bir anlık kararım fazer 6 oldu,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:wiinkk:Kemaaaaaaaaaaaaaaal falcon'u ayırdınmı bizden:mrgreen:
Hayırlı olsun...
Kazasız belasız sürüşler o zamna , senin adına çok sevindim..
Artçı için ideall rahatlıkta:wiinkk:

hayırlı olsun:cherry:. olsun da resmleri görseydik fena olmazdı hani:queen::queen:

ewet arkadaslar baslıktada belırtıgım gıbı,son bır kac ay oncesındende arastırma ıcerısındeydım,ozellıkle sahıbınden.com adresınden,uygun,hızlı,pahalı olmayan ne tur bır model almalıyım dıye dusunurken fazere takılmaya basladım,ıkı gun oncesındede gordugum ve bır okadarda cok begendıgım mavı fazerım benım kısmetım olduguna karar verdım,ama nasıl oldu,bende nx4 falcon vardı,onu takasa sayıp,ustunede nakıt saydım ve ıkıgundur kullanmakta oldugum fazerımı aldım.:)cok mutluyum,ınsallah herkesde ıstedıgı modelı alabılır,saygılarımla.:):):)

Kemal senin adına çok sevindim, bu iş hayal değil kısmet işi. Benimde hiç aklımda yokken 2 gün içerisinde hızla gelişen olaylar zinciri ile bir Fazer sahibi olarak bulmuştum kendimi :cherry: Kazasız belasız sürüşler diliyorum, yollarda görüşmek üzere :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun ,keyifli sürüşler dilerim.:cat:

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan

şöyle kararını ani alan insanlara bayılıyorum ya :p bi ben yapamıyorum :)

Kemal senin adına çok sevindim, bu iş hayal değil kısmet işi. Benimde hiç aklımda yokken 2 gün içerisinde hızla gelişen olaylar zinciri ile bir Fazer sahibi olarak bulmuştum kendimi :cherry: Kazasız belasız sürüşler diliyorum, yollarda görüşmek üzere :cat:

Ahhh ah bilmezmiyim bende almadan önce bana Fazer'ı azmı kötülemiştin. :p:cherry:

Bir anlik ve guzel bir karar guzel gunlerde mutluluk ile kullanmak nasip olsun

hayırlı olsun.
sağlıklı mutlu günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
iyi seçim :cat:

kemal doğru söyle şileye giderken rampada yanımızdan uzayan fazer içinde kalmıştı dimi?

allah kaza bela vermesin güle güle kullan:rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar