Havran MT Dostları Çanakkale de Seyit Onbaşı'nın izlerini sürdü

tebrikler

Hepinizi tebrik ediyorumm gerçekten güzel bir geziymiş dilerim birgün bende katilirm.:rendeer:

Hepinizi tebrik ediyorumm gerçekten güzel bir geziymiş dilerim birgün bende katilirm.:rendeer:

burda bi eksik var bulun bakalım güzel gezi olmuş tekerinize saglık hadi bakalım

HAVRAN MOTOR DOSTLARIYLA cehenneme bile gidilir... tebrikler Çanakkale Mt...

arkadaşlar çok güzel resimler yakalamışsınız, motorunuza, emeğinize sağlık:rendeer: .inşallah bir gün kısmet olurda ADANA MT olarak çanakkaleye gezi düzenleriz.size sitem edecektim ama suç bende sanırım gecenin bu vakti canım sucuk çekti :cherry: .ama yinede sitemim olsun bir daha sucuk faslı olursa başlığada yazında bu saatlerde bakmayım:queen:
selam olsun adanadan:rendeer:

Teşekkürler dostlar. Sizinle paylaşmak bizi sevindirir. Birgün sizleri de bekleriz. Buralarda bir kapınızın olduğunu unutmayın.:rendeer:

Valla arkadaşlar sizlerde gelseydiniz keşke. İnanın çok keyifli, bol gırgır şamatalı olmasının yanı sıra çok anlamlı bir gezi oldu. Sebahattin Hocamında dediği gibi kapımız herkese açık. Sizleride bekleriz:rendeer:

güzeş bir gezi geçen yıl bende gitmiştim oralara okulla birlikte. ama biz motorla degil tabanvayla gitmiştik:) insanın gözleri doluyor yer yer ağladıgım zamanlarda oldu. cok etkileyici yerler.
fakat 3-5 kişi haricinde sanırım digerleri kask takmadan yola cıkıyor.kasksız yola cıkılmamasını tavsiye ediyorum . sevgiler

güzeş bir gezi geçen yıl bende gitmiştim oralara okulla birlikte. ama biz motorla degil tabanvayla gitmiştik:) insanın gözleri doluyor yer yer ağladıgım zamanlarda oldu. cok etkileyici yerler.
fakat 3-5 kişi haricinde sanırım digerleri kask takmadan yola cıkıyor.kasksız yola cıkılmamasını tavsiye ediyorum . sevgiler

Her zaman bekleriz.:rendeer: Bu arada kask konusunda herkes titiz davrandı. 11 motosiklet ve bir araba vardı. Artçılarımızda dahi kasklar mevcuttu. Bunuda açıklğa kavuşturalım:) Ama yinede iyi niyetin için teşekkür ederiz:rendeer:

alıntı

Burada dediğin yerde eksik: Başta sen, Muhittin TULUMOĞLU (MT), Sadi abi, Havran MTnin gelemeyen diğer üyeleri.:salut:
Kambersiz gezi yaptık.:salut::salut:

hocam kanbersiz gezi oldu cok itedim ama nasip degilmiş inşalah bidahaki sefere arkadaşlara selamlar peynir tatlısıda cok güzelmiş yiyemedik ama olsun

Çok güzel bir gezi olmuş.Emeği geçen ve katılan arkadaşları tebrik ediyorum.Nice gezilere diyorum.Saygılarımla.:bounce:

çokkkkk çokkkkk çokkkk süper bir gezi olmuş Allah kaza bela vermesin canım arkadaşlarım hayalimdeki gitmek istedigim yerlerden birtanesi emeginize ellerinize saglık ... saygılar...:rendeer:

YORGANCI HASAN diorki
hayatımda ilk defa böyle bir gezi yaptım çok memnun kaldım ve Çanakkaledeki hoca ya ve arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.bizi çok iyi ağırladılar...!
umarım onlarıda burada ağırlarıız..tüm mt grubuna saygı ve sevgiler...
yazan nurdan söyleyen babası :p

--volkan-- , Ömercik sizleride bekleriz Çanakkale MT olarak :)

YORGANCI HASAN diorki
hayatımda ilk defa böyle bir gezi yaptım çok memnun kaldım ve Çanakkaledeki hoca ya ve arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.bizi çok iyi ağırladılar...!

Ne demek her zaman başımızın üstünde yeriniz var. Daha nice gezilerde hep beraber olmak dileğimizle:rendeer:

arayı soğutmayalım yeter gezecek o kadar çok yer var ki bu memlekette. (tüm türkiyeyi motor tepesinde gezen biri olarak bunu söylemeye hakkım var)

Valla abim çok haklısın. BU aralar bir atraksiyon yapacam galiba gezi işinde. Sürpriz olsun hem size hem bana :mrgreen:

Çok güzel bir gezi olacağını biliyordum. Bir arkadaşın düğününden dolayı gelemedim.
Güzel bir gurup güzel bir gün ve güzel bir geziden mahrum kaldım.

Burada dediğin yerde eksik: Başta sen, Muhittin TULUMOĞLU (MT), Sadi abi, Havran MTnin gelemeyen diğer üyeleri.:salut:
Kambersiz gezi yaptık.:salut::salut:

Evet, hocam ya gelmeyi çok isterdim arkadaşlar çok ısrar etti fakat düğünden dolayı gelemedim.:pr: Arkadaşlarıma iyi bakmışsınız teşekkür ediyorum. :cat:Yokluğum belli olmuş en çok beni ariyan motorunu yeni tamirden çıkaran İbrahim hocam olmuş yollarda hep seni aradım dedi. Ne den acaba?:cyclopsan
Bana göre tamirden sonra motorunu test edecekti:queen:

Arkadaşım 1.bizim gurupta başkanımız ve Onursal başkanımız şehir için de bile kast taktırır. 2. ehliyeti olmayanı gurup gezilerine almaz 3. bütün şartları uysa da havran motor dostları şartlarına uymayanı da guruba almayız. Kask çıkarılmış fotoğraflar
Mola verildiği zaman ve fotoğraf çektirmek için kasklar çıkarılmıştır.

İyi niyetine ve ilgine teşekkürler yanlış anlama olmasın diye yazdım

Evet,Sevgili Sercan
Havran Motor Dostlarıyla her yere gidilir.(Cehenneme gitmeyelim onun yerine balık ,sucuk,köfte ve kebabı mangala gönderelim.)
Sohbet dostluk boldur.Kesinlikle aç kalınmaz.Yolda kalınmaz.:cat::cat::cat:
Sercan kardeşimiz başkanımız hocam doğru söylemiş bizim gurubu en iyi tanıyanlardan birisin bir gün sözleşelim gezi yapalım ne dersin

Son düzenleme:
Teşekkür

YORGANCI HASAN diorki

Merhaba Nurdan
Hasan Bey ve Eşi gezide hep mütevaziydiler.
Kendileriyle pek yakından ilgilenemedim. Kusura bakmasınlar. Havrana sıkça gelir giderim. Bir ara uğrar Bolca sohbet ederiz.
Burdan kedisine ve ailesine selamlarımızı iletiyoruz.
Ayrıca Havran MT Dostlarına da sevgi ve selamlarımızı yolluyoruz. En kısa zamanda görüşmek üzere.:rendeer:

Evet, hocam ya gelmeyi çok isterdim arkadaşlar çok ısrar etti fakat düğünden dolayı gelemedim.:pr: Arkadaşlarıma iyi bakmışsınız teşekkür ediyorum. :cat:Yokluğum belli olmuş en çok beni ariyan motorunu yeni tamirden çıkaran İbrahim hocam olmuş yollarda hep seni aradım dedi. Ne den acaba?:cyclopsan

Vallahi M.Tulumoğlu bir daha sensiz geziye çıkmayacağım.Aklımız sende kaldı yine. Ayrıca teessüf ederim benim motor tamirden değil bakımdan yeni çıktı. Nasıl olsa bir gün test edeceğiz birlikte , kaçışın sonsuza kadar sürecek değil ya(!)

Son düzenleme:

Vallahi M.Tulumoğlu bir daha sensiz geziye çıkmayacağım.Aklımız sende kaldı yine. Ayrıca teessüf ederim benim motor tamirden değil bakımdan yeni çıktı. Nasıl olsa bir gün test edeceğiz birlikte , kaçışın sonsuza kadar sürecek değil ya(!)
Evet, hocam sen bakım diyorsun öyle olsun senimi kıracağım :cherry:bakımdan cıkan senin motoru ilk ben test edeyim. :queen:Sonra yollarda birlik ederiz. :wiinkk:

Çok güzel bir gezi olacağını biliyordum.......
Güzel bir gurup, güzel bir gün ve güzel bir geziden mahrum kaldım.........
...gelmeyi çok isterdim arkadaşlar çok ısrar etti fakat düğünden dolayı gelemedim.:pr: Arkadaşlarıma iyi bakmışsınız teşekkür ediyorum. :cat:Yokluğum belli olmuş......

En çok beni ariyan motorunu yeni tamirden çıkaran İbrahim hocam olmuş yollarda hep seni aradım dedi.......

Ne den acaba?....... :cyclopsan

Bana göre tamirden sonra motorunu test edecekti.......:queen:

UYUYAN DEV EN SONUNDA UYANDI. SES VERDİ.:queen::queen::queen:
Muhittin kardeşim sen bir ekolsün. Havran MT Dostları sensiz olamaz. Ben de düşünemiyorum zaten. Yokluğun bizi buruk bıraktı ama Diğer Dostlar senin yokluğunu hissetmememizi sağladı. Hepsine teşekkür ediyorum.

Sen, Muharrem ve diğer aramızda olamayan arkadaşlar için ayrı bir buluşma tertip edelim. Bayramiç Ayazma yaparız. Borcumuzu böyle öderiz. :bounce:

Senin sohbetlerini özledik yaw:queen:

Evet, hocam sen bakım diyorsun öyle olsun senimi kıracağım :cherry:bakımdan cıkan senin motoru ilk ben test edeyim. :queen:Sonra yollarda birlik ederiz. :wiinkk:

Yaw seni kıskanıyorlar. Gezilere katıl. Provakasyonlara aldırma. Sen yılların sürücüsüsün. Senin elinde mobilet olsa bile sürüş tekniğinden dolayı son model Mondialı bile ekersin.
O kadar. :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar