artık bana müsade

ümmet abi yaa sakın gittim deme izmirden.......seni görmeden gittiysen çok üzülürüm.......umarım hala izmirdesindir...eğer gitmeden önce haber verirsen bi yerde buluşmak isterim.... saygılarımla...
Yıldırım.. 0555 624 85 67

Ümmet kardeşim hoş geldin , yalnız ateş almaya gelmiş gibi bir kahveyle geri döndün, gelecek defa haberli gelirsen badem yaparız:mrgreen:
Özgür kardeşim , mesleğinden dolayı sana sormak istediğim bazı şeyler var, ilk karşılaşmamızda hatırlatırsan sevinirim. özelden yada msn ile olmaz çok uzun hikaye karşılıklı konuşmak lazım. Yolunuz açık, rüzgarınız bol, tekeriniz düz bassın

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi ön çamurluğa ne oldu
sorma mehmet ya 2 ay önce çatlamıştı değiştiremedim çatlak büyümüş kuşadasından çıkarken öntaraftan sesler geldi durdumbaktım çamurluğun yarsı kırılmış,öteki yarısınıda ben kırdım sinirden.sağlık olsun uygunbirzamanda değiştircem.

ümmet abi yaa sakın gittim deme izmirden.......seni görmeden gittiysen çok üzülürüm.......umarım hala izmirdesindir...eğer gitmeden önce haber verirsen bi yerde buluşmak isterim.... saygılarımla...
Yıldırım.. 0555 624 85 67
yıldırım teşekkür ederim ama zaman dar oldğu için yürümekzorunda kaldım 6.7.8 haziranda kuşadasında festival var eğer gelirsem izmirede uğrucam uygun olursan görüşürüz.

Ümmet kardeşim hoş geldin , yalnız ateş almaya gelmiş gibi bir kahveyle geri döndün, gelecek defa haberli gelirsen badem yaparız:mrgreen:
Özgür kardeşim , mesleğinden dolayı sana sormak istediğim bazı şeyler var, ilk karşılaşmamızda hatırlatırsan sevinirim. özelden yada msn ile olmaz çok uzun hikaye karşılıklı konuşmak lazım. Yolunuz açık, rüzgarınız bol, tekeriniz düz bassın
rahmi abicim bugelişim evin yerini öğrenmek içindi,merak etme sen düşerim gene ben yengemin mangal sözü var onu tahsil ederim:p:queen:hem orda çadıryerleri gösterdin bana unuttunmu:bounce:

Son düzenleme:
abi deme bee....6-7-8haziran....umarım gelebilirim...çünkü final haftama giriyorum ve 13 hazirana kadar gidecek...ama seninle tanışmak için dahi olsa gelmeye çalışacağım...saygılarımla....kazasız belasız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar