erhan abi alcağın olsun ümmet abi geliyo ve hiç seslenmiyorsun bile =)
sorma mehmet ya 2 ay önce çatlamıştı değiştiremedim çatlak büyümüş kuşadasından çıkarken öntaraftan sesler geldi durdumbaktım çamurluğun yarsı kırılmış,öteki yarısınıda ben kırdım sinirden.sağlık olsun uygunbirzamanda değiştircem.ümmet abi ön çamurluğa ne oldu
yıldırım teşekkür ederim ama zaman dar oldğu için yürümekzorunda kaldım 6.7.8 haziranda kuşadasında festival var eğer gelirsem izmirede uğrucam uygun olursan görüşürüz.ümmet abi yaa sakın gittim deme izmirden.......seni görmeden gittiysen çok üzülürüm.......umarım hala izmirdesindir...eğer gitmeden önce haber verirsen bi yerde buluşmak isterim.... saygılarımla...
Yıldırım.. 0555 624 85 67
rahmi abicim bugelişim evin yerini öğrenmek içindi,merak etme sen düşerim gene ben yengemin mangal sözü var onu tahsil ederimÜmmet kardeşim hoş geldin , yalnız ateş almaya gelmiş gibi bir kahveyle geri döndün, gelecek defa haberli gelirsen badem yaparız:mrgreen:
Özgür kardeşim , mesleğinden dolayı sana sormak istediğim bazı şeyler var, ilk karşılaşmamızda hatırlatırsan sevinirim. özelden yada msn ile olmaz çok uzun hikaye karşılıklı konuşmak lazım. Yolunuz açık, rüzgarınız bol, tekeriniz düz bassın