Motosiklet için Arka Sehpa Yapımı

Merhabalar,
arkadaşlar dediler hadi boşa para harcamayalım kendimize arka stand yapalım. bu laf demeyle kaldı gibi duruyordu, herkes teknik çizimler resimler buldu bi kaç değişik stand ressimleri getirdi, ama sonra herkesin sesi kesildi bir anda. Bende dayanamadım adanaya gittiğimde kendi kendime yapayım dedim ve yaptım, ilk önce ölçülerini bulmak lazımdı bu konuda rayjay yardımcı oldu ve direk teknik çizimi tutuşturdu...

img5493_12332.jpg

img5494_12332.jpg

bu resimlerden de faydalanarak bulduğum 3 lük kutu profilden bütün parçaları kestim ve ölçülerine göre küçük kaynakla birbirine tutturdum...buraya kadar işleri kendim hallettim :) bundan sonra kaynağın daha sağlam olması için arkadaşımın atölyede gaz kaynakla bir güzel kaynattım ve deliklerini açtırdım...

dsc07687qb9.jpg

dsc07686ji3.jpg

sonra da bir güzel sprey boya ile boyadım...

dsc07688fo7.jpg

motosiklette denemeden önce üzerine çıkıp biraz hopladıktan sonra motor üstünde denedim...
sonuç gerçekten başarılı...

dsc07690cz0.jpg

dsc07691he8.jpg

dsc07692ll5.jpg

el emeği göz nuru bir standımız oldu :) hem zevkle uğraştım hemde eğlendim, cebimden hiç para çıkmadı ama tanıdık olmaz ise kaynak için biraz çıkabilir :)
herkese bol motorlu günler...
standınız düz bassın...

ustam harikasın yemın ederim, süpersin :rendeer:

güle güle kullan, insallah böyle bi motosıkletımız olurda bizde kendımız yaparız:p onun ıcın topıge abone oluyorum biyere kalbolmasın kenarda dursun :p

not olarak orjinali ne kadardı? araştırdınmı hiç ?

ustam harikasın yemın ederim, süpersin :rendeer:

güle güle kullan, insallah böyle bi motosıkletımız olurda bizde kendımız yaparız:p onun ıcın topıge abone oluyorum biyere kalbolmasın kenarda dursun :p

not olarak orjinali ne kadardı? araştırdınmı hiç ?

ya fuarda 50 ytlye almamıştık, sonra 80 dediler şimdi heryerde 80 100 arası değişiyo bende kendime eylence olsun diye yaptım iyide yapmışım...

daha iyisi seninde olur merak etme :)

ya fuarda 50 ytlye almamıştık, sonra 80 dediler şimdi heryerde 80 100 arası değişiyo bende kendime eylence olsun diye yaptım iyide yapmışım...

daha iyisi seninde olur merak etme :)

Allah razı olsun teşekkürler, el emeği olmuş oldu tabi ne güzel, kazasız belasız :rendeer:

Elinize sağlık benimde aklımda vardı bu şekil bi düşünce ama artık kopya için faydalı oldunuz...

Elinize sağlık...

valla eline sağlık...tekerlekli falan orjinal bişey olmuş...çok güzel
güle güle kullan :cat:

Ellerinize sağlık bizim gibi çok laf hiç işçilerden değilsiniz:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyide olm bu yürür kendi kendine..Fren kazıkları nerde bunun?....
Güzel olmuş..Eline sağlık...:cat:

ellerine sağlık çok güzel olmuş,paylaşımın içinde ayrıca sana teşekkür ederim oldukça iyi bir tasarım gerçekleştirmişiniz............

uğraşa değmiş , ellerine sağlık
ayrıca paylaşım içinde teşekkürler ...

herkese teşekkürler...herkes yapsın zevkli oluyo:)

İyide olm bu yürür kendi kendine..Fren kazıkları nerde bunun?....
Güzel olmuş..Eline sağlık...:cat:

alper abicim kaymıyo şöle biraz ittim geri geri hareket etmiyo sağlam yani...kayma yok ama illa da diyosan hemen yapayım bi stop:)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sanayi devrimi öncesi ev imalatı topluluğu :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Made in Turkey yada Made in MT derim buna ayakta alkışlarım tebrik ederim çok güzel olmuş,resimli paylaşım için teşekkürler ayrıca arkadaşlarımıza lazım olur

Çok güzel bir paylaşım olmuş gerçekten teşekürler:rendeer:

Motor almak üzereyim alıyım hemen bende yapcam bundan:wiinkk:

Güle güle kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar