[MT İstanbul] Fenerde alaya, tekerde karşıya buluşması

Evet arkadaşlar bayadır görüşemedik özledik hoş sohbetleri:)

cumartesi günün fenerbahçede oturup sohbet edelim sabah kadar dedik bakarsınız başka yerlerdede sabahlayabiliriz:p:queen::queen:

Marv dan kol çıkarma şov müessesemizin hediyesidir.

GKN çıplak gelcekmiş kendi dedi:mrgreen::mrgreen:

gokart'a gitcek arkadaşlarıda bekleriz sonradan simdiden soleyelim yanlış anlaşılmasın:cat:

Yer: Fenerbahçe Tesadüf Cafe
Saat: 19:30-...

GKN

evet, günlerdir topic açalım buluşma yapalım vs.. dien arkadaşlar, hepinizi bekliyoruz, sırf sanat için soyunucam::winkwink

yavrum ben hergece seni çıplak görmekten bıktım yaaa:queen: bu seferde giyinik gelll yaaaaaaa kanka evet bendede teker şov :):):) eeee bazı kawalı arkadaşlara ders vercezz işteee boynuz kulağı geçti :):):)

GKN

beni köpeklere yem etmede, ben kazaya razıyım :p

yavrum ben hergece seni çıplak görmekten bıktım yaaa:queen: bu seferde giyinik gelll yaaaaaaa kanka evet bendede teker şov :):):) eeee bazı kawalı arkadaşlara ders vercezz işteee boynuz kulağı geçti :):):)

yavru sen susta tekerin konuşsun:cherry:

GKN

harbi yaa yne hatırladım bgn yasadıgımız tehlikeleri korudaki 8tane bsy diilde azından kopuk cıkandan cok korktum:queen::queen:

olm sen nie korkuyosun köpek benim paçamdan koşuyodu, gazda sıkamadın motor rodajda hesabı..
benim canım tehlikedeydeknmi bu motor rodajda oluyo:mrgreen:

yavru sen susta tekerin konuşsun:cherry:

ben orasını bilmem, 125 le 650 yi delerim fatihten fenere tekerde gelirim dedi istburak:p

ya olm yapıonuz edionuz ben geldiimdede sabahlamassanız bozuşuruz ona göre :p

kanka paso tekerdeyim nasılsa lukasta artık çıkartıyo benim cıbıra rahat rahat yiyebilirim debriyaj balatalarımı:):):) yaa kanka selim en son gördü kave dünyasını orda nerdeyse arka stop yerdeydi amann işte tecrübe kankayaaaaaaa:queen::queen:

yaa göken harbi kanka yaa harbiden adamlaaaa biz gittik motoru aldık kuru kuru bi hamburger ısmarladı isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz pastayıııı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar