valla bende yeni aldım ve de çok yeniyim,just-oh un gibi bende acemiyim kurs bilgisiyle kullanıyorum.şimdilik ara yollarda kullanıyorum hatta kısa süreli E-5 te kullandım. biraz heyecanlandım ama atarım zamanla heyecanımı, yolun sağındam devam ettim arkamdan bir araba yanımda kornaya basarak hızla geçti ama şunu farkettim, ustalar daha iyi bilir ama benim görüşüm arkadan geleni fazla önmsemeyecek ve yoluna devam edeceksin yoksa heyecandan makineyi yatırırsın, sonucundan ALLAH korusun. CBF mi çok seviyorum.![]()
hocam sen gene iyi E-5'e çıkmışsın ben daha bırak e-5'i herhangibir anayola çıkamadım. Gerçi salı gün geldi makina ve ben bugün sınavım olduğu için bir tek salı kullandım az biraz ama sonunda sınavlar bitti :queen: :queen:
@alppibox & ozzy73
Çok sağolun fikirler için ben de içeride bir yer denedim ama girip çıkması çok zor oldu birinin arka tekeri kaydırması gerekiyor sağa sola. tek kişi sokup çıkarmak mümkün olmayacak. dışarısı mecburiyet aslında ben de dışarda bırakmaya kıyamıyorum
@mondializzet100
haklısın sanırım ... cezasının ne kadar olduğu da yazmıyor tamamen mi banlendi acaba :silent: metehan abiyle tanışmayı isterdim :salut: