slmlar rüzgar tutkunları :)

merhabalar,
öncelikle kusura bakmayın tanışma mesajı biraz geç oldu ama önce bi işin detaylarına dair bilgi almak, biraz daha kendimi motorsilkete yakın hissetmek istedim.
hatta şöyle yapalım madem tanışacağız öncelikle benim küçük hikayemden başlayalım.

belki çoğunuza tanıdık gelecek bu hikaye;
ben küçük yaşlarda tabir-i caizse kafes (otomobil) sürücülüğüne merak sarıp bu yaşa kadar farklı kafeslerin içerisinde, üstelik istanbul trafiğinin keşmekeşinde keyif almaya çalışan biriydim, nitekim hala öyleyim :salut:

yaklaşık 6-7 ay kadar önce işim gereği eskişehire giderken izmit sularında bir ferrari solumda 130 km gibi bir süratle tatlı tatlı beni geçerken oradaki tünellere geldik, tabi ferrari ve motorunun tınısını bilmeyeniniz yoktur, inanılmaz bi cazibe vardır sesinde, tabi ferrarideki arkadaşta bunu biliy olacak ki tünelde aragazına boğdu beni (tabi ben sadece kendim varım zannediyodum) derken acı bir motor sesi daha geldi. yol iki şerit, tünel içi karanlık, ben sağda ferrari solda, far mar yok :silent:
nedir ne değildir derken sağımda simsiyah bi nesne belirdi, emniyet şeridinden oda 140 civarı bir süratle tatlı tatlı bizi geçiyo :)

neyse ferrari tabi malumunuz açtı gazı, ben dururmuyum altımda bmw320d var var oda yabana atılacak bi makina deildir hani, hep birlikte 200 sularına girdik ama ikiside benden önde. şaşırdım tabi nası yetişebiliriom ben bunlara diye, laf aramızda sewindimde biraz :cherry:
neyse tabi ferrari ve motor (ki hayabusa imiş kendileri) önümde yanyana geldiler, ikiside gazı kökleyince ben kızdım tabi, ezdiler beni alenen hadi biraz daha hadi biraz daha gayret derken hayabusadaki arkadaş dikkatimi çekti,

elini yukarı kaldırarak ferrarideki arkadaşa el salladı (görüşürüz dercesine) ve o an hayabusa nın ön tekeri yerden yaklaşık 5-10 cm kesildi ve 210-220 gibi bir süratten öyle seri uzadı ve kayboldu gitti ki, benim yüzümde garip bi şaşkınlık oluştu, kısa süreli bi şaşkınlıtan sonra kahkahalara boğuldum aracın içinde yawaşladım, bi motor daha geçse ya diye söylenmeye başadığımı, yolda motorsiklet aradığımı farkettim.

ewe geldiğim gibi nedir bu motor diye saatlerce aradım, sonunda buldum ve hak verdim.

tabi ardından nasıl bi keyiftir, nedir, ne değildir, akıllı işimidir, şeytan icadımıdır derken şu an tanışabilirim artık diyeceğim konuma geldim.

tekrar merhaba arkadaşlar,
kaan ben,
neyazıkki halen ve mecburiyetten kafes sürücüsüyüm, çok yakın zamanda askere gideceğim için şu an motor almayı düşünmüyorum, ama askerlik bittiğinde ilk işim o olacak sanırım :cherry:

hepinize keyifli sürüşler diliyorum :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoş geldin inşallah keifli dakikalar gecirirsin :rendeer:

hoşgeldin kaan
bir motosiklet virüsü vaka sı daha , iflah olmaz artık bu :)

hosgeldin Kaan kardesim :) . motosiklet hastalıgı herkezde belirir vücudun zayıf anını yakalar :mrgreen: . bu hastalıgın tedavisi yok :p( tek çözüm motosiklet ) :mrgreen: . kalıcı olman dilegiyle kardesim :cat:

hosgeldın kaan:rendeer:bugune kadar hıc bır ferrarı yada hayabusa yanından gecmemıs mıydı??? bıran once askere gıdıp gelesın ve hayel ettıgın motora bınesın..:cat:

Aramıza hoşgeldin diyeyim ozaman..Geç sayılmaz topicin..Bence en uygun olanı da bu..
Forumda biraz piştikten ve bu forumda kalıcı olduğunu anladığında açmalı bence TANIŞMA başlığını..

Bak ben yaklaşık 3 yıldır üyeyim ve hâlâ TANIŞMA topicim yok..:mrgreen:
Yani daha fikrim yerine oturmamış..Heehe.:p

Tekrardan,
[PANKART]:rendeer:Hoşgeldin KAAN (@kaaneski):rendeer:[/PANKART]

hosgeldın kaan:rendeer:bugune kadar hıc bır ferrarı yada hayabusa yanından gecmemıs mıydı??? bıran once askere gıdıp gelesın ve hayel ettıgın motora bınesın..:cat:

yoo geçmişti aslında
gerçi hayabusayı o günden sonra tanıdım ama nedendir bilmiyorum
o günün büyüsü farklıydı

amiiin :)

Aramıza hoşgeldin diyeyim ozaman..Geç sayılmaz topicin..Bence en uygun olanı da bu..
Forumda biraz piştikten ve bu forumda kalıcı olduğunu anladığında açmalı bence TANIŞMA başlığını..

Bak ben yaklaşık 3 yıldır üyeyim ve hâlâ TANIŞMA topicim yok..:mrgreen:
Yani daha fikrim yerine oturmamış..Heehe.:p

Tekrardan,
[PANKART]:rendeer:Hoşgeldin KAAN (@kaaneski):rendeer:[/PANKART]

senin bayaa bi gecikmiş cidden, yoksa benmi çok erken davrandım :)
bu arada hoşbulduk :)

Aramıza hoş geldin kalıcı ve katılımcı olman dileği ile forum iyi eğlenceler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar