Suzuki GSX 650 F görücüye çıktı

sınıfına göre hoş bir motor olmuş.ama 600f le alakası yok ya!.bence çok farklı motorlar.600f supersport abilerine daha yakın.bunun gidon daha yüksekte.bir nevi sport touring havası var hafiften.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24

bu F1 ikaz ışığı (tam olarak) ne işe yarıyor acaba

Tutkun22 F1 yerine "FI" olmasin o ikaz isigi? Fidelity'nin kisaltmasi FI olabilir. Arastirdim internette ama doru duzgun birsey bulamadim. Herhangi bir baglantinin var olup olmadigini gostermeye yariyor olabilir. Simdilik bu kadar! :)

Tutkun22 F1 yerine "FI" olmasin o ikaz isigi? Fidelity'nin kisaltmasi FI olabilir. Arastirdim internette ama doru duzgun birsey bulamadim. Herhangi bir baglantinin var olup olmadigini gostermeye yariyor olabilir. Simdilik bu kadar! :)

dostum o benim motorda da var.açılımı Fuel Injection olması lazım.enjeksiyonlu makinalarda görüyoruz.enjeksiyonda bir sorun çıkınca yanıyor olması lazım.

FI fuel injection olması lazım. arkadaş VFR sine leovince taktırdıktan sonra antalya yolunda FI ikaz lambası yanmıştı . biraz durduk baktık yapacak birşey yok aynen devam ettik.
bende gsx600f kullanıyorum çok memnunum .tabii bu yeni nesil motor için birşey ifade eder mi bilemem.
bandit motoru kaç beygir bu arada?

Suzukinin resmi internet sitesi dahil performans yada güçle alakalı olarak hiç bir yerde herhangi bir veriye rastlayamadım...

http://www.suzukicycles.com/Products/GSX650FK8/Specs/Default.aspx

Acaba Suzuki bu motosikleti Katananın yerinemi hazırlıyor diyede düşünmeden edemiyor insan en azından bende böyle bir çağrışım oluşturdu.Katana 600 F 4 silindirli 16 sübaplı karbüratör beslemeli hemen hemen aynı verilere sahip ancak artık nispeten eskimiş bir model...

http://www.suzukicycles.com/Products/GSX600FK6/Specs/Default.aspx

Son düzenleme:
fena değilde f tarzında gsx e gelesiye kadar en başta cbr 600 var hadi onu geçtik diyelim yamaha thundercat var ama söylemek gerekir ki eski gsx 600f den 10 kat daha güzel olmuş:)

Arkadaslar epeydır bu makıneyı ıncelıyorum fakat gucu torku hakkında bi bilgi yok :(

Hayatımda gördüğüm en güzel motosikletlerden birisi bunla çok güzel uzun yol yapılır

hala 650f alan yok mu sitede?ya da binip test etmiş olan biri?
varsa lütfen bizimle paylaşabilir mi?

motosikletin teknik verilerinde 656cc olarak yazıyor.ben bunu sahibinden.com da bir ilan da kullanan arkadaşa sordum ruhsatta 650cc olarak yazıyor dedi.

GSXR düşünürken kullanım rahatlığı nedeniyle gözüm bu motora ilişti. 2008 modeli, 2009 modelinden daha hafif. 2009 yaklaşık 35kg daha ağır ancak fren sistemi ABS ile donatılmış.

Motoru gidip yerinde göreceğim, eğer beğenir ve kullanma şansım olursa almayı planlıyorum.

topic hortlatim =) bu modelden ciddi anlamda almayı düşünüyorum öneriniz neler kullanan varmı ?

O egsoz borusunu tasarlayanın kişiliğiyle ilgili ciddi problemler var bence :)

ah özcanım aaahhh..
ben hep bu yüzden motorumu satmaktan korkuyoum...

hocam haklısın motoru satalım diye uğraşıyoruz satılmaz ümidi varken birde bakmışsın elinden gidiyor. sonra dımdızlak kalıyorsun haliyle yeni model arayışına giriliyor , bu sefer acele etmiyorum elimde activam var diye =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar