01.06.08 Tarihinde 2.Sakarya/Poyrazlar Festivaline gitmek isteyen Sevgili uyeler

Arkadaslar 2.Sakarya/Poyrazlar alt baslik olarak bu basligi aciyorum. Bir cok farkli gurup bir cok farkli zamanlarda bu festivale gidiyor malesef. Bizim gibi gece kalmak istemiyen guruplar ise Pazar sabahi oraya varmayi dusunuyor. Bulusma noktasi olarak TEM Giseleri sonrasi 25. km opet benzin istasyonu bekleme alaninda dusundum sabah saat 7:30 bulusma 8 de hareket. Sabah saat 9:30 da orda oluruz. Seyir hizi 100-120 km/h . Ilgilenen arkadaslar ile cogunlugu yakalar isek gorusmek uzere.:)

ben kısmetse cumt gecesinden gitmeyi düşünüyorum..sizin geldiğiniz zamanlar ben uyuyor olurum herhalde ama beklerim.kırmızı hyo gt 250 R plakam 10 U 1064 zaten ön tarafta motosiklet.net logosu mevcut beni gören durdursun beni :cherry:

ben gelmek istesem bile gelemem hızım yetmiyo abi:queen:ybr ile 100-120 nereye gidiyon:queen::queen::queen:

Gelecek arkadaslar icin tekrarliyorum TEM otobaninda Izmit yoluna girin tam 25 km sonra OPET benzincisi var dir icerlek iceri girin. Tesis bekleme parkinda bulusalim. Saat 7:30 ile 8 bekleme suresidir. Daha sonra 8 de hareket ederiz.

yokmu baska gelen gunu bırlık guzel olucak vaktı olan gelsın:cat::cat::cat:

Ben işyerinin önünden geçen festival için gelen motosikletlileri görüyorum..Oldukça kalabalık olacak sanırım ..Yarın görüşmek üzere arkadaşlar:cat:

Yarin Opet te gorusmek uzere. 8 den sonra gelen direk yola devam etsin , bizi yakalar. Benim motorun oldugu yerde toplanalim . Sanirim Ducati yi nerde gorseniz fark edersiniz:mrgreen:

Günü Birlik Yarın 4 Hayabusa Geliyoruz;) Motoru Olmayıp Gelmek İsteyen Arkadaşlar Varsa ( max. 2 Kişi ) Alabiliriz.

Tek Teker Agi ile gidecek arkadaslarin evden cikmadan evel ailesi ile helallesmelerinde fayda olabilir:mrgreen: Affina siginarak bir saka yaptim.

Sonuc kac kisiyiz yarin sabah ben halen cozmus degilim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar