Motor ip üstünde cambazlık yapmak mı? / Ayşe Şule BİLGİÇ

Motosikleti
Forza250-cygnusL
zeda3000 tam olarak düşündüklerimi yazmış,
objektif ve AŞB'nin okuduğunda "bunlar benim hatalarımmış... bu yönde düzelteyim kendimi" diyebileceği türden, bence gayet başarılı bir eleştiri.

AŞB'ye hakaret boyutunda değil, yapıcı eleştiriler yöneltilmeli.

Yaw zaten o herşeyi biliyor...Dersmi vereceğiz kendisine.... :queen::queen::queen:

Ben de seviyorum :) Her ne kadar çoğu kişi tarafından itilip kakılsam da seviyorum MT mi... ::blushani

Yaw zaten o herşeyi biliyor...Dersmi vereceğiz kendisine.... :queen::queen::queen:

Soyadından belli zaten:)

Velhasılıkelam bilgi popülerlik getirmeyebiliyor. Ama dergi ekibinin epey profesyonel olduğunu okumuştum. Sonuçta onu eğitmen gibi değil bazı konulara medyanın dikkatini çeken bir işaretçi gibi düşünmek lazım.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Soyadından belli zaten:)

Velhasılıkelam bilgi popülerlik getirmeyebiliyor. Ama dergi ekibinin epey profesyonel olduğunu okumuştum. Sonuçta onu eğitmen gibi değil bazı konulara medyanın dikkatini çeken bir işaretçi gibi düşünmek lazım.

Yav işaretçi diyoruz bu seferde motoru tehlikeli araç ilan ediyor....

Bu ne yaman çelişki annem..... :queen::queen::queen::queen:

Ben de seviyorum :) Her ne kadar çoğu kişi tarafından itilip kakılsam da seviyorum MT mi... ::blushani

Bu ne demek be ablacım..:mrgreen:

Kızarım ben bu lafa...:pr:

sana dokunacak olan bizi karşısında bulur...Beni karşısında bulur..:)

Sen bu forumun pembe gülüsün..:rendeer:

Bu ne demek be ablacım..:mrgreen:

Kızarım ben bu lafa...:pr:

sana dokunacak olan bizi karşısında bulur...Beni karşısında bulur..:)

Sen bu forumun pembe gülüsün..:rendeer:

Teşekkür ederim abicim... :rendeer:

Biraz dertliyim mt konusunda bugünlerde. Sürekli birileri alakasız topiclerde karşıma çıkıp bana olan öfkesini kusuyor da... Neyse..

Yav işaretçi diyoruz bu seferde motoru tehlikeli araç ilan ediyor....

Bu ne yaman çelişki annem..... :queen::queen::queen::queen:

hem tehlikeli ilan ediyor, hem de kendi biniyor. Hatta 5 tane alıyor....
bu daha da büyük çelişki oldu şimdi :)

not: sonradan mesajımı okuyunca yanlış anlaşılacak gibi göründüğünü farkettim

demek istediğim, eğer kendi de yaptığı şeye tehlikeli diyorsa kötü niyetli değildir, amacı motoru tehlikeli ilan etmek değil birşeylere dikkat çekmektir.

Son düzenleme:
İyi bir ip cambazı kolay kolay aşağı düşmez.

Bir ip cambazinami benzetildik simdi de ???

Birincisi sifir Turkce bilgisi , tum makele hatalar ile dolu . Anlatim sanki sokakta biri ile konusur gibi.

Ikincisi motorun tehlikesini anlatmak marifet degil nasil bir guvenlik egitimi ve bilinclenmesini ogretmek marifet. Bicagi kendine saplama ölursun , bu degil!! Neden saplamaman gerekli, bicak bir mutfak gereci ve ne ise yarar onu ogret, bilincli insan zaten bir mutfak gerecini vucuduna saplamazki.

Ve en son olarak neden bu sahis kendi makalesini kendi koymuyor siteye , yorumlarimiz biraz gercekci ve acimi geliyor?

Coq : Yani taaa Fransadan yazinin kokusunu aldin ve ilk yorumu yaptin yaa ,sana sapka cikariyorum.:)

Gercekten senden biraz Turkce bilgisi dersi almasi lazim bu kizcagizin :mrgreen: Bir de mesajina alt yazi eklersen iyi olur cunku demek istedigin de anlasilmiyor.

Benim merak ettigim bir sey var. Forumda ki her konuyu okumuyorum ama gecmiste bu bayan ile forum uyeleri arasinda bir tartisma-kavga mi gecti acaba? Cunku dikkat ediyorum ne yazarsa yazsin herkes yazidan bazi bolumleri adeta cimbizla cekip, carpitarak elestirmen kesiliyor... En azindan medyada motosiklet hakkinda yazi yazan birisi var. Eger begenmiyorsaniz okumazsiniz olur biter. Bu nasil bir kin ve nefret ki? Bilmedigim bir sey varsa birisi ozelden mesaj atsin da bende ogreneyim bari. :wiinkk:

AŞB poplist kültürün baş yspıtlarından biri.(Tabii ki Türkiye için).Vatan gazetesinede yayınlanan röportajlada daha bir pekiştirdi bunu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında soru şu; dünyanın en güvenli aleti olsaydı bu kadar tutku,heycan yaratırmıydı.. zaten hayatın kendisi büyük tehlikelerle dolu, ben motosiklette kendimi daha çok güvende hissediyorum.

Çok gariptir bu his bende de mevcut :silent: Başka araçlara binmek beni her zaman daha çok korkutmuştur, tehlikenin içinde olmak ona dışardan bakmaktan daha az korkutuyor bence insanı :) Hayata karşı direnenlerin ortak noktası ; motosiklet ... Tutku, heyecan, zekv, mutluluk, özgürlük... Adrenalinin en yüksek dozda olduğu yerdir motosiklet selesi :cat: Motosiklet tehlikelidir evet ama insan kadar değil :wiinkk:

Son düzenleme:
LuckDove senin bile klavyen Turkce iken benim ki degil, ordaki "ö" harfini bile copy paste ile aldim .ben hata yapabilirim cunku ben elestiriyorum yazmiyorumki. Keske onunda yazilarinda benimki gibi sadece harf hatasi olsa sadece:rendeer:

Son düzenleme:
Artık her motorcunun bildiği ,büyük motorla başlanmaz muhabbetini,basit bi şekilde anlatmış,sonrasında kanal D home video'nun reklamını yapmış,sonrasındada sym reklamı,eeee tabi direk reklam yapamaz ayıp olur,önüne kendi çapında gereksiz bi makale yazması gerekiyodu ,onuda yazmışş

şimdi bişey diyecemm coq bi sayfa yazacakk:)

Tehlikeli olan motosilet değil,tehlikeli kullanan motosiklet ve otomobil sürücüleri....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar