[Ankara] 31 Mayıs Sorgun Göleti Kampı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw ben gelcem kesın,mangal resmı gormekten bıktım,gecen hafta bız gıttık oralara serpme ıle balık bılem avladık,otobandan gelır yatıya kalmadan dönerim:cyclopsan

ben ve eşim de gelmeyi planlıyoruz. Ama çadırda kalamayız. Keneden korkuyoruz. Orda kalınacak bi pansiyon falan var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ve eşim de gelmeyi planlıyoruz. Ama çadırda kalamayız. Keneden korkuyoruz. Orda kalınacak bi pansiyon falan var mı?
Emin değilim ama sanırım pansiyon yok
birde hareket saati için 11:00 geç değil mi? gün bitiyor oraya gidene kadar sabah 05:00 da çıkalım yola

Üçe bölüyoruz grupları:

1. Grup: Cumartesi 10.00 Kafes
2. Grup: Cumartesi 19.00 Kafes
3. Grup: Pazar 08.00 Kafes

Lütfen gruplarınızı seçiniz acil olarak.

Bu saatler, kalkış saatleridir. Lütfen yarım saat erken geliniz

sen geliyor muydun :silent:

10-15 km kadarı köy yolu. Köyün içinden geçilerek gidiliyor. Senin motor geçen sene zorlanmadan gelmişti :p

pazar günü günlük gelebilirim işte başka gelen olursa , yolun durumuna bağlı işte , geçen sene ile karşılaştırma lastiklerim yeni benim :p

Pro pekı kımler otoban kımler dıger yoldan gıdecek ya benım grupta otabandan gıden olmazsa bunu nasıl ogrenebılırız?

Saatler ve süreler yazıldı, o saatte buluşma yerinde olanlarla ilgili bir program yapılacaktır.

Kimse merak etmesin, otoban ve Ayaş Yolu ile ilgili ayarlamalarda sıkıntı olmayacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yavvvv pazar günü gelecekler kahvaltılık,öğlen yemeği vs nerden alacağız :silent:yanımızdamı getireceğiz yoksa ordanmı alacağız nasıl olacak:silent: dağ başında aç kalmayalım yoksa içinizden birini yerim ona göre:queen:

yavvvv pazar günü gelecekler kahvaltılık,öğlen yemeği vs nerden alacağız :silent:yanımızdamı getireceğiz yoksa ordanmı alacağız nasıl olacak:silent: dağ başında aç kalmayalım yoksa içinizden birini yerim ona göre:queen:

abi sen çubuktan al gel dermişim , şaka bi yana tulum peyniri ne güzeldi be abi :) :cat: :p

kim uyguluyor baskıyı :silent:

balata :p

clutch.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar