[İstanbul MT]30 Mayıs Cuma Bakırköy açık hava buluşması

çok mülayim di mi vasco:queen::queen:

Şekil desen var, Modellik her türlü, ama parmağı yamuk sanki biraz :queen:

n737278052_521010_1407.jpg

hee ii çok uzak değil bende eyüpten gelcem otobüsle :):)gelcek varsa alimm:)::):)

Alper eğer bir sorun çıkmazsa %99 geleceğim ama benim yol uzun ben gelmeden dagılmazsınız inşallah Kurtköyden eve maltepeye ordanda bakırköye .
Alper birde arabalı vavurla geçip sahil yolundan gelmeyi planlıyorum o yolunda bir tarifine el atarsan şahane olur . Fotolar benden o kısmı maltepedeki gibi hallederim. Hatta isterseniz anında canlı yükleme yaplım fotoları bu sefer yanımda laptopuda getireyim.

Özlediniz mi canLarım beni bende geliyim bare :p Çizerim Ona göre ;)

Super Moderator
Alper eğer bir sorun çıkmazsa %99 geleceğim ama benim yol uzun ben gelmeden dagılmazsınız inşallah Kurtköyden eve maltepeye ordanda bakırköye .
Alper birde arabalı vavurla geçip sahil yolundan gelmeyi planlıyorum o yolunda bir tarifine el atarsan şahane olur . Fotolar benden o kısmı maltepedeki gibi hallederim. Hatta isterseniz anında canlı yükleme yaplım fotoları bu sefer yanımda laptopuda getireyim.

walla düşünüyorumda o sahil yolunu nasıl çıkartim sana onu bi türlü bulamadım
anlatsam yolu oda çok uzun sürcek sahile gelince olmadı ben seni gelip alimm :silent:

Özlediniz mi canLarım beni bende geliyim bare :p Çizerim Ona göre ;)

gel gel ben seni çok özledim ordan çıkınca konsoloslukta nöbete gideriz:queen::queen:

Son düzenleme:
tamam sevgili kardeşim oraya gelince haberleşiriz .Canlı yayın için laptopu getirmemi istiyormusun?

Super Moderator
Son düzenleme:
Ciğ köftecide durabiliyormuyuz???
Bursadan gelen varmı?:mrgreen:

Sen kafanı yorma Alper eger gelecek olursam ben seni dukkandan alırım ama sehremınden degıl bakırkoydeki dukkandan haberin ola:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar