[MT İZMİR] 30. Mayıs CUMA Atını Alan Üsküdar' a gelsin Buluşması.

Arkadaşlar Bu cuma Alsancak Üsküdar Çaycısında toplanalım. Mekan birinci kordonda alsancak vapur iskelesinin karşısında. Açık havada bol bol sohbet, ve çay bizi bekliyor. Yan tarafta motosikletlerimizi park edecek yerde var.
Cuma görüşmek üzere.

Mekan: Alsancak üsküdar çaycısı

Saat:19:30 ve sonrası

Not: Tshirtleri getiriyorum ona göre gelin. Şapkalar daha gelmedi

Son düzenleme:
geliyimde motosiklete binmeye cesaret etsemmi diye düşünüyorum daha ehliyet yok malum =)

korkma kasko meteorolijden aldığımız bilgiye göre üsküdara giiider iken almıyakamış bir yağmur,
hem bu çakması, üsküdar görünmlü kordon, kız kulesi diye niyet edip alsancak iskelesine bakacan:wiinkk:

Super Moderator
karmacoma' Alıntı:
korkma kasko meteorolijden aldığımız bilgiye göre üsküdara giiider iken almıyakamış bir yağmur,
hem bu çakması, üsküdar görünmlü kordon, kız kulesi diye niyet edip alsancak iskelesine bakacan:wiinkk:

Kız kulesi görmüş adam belli oluyor..:cherry::cat: Taklitlerinden sakınıp orijinaline gelin bari yola çıkmışken, bir çayımızı için..

İyi eğlenceler İzmir..

şu çinlere söyleyelimde bi kız kulesi yapsınlar bize nası olsa herşeyi yapıolar :p

Kız kulesi görmüş adam belli oluyor..:cherry::cat: Taklitlerinden sakınıp orijinaline gelin bari yola çıkmışken, bir çayımızı için..

İyi eğlenceler İzmir..

çaktırma olcan görmedim ben o gün kule falan :p ,
üsküdarda yol çalışmasından bariyermi paravanmı ne onlardan gördüm bol bol :cherry:
sen hiç alsancak iskelesi görmemişsindir ama bence , biliyorum için gidiyor gelmek istiyorsun , bir gün damlayacaksın, ee sıra sende çünkü:wiinkk:

selam arkadaşlar... cuma gününkü toplantıya ehliyet ve ruhsatlar yetşirse gelmek istiyorum.bu arada yer seçimi 10 numara teprikler

durdurucaklarını sanmıyorum motor baba gibi duruyo neyse artık otobüsle gelirim =)

üsküdarda oturupta izmir kordon havası alınabılınecek baska bır yer var mı turkıyede....:silent:

ince bellı cayıda eklersek......:cat:

haypo derki..wonderfulllll

durdurucaklarını sanmıyorum motor baba gibi duruyo neyse artık otobüsle gelirim =)

alsancak gar kavsagında ve kıbrıs sehıtlerı gırısınde durdurabılırler..şehıtlerdekı o saatlerde taksılerle bogusuor olacak...kavsaktakıler ıse bornova sokagına kayacaklar....

Son düzenleme:
Super Moderator
karmacoma' Alıntı:
çaktırma olcan görmedim ben o gün kule falan :p ,
üsküdarda yol çalışmasından bariyermi paravanmı ne onlardan gördüm bol bol :cherry:
sen hiç alsancak iskelesi görmemişsindir ama bence , biliyorum için gidiyor gelmek istiyorsun , bir gün damlayacaksın, ee sıra sende çünkü:wiinkk:
Tamam ulu orta söyleme, çaktırma:p Ha kule ha bariyer aynı şey zaten, İstanbul'un kulesi bariyeri aynı diye bir söz vardı galiba::deliir::(taşlı topraklı olan değil onu karıştırmayın:p)
Alsancak iskelesi görmek için de içim gidiyor ama..:pale: 2-3 hafta öncesine kadar birçok İzmir'e gelebilme fırsatı vardı elimde; Tuncer'in orada olabileceği bir zamana saklamak istedim hakkımı.Önümüzdeki 20 gün imkansız, sonrasında yine bir sürpriz potansiyelim olabilir.

CrazyDream' Alıntı:
Kaskın-montun yoktu daha:silent: tehlikeye gerek yok bence...Toplu taşınarak katıl, hem motor daha bir gizemli kalsın..:)

Polislerin durdurmasını geç zaten durdurmazlar da, o saatte trafik vızır vızır gelir biri vurur birşey olur otomatikman ehliyetsizlikten sen suçlu olursun bu yönden riskli birader sen otobüsle gel boşver.

Duruma göre gelmeye çalşacağım...malum artçımın ruh halinide dikkate almam gerekmekte:mrgreen:
Serco da gelecekmi:bounce: ada'dan...

NOT: İzmir MT grubuna yeni katılımcılarımızın olduğunu izliyorum:cat:güzel.
Sürücü belgesi olmayanların olduğunu da izliyorum......Belgelerini alana kadar sabırlı olsunlar mümkünse:cat:

maksat motoru göstermek size =) iyi kötü hakkında bilgi edinmek istiyorum

Kazaların ve hataların %90'ı ilk hevesin verdiği heyecanla gelir unutma:bounce:

Son düzenleme:
Duruma göre gelmeye çalşacağım...malum artçımın ruh halinide dikkate almam gerekmekte:mrgreen:
Serco da gelecekmi:bounce: ada'dan...

valla abi burda keyfim yerinde, 110 dönüm arazi de 9 dev havuz birine dalıp öbüründen cıkıyorum cocuk gibi butun gun:mrgreen:

aksam uzeri spor, sauna masaj falan.. yogun bakımdayım:)

ama bulusma yeri üsküdar caycısı olunca insanın canı cekiyor, gittardando da gelecek mi?

orda olacak gibiyim:)

valla abi burda keyfim yerinde, 110 dönüm arazi de 9 dev havuz birine dalıp öbüründen cıkıyorum cocuk gibi butun gun:mrgreen:

aksam uzeri spor, sauna masaj falan.. yogun bakımdayım:)

ama bulusma yeri üsküdar caycısı olunca insanın canı cekiyor, gittardando da gelecek mi?

orda olacak gibiyim:)
kanka gel burada beraber dalalım. özledim be seni muzur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar