- Konu Yazar
bu hafta aylemı zıyaret ıcın yanlarına gıttım gıderken hava yagacak kadar kapatmıstı 10km gıttıkten sonra ole bır sıs bastırdıkı 2 m ılerıyı göremıyordum saat 19.35 sıralarıydı ve ılerlemek ımkansız olmaya baslamıstı 10 km ve 20km ıle ılerlıyordum bır ara aklıma farı kapatırsam nasıl olur dıye dusundum ve uyguladım cok ıyı oluyormuş far sıs buluyunu parlatıp önunu dahada görulmesı daha ımkansız hale getırıyor.mus bu sekılde 27 km ılerledım buda ıyı bır deneyım oldu sadece park lambası acıktı foto cekmeyı denedım bu bıle ınkansızdı
Sıs lı havada gıdılen yol dag yollarıydı fotolardanda anlasılacagı gıbı
Sadece donus yolunda foto cekebıldım aslında bunu bu yolda yapmak ıstedıgım son şey cunku o yolu kullanırken con zevk ve haz alıyorum kı sadece yol bıttıgınde durabılıyorumm ve sadece cok sevdıgım manzarası olan yerlerde durdumm ve foto cektımm
ve havanın durumu buydu

ve gıdılecek yol
eger motorcuysan gıdılecek bır yol varsa beklenmez ılk km ler

bu yolu gıdecek kahramankar

ve bıraz da yoldan fotolar ama fazla degıll malesef

aslında manzaralar cık guzel ama foto makınası yoktu ve telefonumla cektımm
buda mazeratımolsun hadı:queen:

ve son kez bırdaha ben
hadı

benım ıcın zevklı bır yolculuktu ama yagmur yagmasını ıstetım cunku bu yolculugu dahada zevklı kılan bır doga harıkası bence
ama ne yazıkkı yagmadı evıme dondukten sonra babamı aradım haber vermek ıçın sag salım buraya yagmur yagdı ıslandımmı falan dedı ne yazııkkı ben yagnuru kacırdımm
r:
r:
r::salut:
Sıs lı havada gıdılen yol dag yollarıydı fotolardanda anlasılacagı gıbı
Sadece donus yolunda foto cekebıldım aslında bunu bu yolda yapmak ıstedıgım son şey cunku o yolu kullanırken con zevk ve haz alıyorum kı sadece yol bıttıgınde durabılıyorumm ve sadece cok sevdıgım manzarası olan yerlerde durdumm ve foto cektımm
ve havanın durumu buydu

ve gıdılecek yol
eger motorcuysan gıdılecek bır yol varsa beklenmez ılk km ler

bu yolu gıdecek kahramankar

ve bıraz da yoldan fotolar ama fazla degıll malesef

aslında manzaralar cık guzel ama foto makınası yoktu ve telefonumla cektımm
buda mazeratımolsun hadı:queen:

ve son kez bırdaha ben
hadı

benım ıcın zevklı bır yolculuktu ama yagmur yagmasını ıstetım cunku bu yolculugu dahada zevklı kılan bır doga harıkası bence
ama ne yazıkkı yagmadı evıme dondukten sonra babamı aradım haber vermek ıçın sag salım buraya yagmur yagdı ıslandımmı falan dedı ne yazııkkı ben yagnuru kacırdımm