öldürdüüm:'(:'(:'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Basin sagolsun Taylan:pale::p

http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/44942-motor-sevdasi-bitiyor-elveda.html

Birakiyorum dedin birakmadin sirf populeriteni arttirmak icin boyle hareketler icine girmene gerek yok guzel kardesim :farao: :farao: :farao:

Ne yani simdi biz gecen actigin topicte bosunami yazdik:silent:

Millet hakliymis...

Sen motoru felan birakamassin:)

Lütüfcüm abicim sen ne güzelde konuşuyyosun msnden attı valla arkadaşlar bak sana çaktım diye puhahahahhahaha:p:mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
Sen bırakmadımıydın motoru.. hatta yeni hayatında başarılar bile diledik. Bak bi kuşun hayatına maloldu inadın .. bence bu bi ikaz sana . En kısa zamanda motoru bırak derim bi abin olarak.

geçmiş olsun üzülme 2 kez kedi ezdim hayvanlar can çekişirken kötü oluyosun ama yapacak bişey yok kurtarma şansı olsa çarpmazdık değil mi

Bu kadar kendini üzme olur böyle şeyler, bir güvercin öldürdün diye bu kadar neden üzüldüğünü anlamadım, günde kim bilir kaç tane sinek öldürüyorsun.

OKD

Geçmiş olsun. ''Vardır bunda da bir hayır'' diye bakabilirsen daha az üzülürsün. Eğer o kuşa çarpıp durmasaydın belki o zaman zarfında başka ciddi bir kazaya karışacaktın. Oto kullanırkende böyle şeyler oluyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
latif son zamanlarda seni kızgın boğa gibi görüyorum patlarsan sonumuz feci olacak ben kacar tıvıs tıvıs..:cyclopsan

wala kardeşim bende sincap öldürdüm çok etkilenmiştim takma kafana ömrü bu kadarmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar