Yamaha Crypton-R

CRYPTON - Ayrıntılı Teknik Özellikler

Motor tipi Tek silindirli, 4 zamanlı, hava soğutmalı
Silindir hacmi
Çap x Strok
Kompresyon oranı
Maks. gücü
Maks. Tork
Yağlama
Yakıt sistemi
Debriyaj tipi
Ateşleme
İlk Çalıştırma
Vites kutusu
Tahrik 110 cc
49 X 54 mm
9.0 : 1
8.2 HP-8.000 devirde
0.87 kg-m-6.500 devirde
Islak karter
Mikuni VM16-SH/1 Karbiratör
Islak, çok diskli santrifüjlü otoma.
C.D.I.
Elektrikli, ayak marşlı
Otomatik 4 vites
Zincirli
Şase
Ön süspansiyon
Arka süspansiyon
Ön teker hareket mesafesi
Arka teker hareket mesafesi
Ön fren
Arka fren
Ön lastik
Arka lastik Teleskopik çatal
Maşa
80 mm.
65 mm.
Tek disk
Tambur
70/90-17 38P
80/90-17 44P
Boyutlar
Boyutlar (UxGxY)
Sele yüksekliği
ki teker arası mesafe
Min. Yerden yükseklik
Ağırlık
Yakıt kapasitesi
Yağ kapasitesi 1.910 x 685 x 1.035 mm.
755 mm
1.230 mm
130 mm.
98 kg
4 litre
1.0 litre

Satış fiyatı:3125 YTL

Slm herkese.Bu yaklaşık 1,5 aydır kullandığım motosiklet.Cup model düşünenler için iyi bir tercih olabilir.Vibrasyon yok (üst devirlerde az miktarda var).Tüketim oldukça düşük (100 km'de şehiriçi şehirdışı karışık kullanım 2 ile 2,5 lt arası). Neyse şimdilik bu kadar :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abicim benim babamdada var vitesleri filan çok süper yamaha bu işi biliyo be

Uygun fiyata bulanlara şiddetle tavsiyeederim.özellikle şehir içi kullanımları çok iyi performans.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şehiriçi için en ideali bu cup'lar. Tüketim az, seri, ucuz, park derdi yok..

Şehir içi için 10 numara.Hiç yakmıyor gibi.Bu tip motor düşünenlerin, çin mallarından önceki tercihi bu motor olmalı bence.:)

Şehir içi için 10 numara.Hiç yakmıyor gibi.Bu tip motor düşünenlerin, çin mallarından önceki tercihi bu motor olmalı bence.:)

Kardeş selam.. Ben almayı düşünüyorum... İzmirdeyim bUrADA çok var bu motordan.. yanlız arkadaşlarda şey diyor.. ilk çıkan crypton japon malımış. bu crypton-r çin malı diyolar yani piyasaki bu tür motorların hepsi çin malımış.. bilgisi olan varmı :pale: güzel moto çok hoşuma gidiyor açık mavisini alıcam... ama sanırım çin versiyonu bu:pale:

arkadaşlar jıanshe die bir motor biliyormusunuz içinde crypton motoru varmış

arkadaşlar yamaha crpton-r ne malı

slm ben antalyadan adım ömer yamaha crpton -r lar ne malı söylerseniz sevinirim .

japonya 250 cc altındaki motorları çinde üretme kararı aldı ve bundan böyle 250 cc alttındaki tüm motorlar çinde üretiliyor Ancak hiç şüpheniz olmasın çinde üretiliyor diye sadece çinde üretiliyor. Motoru ve tüm parçaları japon sonuçta :)

Arkadaşlar bu motora 3300 YTL çok bence yani honda innova 125 cc 3100YTL

bende var crypton r allah nazardan saklasın valla hız performas konfor var bence hem az yakıyor pahalı değil bu motor bence uygun fiyatı çin malı alıp hergun tamirciye gotureceğıme yamaha malı alıp rahat ederim

ben ön dişliyi 15 den 16 ya çıkardım şu anda basarsam yani uygun yolu bulursa 130 ama orjinal dişlisiyle 120 zor yapıyor [email protected] ...eklersen bi ara fotoğraflarını atarım istersen eğer!

Benim şu an kullandığım motor yamaha crypton 2004 model kalkışı mükemmel onu söliyim yok mondial yok asya fln 5 para etmez..hiç bozuldğu için servise fln gitmedi sapasağlam çaılışyor..çok çok az yakıyor.scooterlardan bile az.
Benim motor hiç açılmamış orjinaliği bozulmamış..bi parçası bile değişmedi
ben 110 yapmıştım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:21 ----------

2010 model crypton hepsinden güzel hem disk fren hem ibre 160 hemde kaçıncı viteste olduğunu gösteriyo zaten motora alışınca sesten kaçınıcı viteste olduğnu anlıyosun ama olsun yinede ek özelliK..o motorunda ayrıca kolay kolay bozulacağını sanmıyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar