[İstanbul MT]30 Mayıs Cuma Bakırköy açık hava buluşması

Alperin saçlar boyamı diye düşünüyom bazen fazla koyu siyah değilmi arkadaşlar :mrgreen:

Super Moderator
Discordian' Alıntı:
Alperin saçlar boyamı diye düşünüyom bazen fazla koyu siyah değilmi arkadaşlar :mrgreen:
Ne boyası ya:silent: Peruk değil mi o..Boyamaya ne gerek var ayrıca?:p

Nası peruk o ya geçen kızın biri bakırköy sokaklarında tutmuş saçından sürüklüyodu alperi sağlam perukmuş ha neyle yapıştırmışlar onu acep

yaklaşık 1 aydır istanbuldayım,buluşmaya gelmeyi çok isterim,akşam saat 20:00 de bitiyor işim,kilyosta kalıyorum,bakırköy'e en kolay nasıl gelirim,yaklaşık mesafe ne kadardır?bilen varsa yazabilirmi?motosikletimle geleceğim:wiinkk:

güüüüüüüüüüünnnnnnnnnnncccccccceeeeeeeeeeeeeeellllllllll :D

yine her zamanki gibi işten çıkabilirsem gelırım ,gelebılırsem yıne en son gelen ben olcam

Nihayet gelip herkesle tanışmak istiyorum.Daha önce sağlık problemlerinden dolayı çoğu bulusmayı kaçırdım.Görüşmek üzere inşallah aranıza kabul edersiniz:)

Bu arada orda erkenden olacaklardan biri tel no verirse iyi olur her kasklı kişiye gidip salça olmıyım garip olur:)

Son düzenleme:
yUHHHH Size be.. Ben ta nerden çıkıp gelicem o kadar yol gelicem ve 2 adımlık yere gelmek için naz yapanlar var..

Alper kimse gelmezse bile ben gelirim!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar