Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

öyle diyon ama kuryeler genellikle yamaha ybr kulllanıyor bunun nedeni sağlamlık açısındandeğilmi +++ artı +++olarak ben ilk defa vitesli motora geçiş yapıcam pekte çok büyük kalıbım yok bir de o yönü de düşünerek tekrar cevap yazarsan sevinirim teşekkürler.

kusura bakma abi yanlış anlamışım paylaşım için saol

Son düzenleme:
honda cbf 150 nin rahat olası çok normal.....nedeni
amortisör sistemi farklı,teknolojisi yeni

sağlamlık olarak dersen ben hala çok büyük bir arıza çıkardığını duymadım ufak tefek arızalar her motorda oluyor.

yamahanın parçası honda'ya göre daha uygun fakat cbf 150 bazı parçaları da çok ucuz
mesela ybr hava filtresi 36 ytl
cbf hava filtresi 7 ytl

alınmayacak motor değil km ömrü olarak bir cg'yi tutmasada ybr kadar yol yapacak sanırım

arkadşım ybr nin cbf ye göre daha seri ama maksimum süratta cbf nin daha çok önde olduğunu söyledi acaba bu doğru mu? mesala kırmızı ışıklarda kalkışta hangisi daha hızlı kalkış yapar ???

arkadşım ybr nin cbf ye göre daha seri ama maksimum süratta cbf nin daha çok önde olduğunu söyledi acaba bu doğru mu? mesala kırmızı ışıklarda kalkışta hangisi daha hızlı kalkış yapar ???

bence cbf kalkıştada son hızdada ybr yi geçmesi lazım

hem 25cc fazla var hem tork'u fazla :cat:

ama şunu unutmamak gerekir ybr 5 senede kendini her şartta ispatlamıştır

cbf 150 ise henüz 1 yıllık motordur

geçse bile yamaha ybr ye alaycı şekilde bakmamak gerekir çünkü ybr ile cbf atnı sınıfta değil gözüyle bakıyorum. SİZ NE DERSİNİZ

abicim zaten ybrmiz bir tane onun yerini tutan onun sınıfında motor tanımıyorum ama yakışıklı olduğuna katılıyorum zaten YBR nin adı ve şanı yeter
teşekkürler

95 oktan kurşunsuz benzini zor atiyorum ya ne fullü ne forsu:queen::queen:
şaka bi yana at abi full force kullan istersen 100 oktan kullan:D dayan ver gazi yansin şekli:)

subab lara zarar veriyormuş mobilette zararlı olduğunu biliyorumda bunlarda merak ettim

sağol abi bilgilendirdiğin için

ne demek her zaman 14.500 kmdeyim bunun yaklaşik bi 5 bin kmsini ben yaptim bi kez yolda kaldim oda benzin hortumu çikmiş yerinden ama ne kötü olmuştum gece saat 00:00 dı:pkaranlik çökmüş sokak lambasinin altinda kara kara düşünmüştüm:) neyseki erol88 yanimdaydi onun tükkana biraktik ertesi gün bi motorcuya gösterdim bunun hiç bişeyi yok dedi hortum çikmiş sadece dedi takti hortumu bas marşa dedi.... tek seferde çalişti:queen: ne kızdım ama varya motora:queen: erolda olmasaydi ordan eve kadar itmek zorunda kalacaktim:mrgreen: nerden baksan 7-8 km vardi:)

biraz ekşin katmaya çaliştim ama en son bu kadar mete abi güzel anlatirdi anilarini bi sayfa yazsin sıkılmadan okursun... mete abiyi geri istiyoruzzz

Son düzenleme:
sen onu bırak ben toyoto corollo ile gece saat 3:00 da da yolda kaldım sabaha kadar bir tek motoru sökmediğim kaldı usta çağırdım akünün kablosunu taktı ve bas marsa dedi bi kerette çalıştı.meğer arkadaşlarım bana şaka yapmışlar.çok kötü çocuklarla papaz oldum bir hafta konuşmadım ama sonra bende gülmeye başlayınca güzel şakaydı dedim ve barıştık.bundan sonra araba marş basmassa ilk işim aküye bakmak :D:D:cherry:

sen bei görcen içimden neler demiytorum bu nasil motor bu nasil yamaha ben bunun ismine para saydim sanki bu hiç bozulmayacak bişeymiş gibi:queen::queen: nasil sövüyom içimden senin yaptigini çinli yapmaz falan
şimdi hatirladikça gülüyorum sadece:)

umarım

sen bei görcen içimden neler demiytorum bu nasil motor bu nasil yamaha ben bunun ismine para saydim sanki bu hiç bozulmayacak bişeymiş gibi:queen::queen: nasil sövüyom içimden senin yaptigini çinli yapmaz falan
şimdi hatirladikça gülüyorum sadece:)

inşallah benim başıma böyle bişi gelmez ama benzin hortumu muhabbetini hiç unutmayacağım bütün akşam düşünmüşündür:pale::pale: nerden aldım bu yamahayı diye

inşallah benim başıma böyle bişi gelmez ama benzin hortumu muhabbetini hiç unutmayacağım bütün akşam düşünmüşündür:pale::pale: nerden aldım bu yamahayı diye[/QUOT

benim için unutulmayacak anilarimdan biriydi yolda kalmayla ilgili ilk anim inşallah son olur:p:p allah düşmanimin başina vermesin ya cok kötü:pr:

Arkadaşlar ben yançanta almayı düşünüyodum ama pahalı olduğu için depo üstü çantalara bakıyorum. Yalnız bu çantalar göstergeleri görmeyi engelliyor mu? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. ha birde depo kılıfı şart mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar