniz zeytin tarlaları..

orhangazi kalesi...

tepeden orhangazi...

orhangazinin piknik alanı olan nadıra götürelim sizi... özellikle insanlar ailecek piknik yapmak için buraya gelirler... fakat çok kalabalık olur... erken gelip yer tutmanızda fayda var
nadır yolu..

tepeden nadır görünüşü..

nadırın suyu meşhurdur.. civar yerlerden nadıra su doldurmaya gelirler.. kaynağı dağın zirvesindedir..

burası orhangazinin kordon boyu

burası da orhangazinin meşhur iznik imren köftecisi... genelde herkes uğrar buraya... yolunuz düşerse mutlaka uğrayın... çok lezzetli köfte yapıyorlar..

evet arkadaşlar... böle bi ufak tur yaptım size orhangazi'yi anlatmaya çalıştım... eğer yolunuz buralardan geçerse beklerim... konuşur tanışırız...