Bizi FARKETMİŞLER!!!

index_alt_01.jpg

http://www.xspartner.com/

XSPARTNER Emer Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından kurulmuştur. 01 Haziran 2008 tarihinde hizmete giren sistemimizin Türkiye de ve dünyada bir ilk olmasının gururunu yaşamaktayız. Temel çalışma hedefimiz sürdürülebilir rekabet ortamında üyelerimizin lehine avantaj yaratabilecek en kaliteli hizmeti en uygun koşulla almasını sağlamaktır.
Firmamız almış olduğu uluslararası kalite belgeleri ile standartlarını belirlemiştir.
300 m2 kapalı hizmet merkezimiz 100 motosiklet kapasiteli yarı açık otoparkımız ve 200 motosiklet kapasiteli sigortalı ve 24 saat güvenlikli kapalı otoparkımızla Türkiye deki en gelişmiş hizmet ağımızla motosiklet kullanıcılarının hizmetindeyiz.
Motosiklet hayatının standartlarını yükseltmek için yapılacak her türlü projeye destek verecek olan şirketimiz çözüm ortakları ile tarafımıza gelecek her türlü fikre sponsorluk talebine açıktır.
“Sizi Fark Ettik” sloganı ile yola çıkan projemizin en önemli misyonu trafik de motosikletlilerin fark edilmesine yönelik eğitici öğretici faaliyetlerde bulunarak motosiklet sürüş güvenliğini arttırmaktır. Bu konu ile ilgili olarak yasal düzenlemelerin yapılması için gerekli desteği her zaman sunmaya hazırız.

XSPARTNER Türkiye de eşi benzeri görülmemiş yapılanmasıyla çözüm ortaklarımızın sunduğu hizmetle siz motosiklet kullanıcıların kendilerini daha güvende hissetmeleri için gerekli tüm donanımıyla her zaman yanınızdadır.

evet en sonunda fark edildik ama ciddi bir ticari kazanç olarak fark edildik :mrgreen: sevinelim mi? ağlayalım mı ? :farao:

çok güzel yerinde bir çalıma olmuş burdan XSPARTNER firmasına teşekkürler ederimm.

bu ve buna benzer çalışmalarla bizlere destek veren bütün bizi farkedenlere sonsuz teşkküler

evet en sonunda fark edildik ama ciddi bir ticari kazanç olarak fark edildik :mrgreen: sevinelim mi? ağlayalım mı ? :farao:

sonuç olara dünyanın her tarafına bu böyle genede güzel bence bukadar gattar olmala vascoo :p:p:cherry:

Son düzenleme:
yok abi ben böle seçim çalışması cb gibi şeylere çık kızıyorum, gercekten destek olacaksa sıgorta defterlerı varya onları sadece motosıklet resımlerıyle suslesın bastırsın dimi?

hadı benım otoparkım var ama genede bızı fark etmısler aylık 100 ytl ye sunlara uye olayımda motorumu orayamı koyayım dıyecek ınsanlar :silent:

neyse bu forumda sadece biz kendi kendimizi fark etmiş olduk gene :queen:

yok abi ben böle seçim çalışması cb gibi şeylere çık kızıyorum, gercekten destek olacaksa sıgorta defterlerı varya onları sadece motosıklet resımlerıyle suslesın bastırsın dimi?

hadı benım otoparkım var ama genede bızı fark etmısler aylık 100 ytl ye sunlara uye olayımda motorumu orayamı koyayım dıyecek ınsanlar :silent:

neyse bu forumda sadece biz kendi kendimizi fark etmiş olduk gene :queen:

alala ya kardeşim sende alıştın hediyelrle falan beleş geçinmeye :p:p
herşey beleş istiyosun heralde:mrgreen:

japonyada adam sırf motosiklete özel ev yapmıştı önceden açılan bi topikte görmüştük

bugün bu şekilde bi gelişme oldu bunu gören başka bir firma değişik bi çalışma yapar

otoparka gittimmi kös kös bakıyoz adama nereye koyalım diye, nerde kıytırk bi köşe var aadam orayı gösteriyor. sanki hayrına alıyo garaja en azından yerin belli fark ediyolar artık bununda bir taşıt olduğunun farkına varıyolar :cat::cat:

Buranın sahibi kesin motorcudur. :p

Sitede bi resim var.
Aşkın(ashkin)'ın resmi değil mi bu?
O mu acaba sahibi? :silent:
res_xsservis.jpg

bu ashkin(abi) in resmi..
bende en kısa sürede (ki bu süre lastik alımımdan sonra) bu servisten yararlanmaya çalışacağım

Topigin başlıgını görünce birden şok oldum. "Vay beee okadar söz demek sonunda işe yaradı, demek sonunda sesizimi duydular" diye düşünürken topige giriş yapmamla beraber o 1-2 sn'lik sevinç yerini hüzüne bıraktı. Umarım ilerde bizi farkedecek olanlarda bunlar gibi yolunacak tavuk( şahsen ben horoz olmayı tercih ederim:p)olarak görmez:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nekadar kazanacaklarını farketmişler sayemizde buda bişey,

kusura bakma ben anlamadım bu servısın amacı ne dernekmı ne gıbı failetı var

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Neyse... Bu da bişey. En azından bizler için hizmet verecek firmalar da kurulmaya başlandı. Yani herşey 4 tekerlekten ibaret değil, bunu anlayabilmişler. :p

yaa yapmasınlar Ne Kadar ??? düşünceliler yaaa ???
ben üsküdardayım abi kapalı otoprakımda var herkeze öneririm yani bu taraftakilere ! ayda 35 ödüyorum abi ben ! brandayıda çekiyorum üstüne sırf toz olmasın diye !!! bide adamların bi yıkaması var vallahi kusursuz !! zincirini bile yağlıyolar duydunuzmu hiç böyle bişeyy ?? valla öneririm bu taraftakilere!!! eğer hani yer sorunu yaşıyan varsa o bölgede ....!
Ama merak etmeyin o kadar çok müşterisi olurki bunların !!!!! imaj dünyası , satışş !!! hayatı motor olmayan, sadece öyleymiş görüntüsünü vermek isteyen insanlara süper bir refereans noktası işte !!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar