kanuni seyhan 250c-regal raptor DD250E-9 ve jinlun 250 elegance (bi kıyaslayalım mı

Ben RegalRaptor derim...hiç farkı yoksa en azından sıvı soğutmalı...bu da bende ciddi bi fark...

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
boy olayıda onemli seyhan ve regalde boy biraz sorun olur 185 uzeriysen sıgmazsın jun.da bole bi sorun yok 200 cc dusunursen caracal tavsşye edebilirim ama haliyle 250cc performansını bekleme yakıtı 105 110 arası yakıyo uzun yolda 98 bine dustum ben servis sorunu hiç yaşamadım

bende buna benzer bi ikilem hatta üçlem arasında kaldım
1-seyhan 250cc 1.750ytl 2005 model
2-keway (yanlışsa kusura bakmayın) 250cc 1.750ytl 2005 model
3-jinlun 250cc 2.500ytl. 2005 model

ilk motorum olacak onun için ucuz parçasını bol bulabileceğim için gönlüm seyhandan yana ama tecrübeli arkadaşlardan yinede fikir almak isterim.
bu arada boy farkedermi bilmem ama 1.83 boyum var motorun altımda kaybolmasınıda istemem. ayrıca motorda ön teker uzatma ve bikaç modifiye daha düşünüyorum bunları rahat rahat yapabileceğim bana ilerde sorun çıkartmıycak bişey istiyorum fikir verirseniz sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende buna benzer bi ikilem hatta üçlem arasında kaldım
1-seyhan 250cc 1.750ytl 2005 model
2-keway (yanlışsa kusura bakmayın) 250cc 1.750ytl 2005 model
3-jinlun 250cc 2.500ytl. 2005 model

ilk motorum olacak onun için ucuz parçasını bol bulabileceğim için gönlüm seyhandan yana ama tecrübeli arkadaşlardan yinede fikir almak isterim.
bu arada boy farkedermi bilmem ama 1.83 boyum var motorun altımda kaybolmasınıda istemem. ayrıca motorda ön teker uzatma ve bikaç modifiye daha düşünüyorum bunları rahat rahat yapabileceğim bana ilerde sorun çıkartmıycak bişey istiyorum fikir verirseniz sevinirim.

Keeway 'den şaşma o üçü arasında derim.Bunu birkaç bin km sonra anlaman da gerekmiyor.İlk 100 metre de farkı hissedersin.
V motor,gerisi teferruat:)

arkadaşlar bu topiği açalı çok uzun zaman oldu. ben regal aldım ve yaklaşık 16,700km'dir de kullanıyorum. çok güzel maceralarım oldu. elbette japonlarla kıyaslanamaz ama, sınıfında gayet kaliteli bi örnek. memnunum açıkçası. ha elbette çin malı çin malı.. biliyorum eksilerini. ama paramız buna yettiği için bunu aldık. zaten olay 2 teker üstünde yaşamak, markası ne farkeder:)
regal alacaklara öneriririm. güzzel makine, memnunum. ufak tefek sorunlar dışında sorun yaşamadım.

herkese kazasız sürüşler :cat:

kardeşler belki yanlış topic e msj yazıyorum ama resmen bunalıma gireceğim lütfen yardım edin.olay kısaca şu: kendime chopper tarzı bır motosiklet almak istiyorum 192cm boyunda 95kg agırlıgında bırı olarak bana uygun olan motor nedir?neredeyse tüm topicleri okumama rağmen kafam iyice allak bullak oldu alabileceğim motorlar malesef çin gurubu!maddi gücüm anca bunlara yetiyor.konu ile alaka bilgi sahibi olan yada benımle aynı sıkıntıları yaşayan arkadaslardan yardım beklıyorum.
1)Hangı markanın sele yukseklıgı bana uygun?:silent:
2)Hangı markanın uzerinde nahoş bir göruntu oluşturmam?:silent:
allah rızası için yardım edin kardeşler bi kaç gün içinde almam lazım...:pale:

herkese merhaba, bende bir chopper düşüyorum.. Şuan okuyor ve çalışıyorum.. Evden okula, okuldan işe ve son olarak beni eve götürücek ama aynı zamandada güzel görünümlü bir motor arıyorum.. Verebileceğim en maksimum para 2000ytl. Tavsiyelerinize açığım, lütfen yardımcı olun..

Birde 2. el bir motoru uygun ve güvenilir olarak nereden almamı, nelere dikkat etmemi tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
boy olayıda onemli seyhan ve regalde boy biraz sorun olur 185 uzeriysen sıgmazsın jun.da bole bi sorun yok 200 cc dusunursen caracal tavsşye edebilirim ama haliyle 250cc performansını bekleme yakıtı 105 110 arası yakıyo uzun yolda 98 bine dustum ben servis sorunu hiç yaşamadım

bendemı var bır arıza sehır ıcı 130 bın yakıyor . 105 - 110 bın yakıyorsun yakıt olcumu bos depo ıle yapılır . bunu bılmeyen cok kısı var

herkese merhaba, bende bir chopper düşüyorum.. Şuan okuyor ve çalışıyorum.. Evden okula, okuldan işe ve son olarak beni eve götürücek ama aynı zamandada güzel görünümlü bir motor arıyorum.. Verebileceğim en maksimum para 2000ytl. Tavsiyelerinize açığım, lütfen yardımcı olun..

Birde 2. el bir motoru uygun ve güvenilir olarak nereden almamı, nelere dikkat etmemi tavsiye edersiniz?

2. el caracallara bak bolll miktarda var

Son düzenleme:
kardeşler belki yanlış topic e msj yazıyorum ama resmen bunalıma gireceğim lütfen yardım edin.olay kısaca şu: kendime chopper tarzı bır motosiklet almak istiyorum 192cm boyunda 95kg agırlıgında bırı olarak bana uygun olan motor nedir?neredeyse tüm topicleri okumama rağmen kafam iyice allak bullak oldu alabileceğim motorlar malesef çin gurubu!maddi gücüm anca bunlara yetiyor.konu ile alaka bilgi sahibi olan yada benımle aynı sıkıntıları yaşayan arkadaslardan yardım beklıyorum.
1)Hangı markanın sele yukseklıgı bana uygun?:silent:
2)Hangı markanın uzerinde nahoş bir göruntu oluşturmam?:silent:
allah rızası için yardım edin kardeşler bi kaç gün içinde almam lazım...:pale:

Çin malı markalrdan bir cruiser seçilecek ise Regal kullanıcı olarak ben de Regal Raptor derim. Ancak senin ölçülerinde biri için bu gruptaki motorların çoğu küçük kalacaktır. Regallerin Class serisi biraz daha kalıplı görünür. Yanlış hatırlamıyorsam tek silindir gibi bir dezavantajı olan Kanuni Tiger'lar bir de. Sle yüksekliği daha fazladır. Bunları da bir araştırabilirsin.

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
bendemı var bır arıza sehır ıcı 130 bın yakıyor . 105 - 110 bın yakıyorsun yakıt olcumu bos depo ıle yapılır . bunu bılmeyen cok kısı var

yakıt olcumu yapmayı biliyorum merak etme. sen bı ayar cektır istersen birde bildigim kadarıyla sen egzostu oynamıstın ondanda olabilir. ben her 1200 den sonra ilk fırsatta yagımı degıstırım lastık havasına dıkkat ederim bunlarda dikkat edilmesi gereken seyler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar