Güzel sitenin bilirkişi insanları yardım!!!

Arkadaşlar sizlere çok önemli bi sorum olacak, aslında bu soruyu öncden sormuştum, sizlerden gelen cvplar kendi yaptığm araştırmalar vs...ler sonucu Zealsun zs150-19 da karar kılmıştım.Fakat sadece motora olan merakım ve sevdamdan dolayı denemek istediğim planet (sepetli) motorla tamamen istem dışı olarak ön kaldırıp küçük payla bi kaza atlatmış olmam beni motordan çok tırstırdı.Olayın üstünden yaklaşık 1 yıl geçti ve yine içimden bi ses motor motor diip duruor...Fakat kriterlerim biraz değişti gibi...

Size sorum şu olacak ve sonuç olarak pek fazla bi seçenek çıkacağını sanmıorm,tekrar motor almaya kara verdim fakat bi kaç kriterim var;

1.Motor ilk motorum olacak

2.Chopper/Cruisercıyım

3.Alacağım motor beni minimum düzeyde meşgul edecek (arıza,bakım vs... bakımından)

4.Babamın geçmişte bıraktığı motor sevdasını tetikleyemedikçe maximum 3000 ytl lik bi bütçem var

5.Piano eğitimi alacağım ve mesleğim müzisyenlik olduğu için büyük ihtimal motora en fazla 3 sene falan binebileceğim onun için alacağım motorda benim için, gösteriş, yakıt tasarrufu vs... yani motor bana maximum zevk vermeli

6.Motor cüsse olarak oturaklı, tam bir Chopper/Cruiser, orjinalinde fazla aksesuarı bulunan kısacası gösterişli baba gibi bi motor istiorum çıplak motorları pek sevmiyorum (Yalnız cüsseli derken tiger 250 gibi toplu bi cüsse yerine boyca uzun, basık, küçük olmayıpta yere yakın yakın bi cüsseyi tercih ederim)

7.Ayrıca (tahminlerime göre) pek tasvip etmesenizde 3 kişi çekerken :p kedini parçalamayacak bi motor

8.Babam büyük ihtimal 0 mal dan şaşmaz (ki 0 alırsa elini cebine biraz daha atacaktır sanırım,almışken iyisini alalım mantığını sever xD) ama ikinci el de araştırıcam

9.Öyle hıza karşı merakım yok,dengeli ve güvenli (yol tutuşu,fren sistemi vb...) olması benim için daha önemli

10.Uzun yola iki kişiyle gidebilecek (150 km civarı uzunlukta en fazla)

(Kısacası yakıtını koyup 3 yıl gezeceğim görüntüsü ve sesi canavar, iç kişiliği de fazla kişiliksiz olmayan :p, ve beni motor parçları konusunda usta yapmayacak bi motor arıyorum)

umarım fazla zor bi soru olmamıştır? :) Şmiden teşekkürler :rendeer:

Son düzenleme:
kanuni racer200 tavsiye ederim ben aldım mennunum gösterişli motosiklet ( motordan anlamayan meraklı gozler 15 20 ytl sanıyor ) 3.400 kusur sıfır fıyatı ıkıncı el almak ıstersen 2 lıra'da uygun bulursun var sorunsuz bütçene uygun motosiklet sportif iri yarı motosiklet, parcaları ucuz, ist. ilçelerınde cogu servısınde yedek parca sıkıntın olmaz km. 90 lira yakıyor. seri motosiklet.

bunda on kaldıramazsın hemde:)

Son düzenleme:
yok hocam ben işimi garantiye alıp ağır motor aliim en iyisi, racer200 ve diğer kardeşinide düşündümde bi ara şimdi ben binerim hayabusalığı tutar :p en iyisi chopper sanırım benim için zaten küçüklükten beri hayalim :wiinkk:

kanuni racer200 tavsiye ederim ben aldım mennunum gösterişli motosiklet ( motordan anlamayan meraklı gozler 15 20 ytl sanıyor ) 3.400 kusur sıfır fıyatı ıkıncı el almak ıstersen 2 lıra'da uygun bulursun var sorunsuz bütçene uygun motosiklet sportif parcaları ucuz ilçelerde servıslerde oluyor yedek parca sıkıntın olmaz km. 90 lira yakıyor. seri motosiklet.

bunda on kaldıramazsın hemde:)

Kanuni Racer'i aklının ucundan geçirme. Çok kötü bir motor, forumdaki konusunu okursan anlarsın.

Bu fiyat aralığında tavsiye edeceğim cruiser motor Regal Raptor. 2. elde 3.5 civarına bulabilirsin diye biliyorum. 250 cc güzel bir alet, diğer Çinlilere kıyasla pek sorun da çıkartmıyor. maalesef bu fiyatlara 2. el bile olsa istediğin tarzda Japon motoru bulamazsın, zaten sadece 3 sene kullanacaksan "bir YBR125 veya CBF150'yle başla, sonra büyütürsün" demenin anlamı yok.

pekı hocam şimdiden hayırlı olsun ALLAH kazadan beladan korusun güzel bir mutluluk hayallerı gercekleştirmek. motosiklet hayali bir başka ben askerde alacagım motorsikletin hayalını kurupda uyuyordum :)

suzuki FYM 250cc nasıl bi motor görünüş olarak hiç fena durmuyor,önüne atacağım iki far bi sosis,arkayada iki deriyle dehşet bişey oalbilir sanırım :silent:

7112061_766673_q1n9844.jpg

7719015_1076756_juva949.jpg

7719015_1076756_icfg116.jpg

7719015_1076756_shti456.jpg

7720727_1076901_o62s264.jpg

Kanuni Racer'i aklının ucundan geçirme. Çok kötü bir motor, forumdaki konusunu okursan anlarsın.

Bu fiyat aralığında tavsiye edeceğim cruiser motor Regal Raptor. 2. elde 3.5 civarına bulabilirsin diye biliyorum. 250 cc güzel bir alet, diğer Çinlilere kıyasla pek sorun da çıkartmıyor. maalesef bu fiyatlara 2. el bile olsa istediğin tarzda Japon motoru bulamazsın, zaten sadece 3 sene kullanacaksan "bir YBR125 veya CBF150'yle başla, sonra büyütürsün" demenin anlamı yok.

hacı kanunı yerlı malı yurtun malı kullanılmalı :farao: ben mennunum motorsikletımden obur kullanıcılar kullanması bılmıyo demekki:cherry:

zaten sadece 3 sene kullanacaksan "bir YBR125 veya CBF150'yle başla, sonra büyütürsün" demenin anlamı yok.

hıh işte en önemli noktalardan biri tebrik ederim güzel yakalamışsın hocam :cat:
ben sonra büyütmicem çok yüksek bir ihtimalle o 3 senede motora olan hevesimi almam için minimum uğraş maximum zevk verecek bişey arıyorum. ""maalesef bu fiyatlara 2. el bile olsa istediğin tarzda Japon motoru bulamazsın"" demişsinz ama suzuki ben bilerek japon ve yukarıdaki fym modellerinin en pahalısı 3000 ytl :silent:

pekı hocam şimdiden hayırlı olsun ALLAH kazadan beladan korusun güzel bir mutluluk hayallerı gercekleştirmek. motosiklet hayali bir başka ben askerde alacagım motorsikletin hayalını kurupda uyuyordum :)

Amin Allah cümlemize, kazadan beladan korunarak hayallerimizi gerçekleştirmeyi nasip etsin inşAllah :cat:

Son düzenleme:
Merhabayn..:)

Yukarıdaki astığınız fotolar sahibinden.com 'dan mı?..:bounce:

Linkini alabilir miyiz..?:wiinkk:

evet sahibinden.com dan aldım bu resimleri yalnız o resimleri ilanları gezerken topladım ben size toplu bi link vericem ordan seçin beğenin alın artık :cherry:

Link

Son düzenleme:
hacı kanunı yerlı malı yurtun malı kullanılmalı :farao: ben mennunum motorsikletımden obur kullanıcılar kullanması bılmıyo demekki:cherry:

Sen şanslısındır. Bu forumdan tanıdığım iki kişi Racer'larıyla yaptıkalrı ilk 1000 km'nin 800'ünü tamirciye giderken yaptılar. Bu arada Kanuni yerli malı değil, yerli montajı. Bütün parçalar Çin'den geliyor, burada montajlıyorlar. Sence Racer'i Türk mühendisler mi tasarladı?

hıh işte en önemli noktalardan biri tebrik ederim güzel yakalamışsın hocam :cat:
ben sonra büyütmicem çok yüksek bir ihtimalle o 3 senede motora olan hevesimi almam için minimum uğraş maximum zevk verecek bişey arıyorum. ""maalesef bu fiyatlara 2. el bile olsa istediğin tarzda Japon motoru bulamazsın"" demişsinz ama suzuki ben bilerek japon ve yukarıdaki fym modellerinin en pahalısı 3000 ytl :silent:

FYM Suzuki'nin bir modeli değil, Suzuki'ye bir süre üretim yapıp daha sonra teknolojisini kopyalamış bir şirket. FYM'ler görüntü olarak çok hoş, hatta Suzuki amblemleri yapıştırmış bir arkadaın FYM'sini görünce Suzuki Intruder 250 zannetmiştim. Ayrıca Suzuki servisleri de FYM'ye servis veriyor bildiğim kadarıyla, ama motorun kalitesi hakkında bir şey söyleyemem, bilmiyorum pek.

FYM Suzuki'nin bir modeli değil, Suzuki'ye bir süre üretim yapıp daha sonra teknolojisini kopyalamış bir şirket. FYM'ler görüntü olarak çok hoş, hatta Suzuki amblemleri yapıştırmış bir arkadaın FYM'sini görünce Suzuki Intruder 250 zannetmiştim. Ayrıca Suzuki servisleri de FYM'ye servis veriyor bildiğim kadarıyla, ama motorun kalitesi hakkında bir şey söyleyemem, bilmiyorum pek.

ok eywAllah hocam saolasın :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam elindeki bütçe ile alacağın makine regal raptor,jinlun elegance,zealsun ve keway bunlar arasında seçim yap hepsinde titreşim vardır yok diyen yalan söyler servis ve yedek parça hangisinin daha yaygınsa maraşda onu al kardeşim,beğenmezsen benim motoru vereyim modifiyeli jinlun temiz çiziği yok:p

Ben çinliler arasında Regal Raptoru tavsiye ederim, kendim de kullandım
sorunsuz ve su soğutmalı bir makinedir. Diğerlerine 10 basar.

Bence Keeway SL 150 derim rengi harika gorunus super , iscilik fena degil bende 1 sene kullandim ve sikayetim olmadi ve inan o aradigin tum zevki sana verecektir.

Arkadaşlar sizlere çok önemli bi sorum olacak, aslında bu soruyu öncden sormuştum, sizlerden gelen cvplar kendi yaptığm araştırmalar vs...ler sonucu Zealsun zs150-19 da karar kılmıştım.Fakat sadece motora olan merakım ve sevdamdan dolayı denemek istediğim planet (sepetli) motorla tamamen istem dışı olarak ön kaldırıp küçük payla bi kaza atlatmış olmam beni motordan çok tırstırdı.Olayın üstünden yaklaşık 1 yıl geçti ve yine içimden bi ses motor motor diip duruor...Fakat kriterlerim biraz değişti gibi...

Size sorum şu olacak ve sonuç olarak pek fazla bi seçenek çıkacağını sanmıorm,tekrar motor almaya kara verdim fakat bi kaç kriterim var;

1.Motor ilk motorum olacak

2.Chopper/Cruisercıyım

3.Alacağım motor beni minimum düzeyde meşgul edecek (arıza,bakım vs... bakımından)

4.Babamın geçmişte bıraktığı motor sevdasını tetikleyemedikçe maximum 3000 ytl lik bi bütçem var

5.Piano eğitimi alacağım ve mesleğim müzisyenlik olduğu için büyük ihtimal motora en fazla 3 sene falan binebileceğim onun için alacağım motorda benim için, gösteriş, yakıt tasarrufu vs... yani motor bana maximum zevk vermeli

6.Motor cüsse olarak oturaklı, tam bir Chopper/Cruiser, orjinalinde fazla aksesuarı bulunan kısacası gösterişli baba gibi bi motor istiorum çıplak motorları pek sevmiyorum (Yalnız cüsseli derken tiger 250 gibi toplu bi cüsse yerine boyca uzun, basık, küçük olmayıpta yere yakın yakın bi cüsseyi tercih ederim)

7.Ayrıca (tahminlerime göre) pek tasvip etmesenizde 3 kişi çekerken :p kedini parçalamayacak bi motor

8.Babam büyük ihtimal 0 mal dan şaşmaz (ki 0 alırsa elini cebine biraz daha atacaktır sanırım,almışken iyisini alalım mantığını sever xD) ama ikinci el de araştırıcam

9.Öyle hıza karşı merakım yok,dengeli ve güvenli (yol tutuşu,fren sistemi vb...) olması benim için daha önemli

10.Uzun yola iki kişiyle gidebilecek (150 km civarı uzunlukta en fazla)

(Kısacası yakıtını koyup 3 yıl gezeceğim görüntüsü ve sesi canavar, iç kişiliği de fazla kişiliksiz olmayan :p, ve beni motor parçları konusunda usta yapmayacak bi motor arıyorum)

umarım fazla zor bi soru olmamıştır? :) Şmiden teşekkürler :rendeer:

evet herşeyi istemişsin bizlere söyleyecek bir söz kalmamış bulursan böyle
bir motor haber ver bizlerede :p
:queen:

çin malı bir motor a binipde bu istediklerinin hepsini bulan varmı acaba ???

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar