Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Abi, marka ve hacmi konusunda tam kapsamlı konuşamadım ama çok büyük birşeye benzemiyordu , üstelik mıknatıslıda değildi; satıcının dediği kadarı ile depoya bağlanabiliyormuş ve sırt çantası olarakta kullanılabiliyormuş; fiyat olarakta 65 Ytl. Top case içinde sanırım 26 lt. orj. Yamaha , 130 Ytl bi fiyat aldım ama topcase arkada ufak bi cızırtı yapsa bile bu bnm canımı sıkar zaten bozuk yollarada girmeyi düşünüyorum ama çantasızda olmaz; olmazsa alınca motoru rodajı cabuk bitirmek için bi Edirne yaparım, orada bişeyler yapabiliriz:)
Sevgili kardeşim Edirne'ye her zaman beklerim.Ancak belirteyim bu dediğin malzemelerin menbağı İstanbul'dur.Ben her iki çantamı da Sirkeci'deki Özen motordan aldım.Yolun düşerse Sirkeci'yi dolaş, kafana göre bir şeyler mutlaka bulursun.Sana şu üç markayı öneririm.Givi, Kappa ve Shad.Bunlardan birini almaya bütçen uymuyorsa ucuz bir şey alacaksan malzemesinin yumuşak olmasına dikkat et.

Son düzenleme:

szr

Gültekin abi, bu çantayı nerden temin edebiliriz..

Yeniçeri abi, tavsiyelerini dikkate alacağım teşekkür ederim..

insane, hoşgeldin, kısa dönem askerlik yapan biri için çok güzel bi dönemde yapmışsın askerliğini...

szr

Bu arada Allah nasip ederse yarın veya öbür gün Ybr yi almayı düşünüyorum; muhtemelen siyah olacak ama şu aşamada kafa grenajı almayı düşünmüyorum; yan sehpa ve koruma demiri kafi gibi ; kafa grenajının göstergeyi tozdan,pislikten koruma dışında bi fonksiyonu yok sanırım, Allah herkezin gönlüne göre versin...

Almanyada tanıdığın varsa, ona aldırıp göndertebilirsin.
başka alternatif bilmiyorum.

Eyvallah abi:cat:........

Son düzenleme:
Bu arada Allah nasip ederse yarın veya öbür gün Ybr yi almayı düşünüyorum; muhtemelen siyah olacak ama şu aşamada kafa grenajı almayı düşünmüyorum; yan sehpa ve koruma demiri kafi gibi ; kafa grenajının göstergeyi tozdan,pislikten koruma dışında bi fonksiyonu yok sanırım, Allah herkezin gönlüne göre versin...

haydi hayırlısı. :cat:

Eyvallah abi:cat:........

yanılıyorsun... göğsüne çarpan şiddetli rüzgarı önler :wiinkk:

arkadaşlar ybr için en kaliteli, en performanslı yağ hangileridir açık bir şekilde yazarmısınız fiyatı önemli değil

szr

yanılıyorsun... göğsüne çarpan şiddetli rüzgarı önler :wiinkk:

Abi, tavsiyene kulak verdim ve kafa greanjınıda aldım; prosedürler tamam gibi bişey eksik teslimat:), o da yarın gerçekleşecek inşallah ama Yamaha da siyah kalmamış, e bizede gri almak nasipmiş:bounce:

Karahanlı kardeşim, ben motuma Castrol'ün motosikletler için üretilmiş olan Castrol POWER 1 4T 10W-40 yağını koydum.(Bidon sarı renkli) motorun sesi güzelleşti ve performansı gözle görülür şekilde arttı. Ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim ama tercih yine de senin. Belki daha da iyisi vardır. Diğer arkadaşlarda cevap yazarlarsa bende öğrenmiş olurum.:silent:

İNSANE kardeş gazan mübarek olsun.Hoşgeldin.
KARAHANLI ben 10 40 Wurth kuullanıyorum.20 YTL.Çok memnunum.
SZR kardeş hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.

Dün yamahadan mail geldi.
Yamalube tavsiye ediyorlar.

http://www.beldeyama.com.tr/www/yamalube/yamalube.html

teşekkürler Gültekin baktım inceledim ama burada yani çanakkalede şu an bulamadım.

KİRK DOUGLAS :Karahanlı kardeşim, ben motuma Castrol'ün motosikletler için üretilmiş olan Castrol POWER 1 4T 10W-40 yağını koydum.(Bidon sarı renkli) motorun sesi güzelleşti ve performansı gözle görülür şekilde arttı. Ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim ama tercih yine de senin. Belki daha da iyisi vardır. Diğer arkadaşlarda cevap yazarlarsa bende öğrenmiş olurum.
kardeş tavsiyelerine teşekkürler Castrol ün yağ seçiminde en iyi marka olduğunu tüm motorcu arkadaşlardan duydum yanlız belirtmiş olduğun Castrol POWER 1 4T 10W-40 sucuturlar için diye yazıyordu yada ben öyle hatırlıyorum. bende senin tarifine yakın sarı kutu edge yazıyor ondan aldım biraz pahalı ama bakıcaz bakalım 29 YTL

Karahanlı,
Yanlış hatırlamıyorsun, castrol'ün POWER 1 Scooter 4T 10W-40 yağıda var. O da aynı sarı kutu. Hatta Castrol'ün sitesine girersen eğer (www.castrol.com) " hangi araca hangi castrol?" bölümünde YBR'lere karşılık gelen yağ POWER 1 Scooter 4T 10W-40. Senin 29 YTL'ye almış olduğun "edge" castrol ürünü ise pahalı almışsın. Benim aldığım POWER 1'in fiyatı 15 YTL idi. Nerdeyse 2 katı para ödemişsin. :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar