- Konu Yazar
Merhabalar arkadaşlar,
Daha motorumu alalı iki gün oldu.Hiç tecrübem yoktu öncesinde.Bu iki günde yaptığım 60 km'den sonra sanki motor üzerinde hakimiyetim artmış gibi geldi.Gerçi bunun konuyla alakası yok ama neyse.Yaklaşık iki saat önce e-5 üzerinden Göztepe köprüsü'nü geçip de Taşıtlar Sitesi taraflarına doğru giderken yaşadım bu olayı
ale:Önümdeki araba hızlı gidip gidip ani fren yapıyordu.Bunun ilkin farkına vardım fakat sonradan aldırış etmeden bir bakmışım ki adamın dibinde gidiyorum.40-50 km hızla giderken adamın fren yapmasıyla ben de aniden önce arka ardından ön frene asıldım.Allah'tan öncekine çarpmadım ama motor tam durduğunda direksiyonumun hakimiyetini kaybettim ve direksiyon kilitlenme pozisyonunda sola doğru gitti.O an panikle cidden neye uğradığımı şaşırdım.Resmen su gibi akan E-5'te yolun ortasında kalmıştım:salut:O an kesin birisi çarpacak diye düşündüm.Bu arada arkamda acı frenler, kornalar , ...Çok ciddi birşey gibi görünmeyebilir ama hani derler ya hayatın film şeridi gibi gözün önünden geçmesi; bu olayı biraz yaşadım.Ne hikmetse üniversiteye başladığım yıllar gözümün önüne geldi.
Kendimi toparladıktan sonra direk bastım gaza devam ettim.Hani arkamdakiler çarpacak kadar yanaştılar mı ne oldu hiç bir fikrim yok
ale:Bu arada önümde giden bir kurye abi sağa çekmemi istedi ve durumumu sordu.Çok daha dikkatli olmamı söyledi.Kendime gelmeme yardımcı oldu.
Valla arkadaşlar, motoru çok seviyorum ama çok korkmaya başladım:salut::salut: Daha ikinci günden böyle bir olay yaşadıktan sonra ara ara satmayı bile düşünüyorum.
Görüşlerinizi almak istiyorum...
Daha motorumu alalı iki gün oldu.Hiç tecrübem yoktu öncesinde.Bu iki günde yaptığım 60 km'den sonra sanki motor üzerinde hakimiyetim artmış gibi geldi.Gerçi bunun konuyla alakası yok ama neyse.Yaklaşık iki saat önce e-5 üzerinden Göztepe köprüsü'nü geçip de Taşıtlar Sitesi taraflarına doğru giderken yaşadım bu olayı
Kendimi toparladıktan sonra direk bastım gaza devam ettim.Hani arkamdakiler çarpacak kadar yanaştılar mı ne oldu hiç bir fikrim yok
Valla arkadaşlar, motoru çok seviyorum ama çok korkmaya başladım:salut::salut: Daha ikinci günden böyle bir olay yaşadıktan sonra ara ara satmayı bile düşünüyorum.
Görüşlerinizi almak istiyorum...