Granajları Sokmek istiyorum

Süper Sport makina alsak öğrenene kadar granajsız takılsak olurmu.Youtubede bi videooda gördümde.Ne dersiniz

valla cok guzel bi fikir neden olmasin ben sahsen ufak bi kazam sonucu 2 ay granajsiz gezmistim :) tabi olasi bir kazada Allah korusun saseye zara r verme ihtimalin daha yuksek olacaktir ogrenene kadar dikkat etmeni tavsiye ederim...

Son düzenleme:
olur ama gıcık polis trfaikte problem çıkarır , üyelerimizden Sato8'ın suzukisini granajsız dolaştırmamışlardı .
Sen en iyisi ne yap biliyonmu , motosikletine ufak kafalıklardan tak alışma süresince , Bu şekilde poliside üstünden atmış olursun

kartondan yapıcam bide boyucam onları şekil yapcam üzerinede.öyle düşünüyorum :p

yapılır.ben öyle yaptım zamanında.benm granajları söktüm.teker çalışıodum düşmedim ama hiç

kartondan yapıcam bide boyucam onları şekil yapcam üzerinede.öyle düşünüyorum :p

onun yerine 1 tane pejo kafalığı al far ile birlikte , orjinal atomunu uydur içine . yanlardan emaneten tuttur , sinyalleride bu kafalığa bağlayabilirsin :wiinkk:
bi foto vardı Bathu'nun , bulursam bi fikir olması için koyarım buraya şimdi

Edit : Foto

n709023284_358184_7139.jpg

fikir çok güzel yaratıcılığa hayran oldum işte bu yüzden naked motor seviyorum :) :rendeer: yan yattı mı bir sorun olmuyor :cherry:

Yada Motorun Düşünce Dagılmaması için Uzun topuzlardan taktırablrsnz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süper Olur Bence öyle Yap Ben öyle Yaptın

hocam mantıklı ama şu topuz fikri daha mantıklı çünkü yan yatma esnasında bacağınızıda korursunuz düştüğünüzde en azından motoru askıya alır.

Süper Moderatör (BBRR)
öğrendikten sonrada zaten grenajları takma .. illaki yan yatacaktır.. o zamanda gitti canım grenaj.. bence direk naked al işi kökten hallet

Bence koruma demiri tak chopper gibi :) bide grenajları sök polis bişey dersede abi kaza yaptım grenajı alcak parayı denkleyemedim motor benm elim ayağım işe gidip geliyorum işleri koşturuyorum gibi dert yanarsın

Süper Moderatör (BBRR)
polis grenaja laf edecekse renkten eder başka bişi sorun olmaz ruhsattaki renk ne geçiyosa o renk vinil alır şaseye yapıştırırsın bi kaç yere sorun çözülür..

Yani öğrenme derken malum ybr den inip 600 lük bi makineye binmek biraz sakat.Olurya heycan felan yaparız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar