- Konu Yazar
bu hafta fazerr(muzaffer) daveti üzerine yönümüzü mersin narlıkuyu cennetcehennem tarafına kır lokantalarına çevirdik 
katılım listemiz
ben(demirgursel)-eşim-er5im :mrgreen:
muzaffer1968-eşi-cbr600f
fazerr(muzaffer)-eşi-600fazer
hala üye yapamadığımız :queen: mustafa-eşi-dl650
simyacı(ümit)-ybr250
tabi yine her zamanki gibi kendi resimlerimizi çekmekte zorlanıyoruz
muzaffer1968 muzafferler
fazerr muzafferler
simyacı(ümit)
kırlokantamıza vardığımızda güzel bir hazırlıkla karşılandık
.seçkinler sağolsunlar bizden bir saat önce mekana ulaşıp, hazırlık yaptırmışlar(sürpriz
seçkin-eşi-kızı ve bizim yüksel(fazerr) arabayla gelmişler), allahtan önce gitmişler bunu en iyi muhittinler bize katılınca daha iyi anladık(muhittinlerde fazerini evde bırakıp arabayla gelmeyi tarcih etmişler) onlara yaptığımız kahvaltı siparişi bir saate anca gelebildi.
acaba muzaffer burada ne demeye çalışmıştır :mrgreen:
yükselim sevimli köpeğiyle öyle bir boğuşuyorki sanki birbirlerini yiyecekler
burada güzel bir kahvaltı ve bol muhabbetin ardından kızkalesi bp tesislerine doğru yola çıkıyoruz.deniz........yippuuuuuuuuuuuuuuuu
ben bi daldımmı kıbrıstan çıkarım:cherry:, yükselim abi motoru yengemi sürecek vazgeç diyor, suda bile rahat yok :queen:
fazerr muzaffer abi kızkalesine yarış hazırlığında :queen:
denize giren pek olmuyor, deniz serinliği ve güzel havasında sohbet daha hoş oluyor sanırım.tabi saatler geçiyor acıkma belirtileri başlıyor, yolculuk ayaşa çakıl restorana
balıklar en güzel haliyle masamıza geliyor, aperatifler, salatalar olabileceği en güzel lezzetinde 15 kişiyiz hepimizin ortak fikri :cat:.
ümit ve ben denize teğet bir resmimiz :queen
denize karşı çekilmeyi nasıl akıl edememişiz)
taşların arası yengeç kaynıyor, bunu gören muhittin fazerine yengeçten anahtarlık yapma planlarında
fakat başarı oranı sıfır, yengeç kıskaçları var kolay deyil.
muzaffer çekil bakem diyor, ben halledecem
tabi sonuç tahmin edersinizki başarısız
( bu işler doğa adamı işi, 600f le 240 basmaya benzemiyor :queen
anlayacağınız az katılımlı bir davet gezisi oldu, davetleri ve organizasyonları için muzaffer abilere, katılımları ve bu güzel günü paylaştıkları için tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum :rendeer:
tabi her zamanki gibi resimlerin devamı yükselim ve muzafferde
katılım listemiz
ben(demirgursel)-eşim-er5im :mrgreen:
muzaffer1968-eşi-cbr600f
fazerr(muzaffer)-eşi-600fazer
hala üye yapamadığımız :queen: mustafa-eşi-dl650
simyacı(ümit)-ybr250
tabi yine her zamanki gibi kendi resimlerimizi çekmekte zorlanıyoruz
muzaffer1968 muzafferler
fazerr muzafferler
simyacı(ümit)
kırlokantamıza vardığımızda güzel bir hazırlıkla karşılandık
acaba muzaffer burada ne demeye çalışmıştır :mrgreen:
yükselim sevimli köpeğiyle öyle bir boğuşuyorki sanki birbirlerini yiyecekler
burada güzel bir kahvaltı ve bol muhabbetin ardından kızkalesi bp tesislerine doğru yola çıkıyoruz.deniz........yippuuuuuuuuuuuuuuuu
ben bi daldımmı kıbrıstan çıkarım:cherry:, yükselim abi motoru yengemi sürecek vazgeç diyor, suda bile rahat yok :queen:
fazerr muzaffer abi kızkalesine yarış hazırlığında :queen:
denize giren pek olmuyor, deniz serinliği ve güzel havasında sohbet daha hoş oluyor sanırım.tabi saatler geçiyor acıkma belirtileri başlıyor, yolculuk ayaşa çakıl restorana
balıklar en güzel haliyle masamıza geliyor, aperatifler, salatalar olabileceği en güzel lezzetinde 15 kişiyiz hepimizin ortak fikri :cat:.
ümit ve ben denize teğet bir resmimiz :queen
taşların arası yengeç kaynıyor, bunu gören muhittin fazerine yengeçten anahtarlık yapma planlarında
muzaffer çekil bakem diyor, ben halledecem
tabi sonuç tahmin edersinizki başarısız
anlayacağınız az katılımlı bir davet gezisi oldu, davetleri ve organizasyonları için muzaffer abilere, katılımları ve bu güzel günü paylaştıkları için tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum :rendeer:
tabi her zamanki gibi resimlerin devamı yükselim ve muzafferde
Son düzenleme: