Sony Ericsson Ducati Z770

Motorola-Ferrari ve Asus-Lamborghini ortaklığından sonra Sony Ericsson İtalyan motosiklet üreticisi Ducati ile yaptığı anlaşma gereği ürettiği Ducati temalı Z770 modellerini İtalya ‘da satışa sunuyor.

Haziran ayında TIM tarafından piyasaya sunulacak Sony Ericsson Ducati Z770 dış görünüşünün yanı sıra temaları, ekran koruyucuları, videoları ve HBH DS-220 temelli Ducati Bluetooth kulaklık seti ile dikkatleri çekiyor.

Kaynak
:http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/sony-ericsson-ducati-z770/bolumler/yeni-urun

Üründen çok seni bu araştırmacı yönünden dolayı tebrik ediyorum elint :rendeer:

çift hat takılmıyorsa almam şuan kullandıgım sony ericsson w810i/zaten hatun hedıye almıstı:p) pek memnun degılım çift telefon tasımak ıstemıyorum :p

Son düzenleme:
hehe sony ci olarak benimde hoşuma gitti alınabilir :)

Önemli olan hediye değil bir mal veya eşyada değil...

Önemli olan gönüllerdeki bağlılık ve sadakat...:bounce:

( Hediye telefonla piyasa yapan ayı smileysi :queen: :queen: )

senini gibi urfalıdan görgü göreceğime direk gider mağarada yaşarım daha iyi :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erhan olm hatunlar mı besliyo seni hediye telefonlar filen sen yakında kendine repsol 1000rr aldırırsın bah bah bide beğenmiyo (dombalak necati smileysi):queen::queen::queen:

Üründen çok seni bu araştırmacı yönünden dolayı tebrik ediyorum elint :rendeer:

Tequ sagol ama yayınladıgım haberlerin birçogunu motoaktüel dergisinden alıyorum. Yani araştırmacı yönlerinden dolayı onları tebrik etmek lazım.:)

Son düzenleme:
Nokiadan şaşmam ama bu hoş birşeye benziyor. Zaten kalite ve kullanışlılıktan önce bir format içinde sunuluyor olması ilginç kılıyor... İşin içinde TIM varsa Türkiye'ye gelir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar