Adana-Gözne keyifli tur

emeğinize sağlık. cok güzel bir gezi yapmışsınız yine.. bu hafta malesef işlerim vardı. gelemedim. tekerinize taş değmesin..

çok güzel gezi olmuş memleketimi ben bile görmedim daha:pr:
mersinden kaç km gözne bilen var mı bende şu finaller bitsin gitmek istiyorum ev arkadaşımı kandırıp:cherry:

güzel kardeşim, hadi ben bilmiyom :cherry: sen niye bilmiyon :queen: mersinden tahminen 20 veya 25 km olması lazım. sanada iyi eğlenceler :cat:

çok keyifli geçmiş hakikaten.ben de bu rotayı istiyorum aynen.duyduk duymadık demeyin.

boracım her hafta her hafta aynı yer olurmu :silent: ama sana söz bir başka zamanda seninle gideriz :bounce:

dsc01035yr7.jpg

yeni genclik hayabusa pesinde :p

hani motorculuk meselesi varya muzaffer abi :mrgreen:
senin resim cekmeye calistiqin hayabusalarda oqrendim ben:p

ayakligi kaldir tam olsun biraz suruomus gibi:queen:

ne yapalım kırkından sonra bir tadına bakim dedim :queen: :queen: :queen:

birkaç resimde benim cep telefonumdan çıktı..... :mrgreen:

gürsel kardeşim lokmaları götürüyor:silent:
1tv2pd.jpg

x8zfa.jpg

mustafa bey ve eşi :cat:
wlr6s8.jpg

eşim ve gürselin eşi iyi anlaştıkları herhalinde belli iyi kaynatıyorlar :cherry:
241mr2q.jpg

zafer gelmeyen eşine bu güzel geziyi nasıl anlatacak bakalım...:pr:
4fy3kg.jpg

amma yemişiz :queen: :queen:
adexdu.jpg

muzaffer heyecanlı heyecanlı anlatıyor herkes yemekten vazgeçti dinliyor.:cyclopsan
2s9ykhg.jpg

günün sonu,vedalaşmak her zaman zor gelmişir.:salut:
dnlda0.jpg

212boeb.jpg

2ppangx.jpg

Son düzenleme:
güzel bir gezi daha Adana dan kardeşim bir haftada oturun yerınızde her hafta her hafta gezimi olur ayıp ya:p:p giden var gidemiyen var

tekerinize yüregınıze saglık arkadaşlar :cat::cat:
aydemirim sağolasın.arkadaşlara selam söyle:rendeer:
çok keyifli geçmiş hakikaten.ben de bu rotayı istiyorum aynen.duyduk duymadık demeyin.
gelmeliydin bora abi, vallahi kaçmayacak türden oldu:)
Elinize sağlık güzel gezi olmuş kötü hava şartlarıyla karşılaşılmamış anladığım kadarıyla gelecek gezilerde görüşmek üzere adana mt ye selamlar
bizdende selam cem :rendeer: hava umduğumuzdanda harikaydı
arkadaşlar güzel gezü yapmışsınız,tekerinize sağlık,bizde cumartesi günü şampyon kokoreçin açılışı vardı mersin mt den gelen arkadaşlara eşlik ettik sadece muzaffer ve ben vardım ayıp ettik adamlara :pr:
cengizim abim :) eyer kaçmayıpta biraz bekleseydin bizide görürdün.15:00 da işten çıktım 16:00 da oradaydım, muzafferlerle 1 saat kadar oturduk sohbet ettik.
Güzel gezi olmuş emeğinize sağlık dostlarımm,ümmet abi burdaydı bizde onu ağırladık ufaktann,tekeriniz düz bassınnn

muzaffer abiyede hayabusa hayırlı olsunnn:)
iyi yapmışsın iso, bizdende ümmet abiye selam:)
çok güzel gezi olmuş memleketimi ben bile görmedim daha:pr:
mersinden kaç km gözne bilen var mı bende şu finaller bitsin gitmek istiyorum ev arkadaşımı kandırıp:cherry:
çok güzel yerler hocam kaçırma git
güzel gezi olmuş ayaklarınıza asaglık
herzamanki gibi güzel bir gezi yaptık sağolun
Sevgili Gürselim Allah telefonuna zeval vermesin, benim diyen foto makinası kadar kaliteli çekiyor.

Ama itirazım var; benim motorun 50cc si nereye gitti veee karizma pozu Yükselim vermiş, bana yazmışsın :p Emeğine sağlık.

Adana MT yine kıkırdayarak bir gezi yaptı. Anlayın işte bu neşe ile bir hafta çalışıyoruz. Ama Muzafferimin ekzost gazı iki gün öksürtüyor, yarın akciğer filmi çektirecem valla :mrgreen:
:queen::queen::queen: :rendeer: zafer 50 cc nin lafımı olur:queen:
emeğinize sağlık. cok güzel bir gezi yapmışsınız yine.. bu hafta malesef işlerim vardı. gelemedim. tekerinize taş değmesin..
sagol mehmetim.kısmetse birdahakine olsun:rendeer:
ewt arkdaslar resımlermıs yuklenmıstır
yükselim beni büyük bir yükten kurtardın sağol:rendeer: bende kara kara düşünüyordum uykusuz nasıl yükleyeceğim sabah diye:cat:
yani demek istedigim kendine farkli bir yol bul benim gectigim yollardan gecme... :queen:

bayai bi motorcu gibide oturmusun ustune :queen:

ulen latif :queen: :queen::queen:

güzel gezmişsiniz. Ne yazık ki işleri toparlayıp sizlere yetişemedim:pr:. Bir dahaki sefer inşh.

yükselim yani motoru öyle güzel yitiyonki marşa hiç gerek yok :queen: :queen:

zafer abimizde kamyona çok yakışıyor :bounce: bundan sonra böyle bi makineyle katılacakmış :queen: :queen:

Son düzenleme:
way way waaayyy laaa baya güzel gezmişsiniz gurup güzel motorlar güzel mekan güzel yüreginize saglık iyi kide gelememişim yaw yoksa arkada nal toplarmışız :p

bu hafta süper loto oynayacam devretmiş 11.000.000 ya.ta.la olmuş ah lıkyalılar ahhhh ne den icat ettilerse şu parayı:p

şeytan icadı bu motorlar bence satın kurtulun...:farao: isoda sattı :mrgreen:
her ay birininkini sattıracam...:cherry: ondan sonra demirgürselle muzaffer1882 abim beraber gezerler... ::wish:: ::comico:: ::146::
( o zaman belki sıkıysa yakala dersin gürsel abi ):p

yükselim yani motoru öyle güzel yitiyonki marşa hiç gerek yok :queen: :queen:

zafer abimizde kamyona çok yakışıyor :bounce: bundan sonra böyle bi makineyle katılacakmış :queen: :queen:

abi ne yapalım senın motoru ıte ıte alıstık ıtmeyı:queen::queen:

gürsel abım lafımı olur sen yorulma yeterkiii:queen:

latıf abı bıze kotu ornek oluyorsun:queen:motorlarımızı sattıramassın senın yok dıye kıskanmı üzülme ne olur bigün senınde olur:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
şeytan icadı bu motorlar bence satın kurtulun...:farao: isoda sattı :mrgreen:
her ay birininkini sattıracam...:cherry: ondan sonra demirgürselle muzaffer1882 abim beraber gezerler... ::wish:: ::comico:: ::146::
( o zaman belki sıkıysa yakala dersin gürsel abi ):p
kııskaanaaanlaaar çatlaasın:p tililililili li ....mırro smileysi:queen:
latıf abı bıze kotu ornek oluyorsun:queen:motorlarımızı sattıramassın senın yok dıye kıskanmı üzülme ne olur bigün senınde olur:queen::queen::queen:
:queen::queen::queen: :cat:
tebrikler güzel gezi...boyle bol fotolu gezilere bayılıommm

sağolun bizde bayıldık:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar