Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ARKADAŞLAR emınonunden bi kaska aldım acayıp güzel markası garip IS5 die bi marka ispanya yapımı 120 ytl acayıp hosuma gitti ama gecen yokus assıgıya 200 mt kadar yuvarlandı her tarafı cızık tabiiii güzel oldu bee

ls2 denedim,rahatlık olarak iyi gibi gözükse de , görünüş olarak hiç hoşuma gitmedi kask,ayrıca s beden olmasına rağmen çok büyük görünüyordu o yzden şimdilik caberg rhyno daha ön planda. 250ytl fiyat aldım kask için,büyük ihtimalle onu alıcam.

Bu caberg rhyno ların içi çıkıyor mu,bilgisi olan var mı?

GIVI aksesuarlar motosikletçiler arasında dikkat çekiyor, motosiklet satılırken "üzerinde GIVI de var" diye lanse ediliyor. Gerçekten diğer markalardan daha iyi midir, pek emin değilim. Bunu sanırım başka bir başlık altında bulabilirim.

Peki GIVI kasklar hakkında bilgisi olan var mı? GIVI'nin yeni modeli X.01 görmek kısmet olmadı, buralarda bulunmuyor. Çene kısmı çıkarılabilen ve değiştirilebilen bir kask FULL FACE mi olur, yoksa "Çeneden Açılır" gibi mi olur? Güvenliği hakkında ne düşünürsünüz? Bizzat inceleyebilmiş olanların veya daha önce herhangi bir model GIVI kask kullananların yorumlarını özellikle merak ediyorum.

Son düzenleme:
ucuz hafif kaliteli max 100 ytl lik kros kask arıyorum satan varsa mail adresimi eklesin görüşelim :)

bır arkadasım uzun yolda kaza gecırdı .tam korumalı oldugu ıcın felc oldu,full ve tam korumalıydı,demırler hareket ıhtımalını kaldırıyormus..enteresan degılmı.

ya arkadaslar benım bır motosıklet kazamda boynumdakı acı degıstı ve bu nedenle kask taktıgımda kafamı tasıyamıyorum,omuzlardan baglı bır kask yapılamazmı?)))))))))))

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir konu dikkatimi çekti: Neden tam kapalı kasklarda çift/güneş vizörlü seçenek yok? Çeneden açılırlarda bu tip kask çok örneğin Airoh SV55. Fakat ben kapalı bir kask istiyorum. Sizce neden kapalı kasklara güneş vizörü de koymazlar? Ya da öyle bir model varsa bildiğiniz, bana söyler misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar bir konu dikkatimi çekti: Neden tam kapalı kasklarda çift/güneş vizörlü seçenek yok? Çeneden açılırlarda bu tip kask çok örneğin Airoh SV55. Fakat ben kapalı bir kask istiyorum. Sizce neden kapalı kasklara güneş vizörü de koymazlar? Ya da öyle bir model varsa bildiğiniz, bana söyler misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

nolan n84 modeline bakmalısın çok kullanışlı bir güneş vizörüne sahip.genel olarakta kaliteli bir kask.

nolan n84 modeline bakmalısın çok kullanışlı bir güneş vizörüne sahip.genel olarakta kaliteli bir kask.

Arkadaşım çok teşekkür ederim bu kaskı alıyorum sen vesile oldun. Nolan Türkiye Distribütörü yazdım google'a ve mototal.com.tr çıktı. Bu firmayı bilmiyordum. Tekrar teşekkürler.

ls2 cartoon modeli kasklar hakkında M beden olarak görüşleriniz nedir arkadaşlar bazı duyumlara göre sesi gercekten uzun yollarda kesiormuş rahatlık bakımındanda öyle ne dersiniz ilk motor kullanıcak biri için nasıl olur?

merhaba. FM Kasklar hakkında bilgisi olan var mı? dün kuruçeşme daytona motordan bir tane aldım. satıcı kaskın nolandan kaliteli olduğunu söyledi ama eminönündeki esnaf yaramaz kask dedi.

Ö.Z.€.R;1101035' Alıntı:
Bu kask hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar.

Lazer Vertigo Dragon

Ben kullanıyorum bunun mavi olanını.. Gayet memnunum... Sıcak hawalarda hiç bunaltmıyo... Ayrıca ses açısından da güzel...

Bu arada LS 2 Diye bi kask feyizoglunda dikkatimi cekti... Nedir arkadaşlar çok ucuz geldi bana ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar