Trabzon KARMOK tan selamlar...

ben trabzondan MOTORCUCİHAN Karadeniz motosiklet kulübü (KARMOK) UN kurucularındanım.karmok un gezi ve etkinliklerini siteye yansıtacağım.hepinize kazasız belasız günler ve keyifli sürüşler dilerim...:)

Aramıza Hoşşgeldin... Ben de Rize li motorculardan :) ÇaKoo :)

Çok geç kaldın burayaa :) Daha önceden gelmiş olman lazımdı :)

Hoşgeldin. Kalıcı olman dilegiyle:rendeer:
æ��é��å�½é��ç«�å¿�æ��为ä¸*å�½æ��é¡¶å°�ç��å�ºå�½ç��å*¦å�¨è¯¢æ��å�¡å�¬å�¸ï¼�æ��为å�ºå�½ç��å*¦äººå��å�¼å¾�ä¿¡èµ�ç��ä¸�å®¶ã��å�¬å�¸ä¾�æ��æ��é��å�¹è®*å��iAE Global两大ç�¥å��å��ç��ï¼�å�©ç�¨æ��é��å�¨å�½é¢�å��ç��è¯*è¨�å�¹è®*ç»�éª�ï¼�以å��IAEç��å*¦é�©å�½ç½�ç»�åº�大ç��æµ·å¤�èµ�æº�ï¼�ä¸�注äº�ç��å*¦æ��å�¡ï¼�ç�¹å�«æ�¯ç��å*¦ä¿¡æ�¯å��ç��å*¦å�¨è¯¢æ��å�¡æ�¹å��ï¼�æ��ä¾�å�¨æ�°ç��ç��å*¦å��ç��ä½�éª�ã��å®�å��ç��å¢�å��å¤�æ��å�¡ä½�ç³»ã��丰å¯�ç��æµ·å¤�é�¢æ*¡èµ�æº�以å��å®�å��ä¼�è´¨ç��å�ºæ�¥æ�¬ç��å*¦æ�¹æ¡�ã�� IAEç��å*¦ç½�ç»�å·²æ��å��å¤�å¹´ç��æµ·å¤�ç��å*¦æ��å�¡ç»�éª�ï¼�æ�¥æ��é��å��ç��å¢�å¤�èµ�æº�ï¼�å·²ä¸�ä¸�ç��9个å�½å®¶ç��è¿�2000æ��é�¢æ*¡å¼�å±�äº�å��ä½�ï¼�å¹¶å�¨ç��å*¦æ¾³æ´²ã��è�±å�½ã��ç¾�å�½ã��å�*æ�¿å¤§ã��æ�°è¥¿å�°ã��é�©å�½ç��å*¦ç*�å�½è®¾ç«�äº�è¿�102个ä¸�é�¨ç��å��äº�å¤�ï¼�ç��æ*£ä¸ºå®¢æ�·å®�ç�°é�¶è·�离æ��å�¡ã��

Bu nee::sas::::sas::
:mrgreen:

cihan sen nerde oturuyon sanki seni çömlekçideki telefoncunun önünde gördüm niko felan da vardı

hoş geldin kardeşim...kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle ...bende ist de yaşiorum ama giresunluyum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar