MT Scooter / Atom Karıncalar - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ooooo Bayadır giremiodum nete açıldık demekkii güzel sevindimm:):)
neyse...adım Burak
..Şehir Ankara ama önümüzdeki 5-6 ay bodrumdayım
..Motorum Sym Vs 150

kAtılImIn Bol OLmAsı dİLeKlERimLe SevgİlER...

burak topice hoşgeldin topici boş bırakmıyalım tekerin düz bassın..:rendeer:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
İzmir Aliağa'dan ismim Tolga yaşım 32 bende yamaha x-max ile aranızdayım bu topiği açma fikri süper olmuş gerçekten bu arada uzun mesafeli scooter gezileri planlıyorum katılmak isteyen arkadaşları bana mesaj atsın
ben ve kardeşim

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
tolga abi hoşgeldin topiğimize kazasız bol km ler dilerim izmir çiğlide askerlik yaptım aliağada amcamlar var huzur dolu çok sakin bir yer orası izmire selamlar..

Hoşgeldiniz :) Arkadaşlar düzgünce birşeyler yapalım öss den sonra siteye olan yoğunluk artacaktır eminim ve genci orta yaşlısı herkes biraz daha rahat olacaktır düzgünce birşeyler yapalım toplanalım vs..Bizde sesimizi duyuralım????

Motosikleti
Hoşgeldiniz :) Arkadaşlar düzgünce birşeyler yapalım öss den sonra siteye olan yoğunluk artacaktır eminim ve genci orta yaşlısı herkes biraz daha rahat olacaktır düzgünce birşeyler yapalım toplanalım vs..Bizde sesimizi duyuralım????

fikir çok güzel toplantı ve gezileri bu başlık altında organize edebiliriz fikir ve görüşlerinizi bekliyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ersin
İstanbul 1.Levent
yaş 24
Kymco agility 125

ersin aramıza hoşgeldin topici boş bırakmıyalım kazasız belasız bol km ler dilerim..:rendeer:

fikir çok güzel toplantı ve gezileri bu başlık altında organize edebiliriz fikir ve görüşlerinizi bekliyoruz

baştan demiştim öncelikle her ilde ayrı ayrı sonra tüm mt scooter olarak toplanacağız si yeterki kendi ilinizdekilerle bi buluşma ayarlayın tanışın kaynaşın sonra topluca buluşuruz..:cat:

Motosikleti
tolga abi hoşgeldin topiğimize kazasız bol km ler dilerim izmir çiğlide askerlik yaptım aliağada amcamlar var huzur dolu çok sakin bir yer orası izmire selamlar..

teşekkürler bluedragger hosbulduk bende ankarada bir sene oturmuştüm dikmen tarafında

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkürler bluedragger hosbulduk bende ankarada bir sene oturmuştüm dikmen tarafında

ben keçiörenliyim çocukluğun ankarada geçti şimdi antalyada yaşıyorum..:rendeer:

izmire selamlar..:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
celal hoş geldin kalıcı olmanı isterim activa ile kazasız bol km ler dilerim..

merhabalar
adım Rana
yaşım: 31
ikamet: istanbul 4.levent
motorsikletim: henüz yok kawasaki EN 500 çok beğendim çok büyük diyorlar çok kararsızım blmiyorum ne yapacağım yardıma ihtiyacım var. daha markalarının nasıl yazıldığını bile bilmiyorum:(
kan grubum:A+

abla hoşgeldi aramıza:rendeer:

Ooooo Bayadır giremiodum nete açıldık demekkii güzel sevindimm:):)
neyse...adım Burak
..Şehir Ankara ama önümüzdeki 5-6 ay bodrumdayım
..Motorum Sym Vs 150

kAtılImIn Bol OLmAsı dİLeKlERimLe SevgİlER...

burak hoşgeldin aramıza...:rendeer:

İzmir Aliağa'dan ismim Tolga yaşım 32 bende yamaha x-max ile aranızdayım bu topiği açma fikri süper olmuş gerçekten bu arada uzun mesafeli scooter gezileri planlıyorum katılmak isteyen arkadaşları bana mesaj atsın
ben ve kardeşim

tolga abi aramıza hoşgeldin daimi olman dileğimle...:rendeer:

Ersin
İstanbul 1.Levent
yaş 24
Kymco agility 125

ersin hoşgeldin aramıza:rendeer:

beyler bu arada herkese soruyorum harici devir saati nasıl ve nereye bağlanıyor?bilgisi olan varmı?:silent:

Son düzenleme:
Atom karıncalardan Sakarya Motosiklet Festivaline Gelen Arkadaş Var mı ?Yolllarda scooter görüyorum fakat atom karınca olduğunu nasıl anlayabilirim değil mi ama:mrgreen:

atom karınca yeni bir oluşum tasarslan kardeşim tanınma işinide halledecez az kaldı çalışmalrımız sürüyor stiker filan hallederiz.. :)

lordum şu logoyu bi seçelim ona göre bi örnek yaptırsak atom karıncamı olacak, resimmi, yoksa en baş sayfadaki siyah beyaz scooter resmimi olacak amblem belli olsa hemen yaptırcazda daha ortada karar verilmiş bir amblem yok:silent:

aramızda grafiker logo ustası arkadaşlar yokmu yaw bir yardım istesek alternatif sunsalar

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende sticker istiyom ama şu an bişiler yapamam

ben derimki atom karınca fotosunun göğsüne MT yazlım

reklamcının birine yaptıralım

ne dersiniz

Buda BeniM Atom Karıncam :)

010420081350ct5.jpg
270820071030lc3.jpg

210420081388yo7.jpg

Buda Benim atom karıncanın dahada atomlastıgı an :) tamamen can sıkıntısından yaptım :) paylasmak ıstedım

cbr1000rr mix vs150 :queen:
racingscooterwy8.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar hayırlı olsun sayfanız :rendeer: bende atom karıncalar gurubuna katılmak istiyorum müracat için ne gerekiyor :p yakın zamanda bende scooter'alıyorum :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar