[MT ADANA]25 MAYIS simit şellalesi-eyner+balık gezisi

selam ADANA MT bu hafta yönümüzü simit şellalesine, oradanda (artık milli gezi yerimiz olan :queen:) eynere çevirmiş bulunmaktayız.her tür motorla sürüş keyfini birarada yaşayabileceğimiz bir rota olsun dedik :).planımız simit şellalesini ziyaretin ardından eynerde balık yemek, bolca sohbet-muhabbet+kahkaha :p
liste güncellenecektir.:cat:
BULUŞMA YERİ
(adana mt milli buluşma yerimiz :queen:)gazipaşa-çocuk parkı-kazım büfe.
saat= 10:00
KATILIM LİSTESİ
1-demirgursel-eşim-erbeşim:p
2-adanalı
3-muzaffer1968-eşi
4-azgurbuz-eşi
5-cerrezci
6-gürsel
7-mehmet
8-caner
9-jönysf
10-Converter01
11-fazerr-yüksel
12-barrokas-???
13-zion1
14-teknikhoca
15-tequ-3-4-va daha sayamadığımız kadar:queen:
16-efendy_iso-frdndl
17-ltf06 (lütfücüüm :cherry:)gene bel altımı vurduk ne, karateci adamım elimin ayarı yok naapim:queen:

Son düzenleme:
Hemen şelaleyi merak edenler için bi rsim koyalım,:p iyi eğlenceler MT ADANA :rendeer: Fotoğrafları bekliyoruz :wiinkk:

cimg0046pp4.jpg

Sık sık gidildiğini okudukça artık söylemeden edemeyeceğim, Eğner'de Muhtarın Yeri mi, öyle bir yer var, çoğunluk biliyordur herhalde. İlk defa motorlarla gittiğimizde çok hoşuma gittiğinden daha sonra hanımı alıp arabayla gittik, rezil olduk, aç kaldık, açıkta kaldık. Acaba motorla gidince farklı mı görünüyor herşey? Neyse işte, eğer o tarafa gidiyorsanız benden selam söyleyin Muhtar'a.....!!! Ama şelaleyi görmek isterim doğrusu...

Muhtarın yeri çamlıyaylada abi.Ve her gitmemizde gayet güzel bir hizmet var.Tanıdıkla gidicen oraya :p

Muhtar restoran zincirleri, her doğa olayında var, motorcu dostu :mrgreen:

Kalabalık olmazsa yemekte sorun olmaz sanırım

cok gelmek isterdim ama motorum olmadigi icin gelemiyorum hayirli yolculuklar size:pale:

ben katılmayı düşünüyorum ama.. öncelikle şu motorun muayenesini yaptırmam lazım... ilerleyen msjlarda güncellerim gelişimi :mrgreen:

Sık sık gidildiğini okudukça artık söylemeden edemeyeceğim, Eğner'de Muhtarın Yeri mi, öyle bir yer var, çoğunluk biliyordur herhalde. İlk defa motorlarla gittiğimizde çok hoşuma gittiğinden daha sonra hanımı alıp arabayla gittik, rezil olduk, aç kaldık, açıkta kaldık. Acaba motorla gidince farklı mı görünüyor herşey? Neyse işte, eğer o tarafa gidiyorsanız benden selam söyleyin Muhtar'a.....!!! Ama şelaleyi görmek isterim doğrusu...

gelmeni isterdim :cat: bu sefer seni aç bıraktırmayız :queen: :queen:

ben katılmayı düşünüyorum ama.. öncelikle şu motorun muayenesini yaptırmam lazım... ilerleyen msjlarda güncellerim gelişimi :mrgreen:

bence halledersin, bekliyoruz :cat:

Son düzenleme:
aç kalma olasılığı fazla yada aç bekleme süresi uzun siz adanadan çıkarken arayıp siparişleri verirseniz iyi olur çünkü bizim gittiğimizde salatadan sonra yaklasık 1,5 saat yemek bekledik bora abi bilir oraları selamlar ben bu hafta yokum boynum tutulmuş çok kötü hemde selamlar iyi eğlenceler

Süper Ziya nın yerinde balık yedikten sonra vurun motorları bığbığı yönüne ordan meydan kalesinin toprak yoluna dalıp enduroları biraz yorabilirsiniz :) adana da olsam katılırdım valla size

Adana İl Temsilcisi
aç kalma olasılığı fazla yada aç bekleme süresi uzun siz adanadan çıkarken arayıp siparişleri verirseniz iyi olur çünkü bizim gittiğimizde salatadan sonra yaklasık 1,5 saat yemek bekledik bora abi bilir oraları selamlar

aynen öyle ama bize hizmet eden arkadaşın sayı sayma yeteneği yoktu.bide çok unutkandı.biz sayıyor ve söylüyorduk.içeri gidip aktarıncaya kadar unutuyor ve tekrar gelip soruyordu.:pr:fakat muhtarın yerinin oldukça kazık olduğunu söylemişlerdi arkadaşlar.bizde orada başka bir yer daha var.orada yedik.daha hesaplı.sizi oraya götüreceğim dostlarım.:cat:

bu arada önceki gittiğimiz yerden ipucu:

yav şu resim işini de bir türlü beceremedim.

Son düzenleme:
enduroları demiş gürsel abi gene endurocu ruhun uyandı bakıyomda :queen: :queen: :queen:

sen asfaltta zor gidiyorsun :p

bide etiketlerde bol virajj yazmışsın :pr: viraj senin neyine elimde çok foton var hep çektim viraja yatamadığın anları :cherry:

ne yapacan otobanı:cherry:

seni daha motor üzerinde görmedik latifcim, virajlarda yatmayı bırak daha düz yol performansın yok :queen:
hani resimler boş iddialarda bulunuyorsun :queen: magazin haberciliğine gerek yok latifim, elinde belge varsa sunacaksın kamuoyuna :bounce:

seni daha motor üzerinde görmedik latifcim, virajlarda yatmayı bırak daha düz yol performansın yok :queen:
hani resimler boş iddialarda bulunuyorsun :queen: magazin haberciliğine gerek yok latifim, elinde belge varsa sunacaksın kamuoyuna :bounce:

motor şeytan icadı abi ne işim olur...:p

düz yolmu :queen:

akşam eve gideeyim abi diğer pcde...

cbr 125'in er5'i virajda tokatlaması adı altında bi slayt yapmıştım zaten:mrgreen:

motor şeytan icadı abi ne işim olur...:p

düz yolmu :queen:

akşam eve gideeyim abi diğer pcde...

cbr 125'in er5'i virajda tokatlaması adı altında bi slayt yapmıştım zaten:mrgreen:

:queen::queen::queen:
bunlar boş söylentiler, sansasyon yaratıyorsun latifim:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar