Alkol ve Motor

Aman arkadaşlar alkol ve motoru aynı anda kullanmayın. Biraz önce bir avukat ve arkadaşı Asya T-19 a binmişler Bolu da gölköy e gezmeye gelmişler. Bende tesadüfen tanıştım onlarla benim yaşım 45 biraz da benle dalga geçer gibi konuştular.Aman abi bu sıcakta o kask,mont , eldivenler giyilirmi diye sordular. Onlara sadece eğitimin şart olduğunu söyledim.:queen::queen: Yarım saat sonra yine 5 dakikada giyindim onlaırda uyarmama rağmen ellerinde bira şişeleri arkamdan geliyorlardı bir gürültü patırdı adamlar yolda motor firar etmiş kayıyor bende zor kurtardım, kayarak gelen motordan.neyse lafı uzatmayayım motoru sağa çekip yanlarına koştum kafa göz eller haşat.Ellerine koca koca çakıllar girmiş. Ama kırık çıkık birşeyleri yoktu. Yanlarına gidince abi sen ermişmisin yoksa diye soruyolar.Bende bunun ermeyle alakası yok Hayatta yaptığınız herşeyi kuralına göre yapın benden size bu kadar dedim ayrıldım.Arkadaşlar gençsiniz kanınız kaynıyor ne olur biraz dikkat ve motor kullanmanın gereklerini yerine getirelim.:cat:

hocam çok doğru yapmışsınız, maalesef bazılarımız motosikleti bir bisiklettir düşüncesiyle hiiç zararsız ve tamamen eğlenceli bir gezme aracı olarak görüp umursamıyor, bazılarımızsa motosikletin felsefesini bilip ona göre hareket ediyor.

dediğiniz gibi, herşeyin başı eğitim =)

hiç yardım etme zahmetinde bulunmazdım geri dönüş yapar yanlarından geçerken acı var mı acı derdim :)

mustafa abime sonuna kadar katılmakla birlikte, arkadasların yorumlarını cok acımasızca buluyorum, ne olursa olsun kaza yapan bir motosiklet sürücüsüne yardım etmeliyiz...

mustafa abime sonuna kadar katılmakla birlikte, arkadasların yorumlarını cok acımasızca buluyorum, ne olursa olsun kaza yapan bir motosiklet sürücüsüne yardım etmeliyiz...
alkollü iken kaza yapan babamın oğluda olsa yine yerden kaldırmam ha belki kaldırırım ama bide ben yere yapıştırırım onu:)
ben burda olaya motor araba sürücüsü olarak bakmadım bir insanın düşebilceği vahim durumdu baktığım ama dediğim gibi sadece baktım yine de yerden kaldırmadım :)

Güler misin ağlar mısın diye buna derler heralde.Davranışınız için tebrikler.Saygılarımla.:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alkollü veya kasksız motosiklet kullananlar bizden değildir..

Sanmıyorum ya sende durup yardım ederdin.:silent:
siz korunmak nedir bilirsiniz zaten yıllarca bunun bilinciyle meslek hayatınızı sürdürmüşsünüzdür.
aynı şeyi motosikletinizde de uygulamışsınız ne güzel
size pekte yabancı gelmeyen bi terimle şunu söylemek isterim ki
kafasına kask takıp ter dökmeyen kan döker.
sözde güzel oldu bu arada imzanın yanına ilave edin bence :)
demek istediğim şu ki aynı bilince sahip olmayan insanlara merhamet etmezdim tipik bir düşman gibi

siz korunmak nedir bilirsiniz zaten yıllarca bunun bilinciyle meslek hayatınızı sürdürmüşsünüzdür.
aynı şeyi motosikletinizde de uygulamışsınız ne güzel
size pekte yabancı gelmeyen bi terimle şunu söylemek isterim ki
kafasına kask takıp ter dökmeyen kan döker.
sözde güzel oldu bu arada imzanın yanına ilave edin bence :)
demek istediğim şu ki aynı bilince sahip olmayan insanlara merhamet etmezdim tipik bir düşman gibi

Alıntı askerlik anılarından herhalde''Eğitimde ter dökmeyen, savaşta kan döker'':)

Aman arkadaşlar alkol ve motoru aynı anda kullanmayın. Biraz önce bir avukat ve arkadaşı Asya T-19 a binmişler Bolu da gölköy e gezmeye gelmişler. Bende tesadüfen tanıştım onlarla benim yaşım 45 biraz da benle dalga geçer gibi konuştular.Aman abi bu sıcakta o kask,mont , eldivenler giyilirmi diye sordular. Onlara sadece eğitimin şart olduğunu söyledim.:queen::queen: Yarım saat sonra yine 5 dakikada giyindim onlaırda uyarmama rağmen ellerinde bira şişeleri arkamdan geliyorlardı bir gürültü patırdı adamlar yolda motor firar etmiş kayıyor bende zor kurtardım, kayarak gelen motordan.neyse lafı uzatmayayım motoru sağa çekip yanlarına koştum kafa göz eller haşat.Ellerine koca koca çakıllar girmiş. Ama kırık çıkık birşeyleri yoktu. Yanlarına gidince abi sen ermişmisin yoksa diye soruyolar.Bende bunun ermeyle alakası yok Hayatta yaptığınız herşeyi kuralına göre yapın benden size bu kadar dedim ayrıldım.Arkadaşlar gençsiniz kanınız kaynıyor ne olur biraz dikkat ve motor kullanmanın gereklerini yerine getirelim.:cat:
Bu katillere bende olsam yardım ederdim:):)

vallaha alkollü birinin motora binmesi ne kafasında kask vardır ne elinde eldiven ne de dizinde dizlik yani motoru azrail kullanıyo buda arkadan ibreyi kontrol ediyordur kanımca :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar