[İstanbul MT]30 Mayıs Cuma Bakırköy açık hava buluşması

Super Moderator
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır cuma akşam buluşması yapmıyorduk
Bakırköy Dikilitaşın karşısında sizler için CAFE LARA yı ayarladım mekanda bizler için %15-%20 indirim sağlıyacaklar :cat:
evet katılmak isteyen dostlarımız bol muhabettli bir ortamda isteyenler çaylarını yudumlarken isteyenlerde nargilelerini içebilcekler:wiinkk:
şimdi aşşağıdaki butonu tıklayın ve gelip gelmiyeceğinize karar verin ne dersiniz :queen::queen:
Buluşma saati:19:30-20:00
(Motorlarımızı mekanın önündeki kaldırıma bırakabileceğiz park sorunumuz yok)
Adres:İncirli caddesi no:38 Bakırköy
(Dikilitaş karşısı)

Açık adres: E-5 merter istikametinden gelirken bakırköy tabelasından sağa giriyorsunuz Ömür plaza yı geçtikten hemen sonra sol tarafa bakırköy incirli köprüsü üzerinden geçerek incirli caddesine giriyoruz 3. ışıklara geldiğinizde (zaten 3. ışıklar dikilitaş) motorunuzun sol çaprazında olan cafeleri göreceksiniz ortadaki cafe CAFE LARA beni kapıda görebilirsiniz:bounce:

Kroki :http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/MapForm.aspx?&ap=istanbulresim&rw=1DD&cl=4F8&scl=8&cx=81411&cy=93739

olmaz ööle tın tın işten çıkıp gelinmez motor yok bişe yok zaten ben gelene kadar herkeşler dağılır :p

Hemşerim tam zamanını buldun c.tesi - pazar sınavlarımız var gelemiyorum işte ::miiz1::

size iyi eglenceler ::xrock::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
alperım kesın soz vermıyorum.

Evet katılacağım : 2 (2 Kayıtlı ve Hayır Misafir üye bulunmaktadır.)

alper_tim
Skullhunter

Ne o Erhan buluşmaya test kitapçığıylamı katılıcaksın ? :mrgreen:

alperim buluşma açarda gelmezmiyim.. hemde bizim eve 10 mt yerde .. konvoy yapıp beni evden alırsınız dimi ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar