Merhaba arkadaşlar
27 yaşındayım
istanbul/kadikoy
motorumu dün teslim aldım
arn 125
Hayırlı olsun..Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Merhaba arkadaşlar
27 yaşındayım
istanbul/kadikoy
motorumu dün teslim aldım
arn 125
tarık nerdesin sen insan bi haber verir kardeşler scooter team açmış diye iki gün ugramadık![]()
burak özek
yaş 19
scooter bws
yer NAZİLLİ
açan arkadaşa teşekürler bu arada
motosikletlerimizzin foto larını bu başlık ta paylaşalım bir birrimize ilmam vermesi açısından herkeze selamlar![]()
ÇOçok teşekkür ederim arkadaşlar...ilgilendiğiniz için..
yaşasın atom karıncalar birliği![]()
anıl yüksel
mekan:kocaeli kandıra
motor:Bianchi Falcon 125
konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler hem bizim ss çilerden naked çilerden filan ne eksiğimiz var atooom karınca geliyooooooooooooooooo![]()
Şimdi tişörtte lazım birer tane bu logoya:mrgreen:
harbi ya tişörtte bastıralım mt atom karıncalar birliği nasıl![]()
anıl yüksel
mekan:kocaeli kandıra
motor:Bianchi Falcon 125
konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler hem bizim ss çilerden naked çilerden filan ne eksiğimiz var atooom karınca geliyooooooooooooooooo![]()
merhaba arkadaşlar iki arada bir derede kalmış bir motosiklet sever olarak, hala alacağım makineye karar veremiyorum. ehliyeti alıyorum ama aşırı acemiyim. vitesli motosiklet hiç kullanmadım. scooter kullandım. sizlerin de görüşleriniz almak istiyorum. biraz tecrübe kazanmak amacıyla ilk olarak scooter ile başlamak nasıl olur? daha sonraları belki daha büyük motosiklet kullanmak istiyorum.
Merhabalar
benimde şansıma alarm ve uzaktan kumandasının çalışmasını sağlayan kafa arızalı çıktı. Bugün yada yarın gelecek yenisi o zamana kadar başka bir kafa taktılar
çalışmadığı zaman çıkartıp takıyorum öyle çalışıyor. Yeni aldığım malzemede böyle çıkması çok can sıkıcı
Hacı ne dağıtıyuonuz ya burda bende geldim yer açın bakim
![]()
merhaba arkadaşlar iki arada bir derede kalmış bir motosiklet sever olarak, hala alacağım makineye karar veremiyorum. ehliyeti alıyorum ama aşırı acemiyim. vitesli motosiklet hiç kullanmadım. scooter kullandım. sizlerin de görüşleriniz almak istiyorum. biraz tecrübe kazanmak amacıyla ilk olarak scooter ile başlamak nasıl olur? daha sonraları belki daha büyük motosiklet kullanmak istiyorum.
Kafasında kask olan scooter üzerinde bir atom karınca olsun benceArkadaşlar burak kardeşiminde dediği gibi bütün herkes atomlarının resimlerini koysunlar
![]()

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.şeref verdiniz...:rendeer:bu arada bu logoyu biraz renklendirsek nasıl olur?

İŞTE BU BENİM ATOM KARINCAM
ÇOK Bİ ASİDİR KENDİSİİYİ BAŞ KALDIRIYOR
![]()
herkeze teşekkur edıyorum karşılama için soyle enn hitinden 5 yıldızlı bı topıc olacagız
06blue nun düşündüğü tsirti gözümde canlandırdım yapılırsa ben gögüsümü gere gereee giyerim onu![]()
BEN BWS YE atom karınca yazdırmıştım arka kuyrukta hala duruyor aslında scooter ı olan ve atom karınca olan herkes yazdırsa bence büyük şehirlerde vs.. birbirimizi tanıma olanağı %10 da olsa artar gibime geliyor ne dersiniz![]()
türk nasıl yazdırdın bir örneği varsa hiç olmazssa bizde ona benzer bişey yaparız.tişört olayıda çok süper olur....bir örnek yaptırırz olmazssa resmini koyarız ona göre herkes düşüncesini söyler...ona göre her ilde aynı şekilde olursa iyi olur gibime gelio....örnekleri bekliyoruz hemen çalışma yapalım...tabi keremde fikrini bir söylesin :bounce:
Merhabalar
benimde şansıma alarm ve uzaktan kumandasının çalışmasını sağlayan kafa arızalı çıktı. Bugün yada yarın gelecek yenisi o zamana kadar başka bir kafa taktılar
çalışmadığı zaman çıkartıp takıyorum öyle çalışıyor. Yeni aldığım malzemede böyle çıkması çok can sıkıcı
Hacı ne dağıtıyuonuz ya burda bende geldim yer açın bakim
![]()
haahaaa motor küçük gelmiş sanki erhan nedersin :mrgreen: ağaya bol köpüklü gayfe getirin bakem![]()