benim tertip hea
bu fikir iyi yapalım şenlik kurtlarımızı dökelim
Sen de mi Emre yaaaa :cherry:
hayırdır ne oldu?:silent:
Duyurular'a bak :cat:
Askere gönderme konusu tamamen geyik,
Murat abi diyoruz askerlik diyoruz, dikkat et yaw:
Zaten duyurulardayız Procum :cherry:
Fotoğraflar için teşekkürler. Sen de gel yarın iyi oluyo... Bence zaten toplam 6 kişi anca gelir... Biz de tabu oynarız???
tabu mu?1985 cim sakın orhun ve eşiyle tabu mabu oynamayı kabul etme.çok pis oynuyor.hiç şans tanımıyor adama ya.valla gölde oyadık bizi parçaladılar 13 kare fark attılar bize.Rica ederim Orhun abi, fotoğrafları özellikle sen sorduğun için koydum :rendeer:
Açıkcası tabu oynamaya ihayır diyemem ama benim yarınki durumum henüz belli değil :bounce:
hiç şans tanımıyor adama ya.
valla pek terapi olmuyor.daha çok hezimet gibi ister istemez stress oluyorsun.Ben o kadar iyi değilimdir ama oynayalım bir ara, terapi gibi olur :cherry:
cık öyle olmuyor.sakin oynayamıyorsun.orhunun bir kum saati var adam elini alınca ona torpil geçiyor bize iki kat hızlı sanki...Yok yaw sakin sakin oynarız ne güzel, oyun bu yenmek de var yenilmek de![]()
sahi ya konu neydi bir anda bura tabu muhabbetine döndü.orhun kardeş de ortada yok biz onun yerine pazarlık ediyoruz.Ne desen kandıramazsın beni küçük Murat abi, kum saati falan anlamam ben,
konu dışına çıktığımız için oynayalım diyorum başka da bir şey demiyorum :cherry:
sahi ya konu neydi bir anda bura tabu muhabbetine döndü.orhun kardeş de ortada yok biz onun yerine pazarlık ediyoruz.