sende uzun seneler motora binmek istiyorsan kaskını eldivenini dizligini yanından eksik etme .. hevesini kırma . motoruna gözün gibi bak .. dikkatli ve dikkatli ve dikkatli ol
hoşgeldin aramıza burak kardeşim ... ben dahil birçok abilerin dostların sana yardımcı olacaklardır .. anlıyorum ki gençsin .. ama cahil olma.. ehliyetini alırsın yaşın gelince !! ama unutmaki şuıan illegal dolaşıyorsun boş alanda yada yolda .. yada tekken yada yanında birisi varken .. bunlar çok ince detaylar...
içindeki motosiklet hevesini tutkusunu tahmin edebiliyorum . mutlusun çünkü artık bir sorumlulugun var... ama dikkat et .. yapacagın en ufak en küçük hata ve dikkatsizlik senin canını yakar.. yada yanında dolaştırdıgın kişinin !!
sana ehliyetsiz binme 13 yaşındasın .. düşersin çıkarsın gidersin gibi laflar demicem .. sadece ve sadece tek birşey söylüyorum ...
deli dumrul olma .. motosiklete binmek bir sanattır ve en iyi motorcu en uzun motora binendir .. sende uzun seneler motora binmek istiyorsan kaskını eldivenini dizligini yanından eksik etme .. hevesini kırma . motoruna gözün gibi bak .. dikkatli ve dikkatli ve dikkatli ol
benım hıc dızlıgım eldivenim olmadı abi :salut: sen bana alır yollarmısın kargo benden:queen:
hoşgeldin evlat dikkatli ol
hata sende değil, hata motoru alan amcanda :::rantinp:::eviiil::
nedemek yüğen sen iste sanada bi diz atan olur
Yerinde bir nasihat..Tebrikler..:cat:hoşgeldin aramıza burak kardeşim ... ben dahil birçok abilerin dostların sana yardımcı olacaklardır .. anlıyorum ki gençsin .. ama cahil olma.. ehliyetini alırsın yaşın gelince !! ama unutmaki şuıan illegal dolaşıyorsun boş alanda yada yolda .. yada tekken yada yanında birisi varken .. bunlar çok ince detaylar...
içindeki motosiklet hevesini tutkusunu tahmin edebiliyorum . mutlusun çünkü artık bir sorumlulugun var... ama dikkat et .. yapacagın en ufak en küçük hata ve dikkatsizlik senin canını yakar.. yada yanında dolaştırdıgın kişinin !!
sana ehliyetsiz binme 13 yaşındasın .. düşersin çıkarsın gidersin gibi laflar demicem .. sadece ve sadece tek birşey söylüyorum ...
deli dumrul olma .. motosiklete binmek bir sanattır ve en iyi motorcu en uzun motora binendir .. sende uzun seneler motora binmek istiyorsan kaskını eldivenini dizligini yanından eksik etme .. hevesini kırma . motoruna gözün gibi bak .. dikkatli ve dikkatli ve dikkatli ol
abilerim bana destek veren bütün abilere teşekkür ediyorum abi size söz veriyorum hızlı kullanmayacağım kask sız gezmeyeceğim
Yerinde bir nasihat..Tebrikler..:cat:
Valla benden büyük olsaydın "elini uzat öpeyim abi" diyecektim Jesse..
Neyse;
bâri sen yanağını monitöre yaklaştır da yanaktan hem öpem hem makas alam..:wiinkk: :rendeer: