Arbetus arkadaşım, sürücü sissybarını yaptırdım ve taktım. Ama sadece uzun yolculuklarda kullanacağım için tekrar çıkardım. Bu arada yapmak istediğim diğer konu hakkında senden bilgi almak istiyorum. Kaza resimlerinden gördüğüm kadarıyla (Allah başka kaza bela vermesin) koruma demirlerine ayak dayama pedalı yapmışsın. Ben de böyle birşey yapmak istedim ama buraya doğrudan monte edebileceğim birşey bulamadım. Aslında buldum ama 100 YTL civarında demişlerdi. Çok pahalı olduğu için almadım. Normal pedalların çifti 4-5 YTL ama koruma demirine bağlamak için kelepçeye kaynak etmek lazım. Sen nasıl yaptın veya yaptırdın? Parçaları nereden ve kaça aldın? anlatırsan memnun olurum. Selamlar.
Bir abimizin vn800 ü için far kelepçesi getirtmişti, birkaç tane de fazladan almış. 2 adet far kelepçesi ve bu kelepçeye monte olan far bağlama sacı. Bu saclardan da 4 tane aldım. peg oalrak da Mzlerin artçı peglerini kullandım. Toplamda bana 50 ytl yi bile bulmamıştır.5000 km civarıdır kullanıyorum. Sırt dayama olsa dahada randımanlı kullanıcam ama vaktim olmadı uğraşamadım. Bu arada 15200 km civarına ulaştım. Naci abi bahsettiğim malzemelrden bulamzsan fiyatlarını öğrenip sana söylerim. onaylarsan alıp yollarım sana.
@player77 Depoyu doldururken. depo ağzına akdar dolduğunda motoru hafifçe sağa sola salla benzin seviyesinin azaldığını göreceksin. Depomuz biraz şekilli olduğu için hava boşluğu kalabiliyor.
Bu arada şunu farkettim ki yedek parça olarak çok şasnlıyız. Motorumu toplatmam 1 gün sürdü diyebilirim. Sadece jant kasnağı için bekledim. Diğer parçaların tümü ustamda vardı.
93 Model xt600 lerin peşindeyim her an terfi edebilirim haberiniz olsun
Sağlıcakla.